29 / 04 / 2024

Kale Kilitten anahtarcılara özel proje

Kale Kilitten anahtarcılara özel proje

Kale Kilit, anahtarcılara yönelik 'Kale Anahtarcılar Kulübü' ile sektöründe bir ilke daha imza atıyor ve anahtarcıları bir çatı altında birleştiriyor.

Murat Koca, Kale Belediye Başkanı oldu!

Malatya'nın Kale ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Murat Koca kazandı...

Malatya Kale ve Battalgazi'deki sulan alanlar kiraya verilecek!

Malatya Gıda ve Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Kale ve Battalgazi ilçe sınırlarında bulunan sulak alanların balıkçılara kiraya verilecek.

Kale Anahtarcılar Kulübü 1 yaşında!

Türkiye'de güvenliğin lideri Kale Kilit’in, anahtarcıları bir çatı altında birleştirmek amacıyla kurduğu "Kale Anahtarcılar Kulübü" bir yılı geride bıraktı.

Kale Kilit anahtarcıları bir çatı altında kurumsallaştırıyor!

Kale Kilit, kurumsallaştırmaya yönelik girişimlerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye’de anahtarcıları tek bir çatı altında toplayan ‘Kale Anahtarcılar Kulübü’nü kuran Kale Kilit, Anahtarcılar Semineri’nin ana sponsorluğunu üstlendi.

Kale Zeus ile banyonuz tarz sahibi olsun!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile kullanıcılara ayrıcalıklı banyolar sunuyor.

Kale Boya binalara canlılık katıyor!

Doğanın en güzel renklerini şehre taşıyarak yapılara estetik bir görünüm kazandıran Kale Boya, uzun yıllar renkleri solmayan dış cephe boyaları ile binaların canlılığını koruyor.

Kale modüler koleksiyonu Zero'yu tanıttı!

Kale, bütünsel banyo çözümlerinin ideal bir örneği olarak hayata geçirdiği Zero koleksiyonu ile yaşam konforunu artırıyor. İşlevsel ve şık tasarımın en yalın haliyle buluştuğu modüler koleksiyon Zero, kullanıcılara vazgeçilmez seçenekler sunuyor.

Kale Kilit'ten anahtarcılara özel proje!

Kale Kilit, anahtarcılara yönelik 'Kale Anahtarcılar Kulübü' ile sektöründe bir ilke daha imza atıyor ve anahtarcıları bir çatı altında birleştiriyor.

Kale Kilit, Kale Anahtarcılar Kulübü oluşturuyor!

Türkiye’de güvenliğin lideri Kale Kilit, anahtarcılara yönelik “Kale Anahtarcılar Kulübü” ile sektöründe bir ilke daha imza atıyor ve anahtarcıları bir çatı altında birleştiriyor.

Kale Holding, 2015 Pencere Fuarı'nda ürünlerini sunacak!

Kale Endüstri Holding, en son teknolojiyle üretilen ürünlerini TÜYAP 'ta gerçekleştirilecek İstanbul 2015 Pencere Fuarı'nda katılımcılara sunacak. Ürünlerini, İstanbul 2015 Pencere Fuarı'nda sergileyecek.

Kale Hayalimdeki Banyo ile mükemmel banyoya sahip olma fırsatı!

Seramik sağlık gereçleri sektörünün öncü markası Kale, yeni hayata geçirdiği ‘ Hayalimdeki Banyo ’ uygulamasıyla; banyosunu değiştirmek isteyen katılımcılara, mükemmel bir banyoya kavuşma şansı sağlıyor.

Kale Protekta her mevsim dayanıklı!

Kale’nin yapılara estetik bir görünüm kazandıran dış cephe boyası Protekta; içindeki seramik kürecikler sayesinde ısı yalıtımına katkı sağladığı gibi, ağır hava şartlarından etkilenmeyerek, binaları uzun yıllar koruma altına alıyor.

Kale Boya, sektörde fark yaratan yenilikçi ürünleriyle Paint İstanbul’da!

İç ve dış cephe boyaları ile dekoratif dış cephe sıvalarının yenilikçi markası Kale Boya, trendler ve ihtiyaçlara göre geliştirerek sektörde fark yarattığı ürünlerini, ‘Paint İstanbul 2014’te tüketici ve profesyonellerle buluşturdu.

Kale Kilitten anahtarcılara özel proje Haberi

Kale Kilitten anahtarcılara özel proje

Kale Kilit, anahtarcılara yönelik “Kale Anahtarcılar Kulübü” ile sektöründe bir ilke daha imza atıyor ve anahtarcıları bir çatı altında birleştiriyor. Pilot uygulamanın Temmuz ayında başlayacağı proje; Türkiye geneli 250 anahtarcının katılımıyla, Semih Saygıner’in motivasyon içerikli sunumu ve özel performansı ile tanıtıldı.


Projenin ana hedefi Türkiye’deki anahtarcıları tek bir çatı altında toplayarak sosyal bir network oluşturmak.


Türkiye’de evlerin tam kapsam güvenlik sağlayıcısı Kale Kilit, iş ortaklarını bir çatı altında toplamak amacıyla “Kale Anahtarcılar Kulübü”nü kurdu. Sektörün gelişimine katkı sağlamak amacıyla yıllardır ürün, hizmet ve çözümler geliştiren Kale Kilit, Türkiye geneli anahtarcıların katılımıyla özel bir lansmanla tanıttığı projede sektörü daha kurumsal bir yapıya ulaştırmayı hedefliyor. Pilot uygulaması Temmuz ayı itibariyle başlayacak olan projeye, devam eden sürecinde çok sayıda anahtarcının katılması bekleniyor. 


“Kale Anahtarcılar Kulübü”...