15 / 05 / 2024

kale mahallesi toki

kale mahallesi toki

Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Muş Merkez Kale Mahallesinde yapılan çalışmalar sonucunda binalar yükselmeye başladı. Proje ile 715 konut, bir cami ve 115 işyeri inşa edilecek.

Çorum Kale Mahallesi dönüşüyor!

Çorum Çöplü Mahallesi’nde 152 dönümlük alanda başlatılan kentsel dönüşüm, Kale Mahallesi’nde devam edecek. Çorum Belediyesi, Kale Mahallesi için TOKİ işbirliği ile Kentsel Dönüşüm Projesi hazırlıyor.

Niğde Kale Mahallesi'ndeki dönüşüm meclis gündeminde!

Niğde'nin Kale Mahallesi'nde yapılacağı açıklanan dönüşüm projesiyle ilgili çalışma yapılmamasının nedenini TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Muş Kale Mahallesi kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

Muş'ta başlatılan Kale Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi. Projede hak sahiplerinin yerleştirilmeleri için gerekli çalışmalar başlatıldı. 

TOKİ Muş Kale başvuruları bugün başladı!

TOKİ Muş Merkez Kale Mahallesi'nde yer alan 104 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Muş Kale Mahallesi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Merkez Kale Mahallesi'ndeki 132 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kale Mahallesi kura sonucu sorgulama!

TOKİ Kale Mahallesi kura sonucu haberimizde yer alıyor. Projede 237 adet daire bulunuyor. 

TOKİ Muş Merkez Kale Mahallesi kura çekilişi yapıldı!

TOKİ Muş Merkez Kale Mahallesi kura çekilişi yapıldı. 237 adet konutun yer aldığı projede en düşük taksit tutarı 565 TL olarak belirlendi.

Muş Merkez Kale Mahallesi TOKİ başvuruları sona eriyor!

3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Muş Merkez Kale Mahallesi TOKİ başvuruları bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Muş Merkez Kale Mahallesi başvuruları 2018!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muş Merkez Kale Mahallesi 715 Konut Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilecek olan 237 adet konut kura ile satışa sunuluyor. 

Muş Kale Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Yaklaşık iki yıl önce uygulamaya başlanan Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde sona yaklaşıldı. Fiziki gerçekleşmenin yüzde 95’i tamamlanan projenin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor.

Muş Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi bu yıl tamamlanacak!

Muş'ta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yürütülen Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi bu yıl tamamlanıyor.

Siirt Evren Mahallesi Toki başvuru tarihleri!

Siirt Merkez Evren Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 28 adet konut açık satışa çıkıyor. İşte, Siirt Evren Mahallesi Toki başvuru tarihleri...

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Konutları!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Konutları başvuruları 24 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlıyor. Ödeme planı doğrultusunda 144 aya varan vade imkanı sunan projede 21 adet konut satışa çıkarılıyor.

kale mahallesi toki Haberi

kale mahallesi toki

Muş Belediyesi ile Toplu Konut idaresi (TOKİ) arasında imzalanan protokol gereği, Kale Mahallesi'nde yapılacak olan konutlar baş göstermeye başladı. 


Uzun bir süredir hafriyat taşıyan ekipler, düzelttikleri alanlarda konutları yapmaya başladı. 

Kale Mahallesi'nde uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi için çalışmalar sürüyor. Binaların yapımına başlanan projenin 2 yılda tamamlanması planlanıyor. Başbakanlık Toplu Konut daresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından uygulanan "yerinde kentsel dönüşüm projeleriyle" afetlere karşı riskli, ömrünü tamamlamış yapıların yerine, şehrin tarihi ve kültürel dokusunu koruyan yapılar oluşturulmaya çalışılıyor. TOK 'nin Muş'ta uygulayacağı proje ile 715 konut, bir cami ve 115 işyeri inşa edilirken, proje alanındaki tarihi camilerin silueti de korunacak. 


Muş'un ilk yerleşim yeri olan Kale Mahallesinde söz konusu projenin tamamlanması ile o bölgeye yeni bir görünüm kazandırılacağı düşünülüyor. Muş'ta ilk defa Kale Mahallesinde...