30 / 04 / 2024

kale kilit yönetim kurulu başkanı Sedat Özgür

kale kilit yönetim kurulu başkanı Sedat Özgür

Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür kimdir? Sedat Özgür, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sedat Özgür, ne zamandan beri, Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı?

Kale Grubu 2021'de daha çok büyüyecek!

2020 yılının sanayiciler açısından çok zor geçtiğini, 2021'de de temkinli ilerleyeceklerini söyleyen Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, yeni fırsatları ve sanayideki durumu anlattı.

Kale Kilit, yurt dışı fuarlarına çıkarma yaptı!

Dünyanın dört bir yanındaki farklı kıtalar ve coğrafyalarda yüzden fazla ülkeye ulaşan global bir marka olarak Kale Kilit, Eylül ayı boyunca yurt dışında düzenlenen fuarlarda en yenilikçi ürünleriyle yerini aldı.

Kale Kilit anahtarcıları bir çatı altında kurumsallaştırıyor!

Kale Kilit, kurumsallaştırmaya yönelik girişimlerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye’de anahtarcıları tek bir çatı altında toplayan ‘Kale Anahtarcılar Kulübü’nü kuran Kale Kilit, Anahtarcılar Semineri’nin ana sponsorluğunu üstlendi.

Kale Kilit internet sitesini yeniledi!

Türkiye’de güvenliğin tek adresi Kale Kilit 2015 yılı mottosu “Yepyeni bir Kale” çerçevesinde internet sitesini de yeniledi. Kullanıcı dostu ve son teknoloji altyapıyla donatılan internet sitesi Kale Kilit’in yeni yüzü olacak.

Kale Kilit'ten anahtarcılara özel proje!

Kale Kilit, anahtarcılara yönelik 'Kale Anahtarcılar Kulübü' ile sektöründe bir ilke daha imza atıyor ve anahtarcıları bir çatı altında birleştiriyor.

Kale Kilit, Kale Anahtarcılar Kulübü oluşturuyor!

Türkiye’de güvenliğin lideri Kale Kilit, anahtarcılara yönelik “Kale Anahtarcılar Kulübü” ile sektöründe bir ilke daha imza atıyor ve anahtarcıları bir çatı altında birleştiriyor.

Kale Kilit metal eşya kategorisinde ödül aldı!

Her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından düzenlenen 'İhracatın Yıldızları Ödül Töreni'nde; Kale Kilit 'Metal Eşya' kategorisinde 9. kez birincilik ödülüne layık görüldü.

Avrupa Konutları Kale Kilit arazisinde yükseliyor!

Avrupa Konutları Kale Kilit arazisinde yükseliyor. 18 ay sonra teslim edilecek projede yer alan dairelerin alanları 70 - 210 metrekare arasında değişiyor. Fiyatlar 515 bin TL'den başlıyor.

Kale Kilit'in gözü Avrupa'da!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük entegre kilit fabrikalarından birinin temelini atan Kale Kilit, 2015’te açılacak yeni fabrikasıyla gözünü Avrupa’ya dikti. Grup ayrıca Topkapı'da konut projesine hazırlanıyor...

Kale Kilit'in Çerkezköy fabrikasının temeli atıldı!

Kale Kilit’in yeni fabrikasının temeli atıldı. Çerkezköy’de 380 dönüm arazi üzerinde konumlandırılacak modern entegre kilit üretim tesisi yaklaşık 100 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.

Kale Kilit Çerkezköy fabrikasının temeli atıldı!

Kale Kilit'in Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki yeni fabrikasının temeli atıldı. 380 dönüm arazi üzerinde konumlandırılacak modern entegre kilit üretim tesisi, yaklaşık 100 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.

Kale Kilit Avrupa'nın en büyük entegre kilit üretim tesisini kuruyor!

Türkiye'nin lider kilit üreticisi olan ve 100’ün üzerinde ülkeye ulaşan Kale Kilit’in yeni fabrikasının temeli atıldı. Çerkezköy’de 380 dönüm arazi üzerinde konumlandırılacak modern entegre kilit üretim tesisi yaklaşık 100.000 m2 kapalı alana sahip olacak

Kale Kilit ile kapıda anahtar unutma devri kapanıyor!

Kale Küit Yönetim Kurulu Başkanvekili Kenan Kızıltan, silindirin kırılmasıyla gerçekleştirilen hırsızlık olaylarına karşı geliştirilen kilidin, içindeki aktivasyon çubuğunun kırılmasıyla alarm devresini tetikleyerek yüksek güvenlik sağladığını anlattı.

kale kilit yönetim kurulu başkanı Sedat Özgür Haberi

kale kilit yönetim kurulu başkanı Sedat Özgür

Sedat Özgür kimdir?

İş hayatına 1984 yılında aile şirketi Kale Endüstri Holding’de başlayan Sedat Özgür, şirketlerde ihracat ve ithalat departmanlarının yönetimi, genel müdürlük gibi görevlerde bulundu. Grubun teknoloji yatırımlarıyla ilgili araştırma geliştirme faaliyetlerini organize etti ve yatırımların hayata geçmesini sağladı. 


"1990’da Kale Kilit Yönetim Kurulu Üyesi Murahhas Üyeliği’ne seçildi. 2001- 2008 yılları arasında Kale Endüstri Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2008 yılından itibaren Kale Endüstri Holding AŞ Yönetim Kurulu Başkanı sıfatıyla grubun bütün şirketlerinin yönetimini yürütüyor.


Kurucusu Sadık Özgür, 2010 yılında Onursal Başkanlık koltuğuna geçerek, Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı oğlu Sedat Özgür’e bıraktı. Kızlarından  Sema Safiye Gürün ve Seza Sefa Çizer de yönetimde. 


Fakat grupta yönetimle ilgili başka yenilikler de var. İki eski Koç Holding profesyoneli Kale’ye katıldı. Başka bazı holdinglerin...