30 / 04 / 2024

Kale Kilit yeni ürünleri

Kale Kilit yeni ürünleri

Alarmlı silindirle kapıda icat çıkardı. Kale Endüsti Holding, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları (TEYDEB) çerçevesinde desteklenen alarmlı silindiri icat ederek hırsızlara meydan okumayı hedefliyor.

Kale Alarmlı Silindir, hırsızlığa karşı yüksek güvenlik sunuyor!

Tecrübesini teknoloji ile birleştirip inovatif ürünler geliştirmeyi ilke edinen sektörün lider markası Kale Kilit’ in yeni ürünü Kale Alarmlı Silindir, hırsızlığa karşı yüksek güvenlik sunuyor...

Kale Kilit ile kapıda anahtar unutma devri kapanıyor!

Kale Küit Yönetim Kurulu Başkanvekili Kenan Kızıltan, silindirin kırılmasıyla gerçekleştirilen hırsızlık olaylarına karşı geliştirilen kilidin, içindeki aktivasyon çubuğunun kırılmasıyla alarm devresini tetikleyerek yüksek güvenlik sağladığını anlattı.

Kale Kilit, 60. yılını yeni ürün teknolojileriyle kutluyor!

Türkiye’de her 3 evden 1’inin tercihi olan Kale Kilit 2014 yılında üretimini yüzde 20 artıracak. Kale Kilit aralarında İtalya, Çin, Burkina Faso ve Kolombiya’nın olduğunu 100’den fazla ülkeye de ihracat yapıyor.

Kale Grubu, 10 günde 8 yeni gayrimenkul şirketi kurdu!

Kale Grubu, geçtiğimiz hafta 7 yeni gayrimenkul şirketi kurmuştu. Bu şirketlere bir yenisi eklendi. Kale Grubu tarafından, Kalebodur Gayrimenkul Ticaret A.Ş. dün kuruldu. 

Kale Grubu'ndan 631.3 milyon TL'lik 7 yeni gayrimenkul şirketi!

Kale Grubu toplam sermayesi 631 milyon 324 bin 58,96 TL olan 7 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. Peki şirketlerin ortakları kim? İşte ayrıntılar... 

TOKİ'den Erzurum Aşkale'ye 164 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Aşkale'de 164 konutluk yeni proje inşa edecek.

Kilit Grup otel yatırımlarını hızlandırıyor!

Turizm sektöründe 2023 yılı itibariyle toparlanma olacağını dile getiren Kilit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, yeni konsept otel yatırımlarına hız vereceklerini dile getirdi. 

Van Başkale halkı yeni evlerine kavuşmayı bekliyor!

Sel felaketinin yaşandığı ve 11 evin yıkıldığı Van Başkale'de evlerini kaybeden vatandaşlar yeni evlerine kavuşacakları günü bekliyor.

Kilit Grup yeni otel yatırımları için düğmeye bastı!

Turizm sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Kilit Grup, yeni otel yatırımları için start verdi.

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Adıyaman Panaroma Müzesi ve Kahta Yeni Kale Restorasyonu TBMM'de!

Adıyaman Arkeoloji ve Panaroma Müzesi ve Kahta Yeni Kale Restorasyonu çalışmalarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

MİT'in yeni binası KALE bugün hizmete açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'nın Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Bağlıca semtinde hayata geçirilen yeni binası "KALE" bugün hizmete girecek.

MİT'in yeni binası 'KALE' yarın hizmete açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığının (MİT) Etimesgut ilçesindeki Bağlıca semtinde inşa edilen yeni binası 'KALE' yarın hizmete giriyor.

Kale Kilit’in acı günü! Sadık Özgür vefat etti!

Kale Kilit’in kurucusu 89 yaşındaki iş insanı Sadık Özgür, vefat etti.

Kale Meslek Yüksekokulu binası yeni döneme yetişecek! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Kale ilçesinde yapımı devam eden üniversite binasını yeni eğitim öğretim dönemine yetiştireceklerini söyledi.

Denizli Kale Üniversitesi yeni döneme yetişecek!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinde kaba inşaatı tamamlanan üniversite binasını yeni döneme yetiştireceklerini müjdeledi.

Kale Kilit yeni ürünleri Haberi

Kale Kilit yeni ürünleri

Kale Endüsti Holding, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları (TEYDEB) çerçevesinde desteklenen alarmlı silindiri icat ederek hırsızlara meydan okumayı hedefliyor.


Kale Alarmlı Silindir, hırsızlığa karşı yüksek güvenlik sunuyor. Kale Tuzaklı Silindir’in geliştirilmiş bir versiyonu olan Kale Alarmlı Silindir, silindirin kırılmasıyla kilide ulaşılmasının engellenmesinin yanı sıra içindeki alarm sisteminin devreye girmesiyle iki aşamalı koruma sağlıyor.


Tuzaklı kısmı kırıldığında mekanik olarak da kilide kolayca ulaşılmasını engelliyor. Devreye giren alarm ile ART niyetli kişilerin başka açma yöntemlerini denemesini engelliyor, çevreyi de ikaz ediyor. Ayrıca Kale, 7/24 alarm sisteminde ağustos ayı boyunca ücretsiz kurulum ve aktivasyon imkanı sunuyor. Kale 7/24 ile ev ve işyerlerini alarm sistemleriyle...