05 / 05 / 2024

kale mobilya modelleri

kale mobilya modelleri

Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması A’ Design Award’da, 2 ayrı serisiyle ödüle layık görüldü...

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kale, Icon Mini serisiyle şık ve esnek alternatifler sunuyor!

Yeni banyo mobilya koleksiyonu ‘Icon’ ile banyolarda zarif bir atmosfer yaratan Kale, küçük hacimli alanlar için hayata geçirdiği ‘Icon Mini’ serisiyle, son derece şık ve esnek kullanım alternatifleri sunuyor.

Fuga Mobilya yeni Diamond koleksiyonunu satışa çıkardı!

Fuga Mobilya; en yeni modelleri ile düğün sezonuna düşsel ve iddialı bir giriş yapıyor. Diamond Yemek ve Yatak Odası koleksiyonlarını görücüye çıkaran Fuga Mobilya, evlenen ve yeni evlenecek çiftler için en özel seçenekleri sunuyor.

Creavit Uni mobilya modelleri tanıttı!

Creavit, yılda 1,5 milyon adet seramik sağlık gereci üretiyor. Üretiminin yüzde 40’ını ihraç eden marka, Portekiz’den Çin’e kadar 60 farklı ülkeye de kaliteli hizmeti ulaştırıyor.

Serdar Kaya Danca Türkiye'nin CEO'su oldu!

Hollanda ortaklı oturma grubu üreticisi Danca Türkiye, mobilya sektöründe Serdar Kaya ile el sıkıştı. Koleksiyon Mobilya, Tuna Ev, Doğtaş, Kale Mobilya ve AHK Interiors'te üst düzey yönetici olarak yer alan Kaya, Danca Türkiye'nin CEO'su oldu.

Lazzoni Mobilya, farklı TV ünitesi modelleri sunuyor!

Lazzoni Mobilya, farklı TV ünitesi modelleri ile yaşam alanlarına renk ve hareket kazandırıyor. Yerleşimde tasarruf ve estetiğin birlikteliğinin yakalandığı bu ünite, güçlü duruşuyla bulunduğu duvarı salonun merkezi konumuna getiriyor

Kale Çelik Kapılarda bahar kampanyası başladı!

Güvenli yaşam alanlarının vazgeçilmez ürünü Kale Çelik Kapının en çok tercih edilen modelleri K66 ve K67de bahar kampanyası başladı. Kampanya, 'alışverişe giden KALE KAPIsıyla dönüyor' sloganı ile tüketicilerle buluşuyor.

Kale çelik kapılarda 250 TL 'lik indirim çeki kampanyası!

Güvenli yaşam alanlarının vazgeçilmez ürünü Kale çelik Kapı 'nın tüm Classic modelleri, “evinizi güvence altına almak için şaşırtan fırsat ” kampanyası ile tüketicilerle buluşuyor

Gaysan Mobilya ile çocuk odaları şenleniyor!

Türkiye´de "dar mekanlara, pratik çözümleriyle" tanınan Gaysan Mobilya, çocuk odalarının en iyi şekilde kullanımı için alternatifler sunuyor

Kale'den Beylikdüzü'nde 1000 konutluk proje geliyor

Türkiye´nin kilit, anahtar, çelik kasa ve çelik kapı denince ilk akla gelen grubu olan Kale, geçen yıl Beylikdüzü-Gürpınar´daki Özgür Evler projesiyle inşaat işine de girdi

Kale Özgür Evler´de 1.293 TL taksitle!

Kale Özgür Evler, 8 katlı 2 blokta 136 konuttan oluşuyor...

Lazzoni Mobilya, eşya sigortası uygulaması yapıyor!

Lazzoni Mobilya, bir ilki daha gerçekleştirerek "eşya sigortası" uygulaması yapıyor

MASKO 75 günde eve teslim mobilya sattı!

MASKO, 75 günde `eve teslim´ mobilya sattı, Araplar´ı İtalya´dan vazgeçirdi

kale mobilya modelleri Haberi

kale mobilya modelleri


Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması A’ Design Award’da, 2 ayrı serisiyle ödüle layık görüldü.


Kale, bünyesindeki Banyo Tasarım Ofisi  ve alanında uzman tasarımcılarıyla yaptığı işbirliği sonucu hayata geçirdiği koleksiyonları ile uluslararası düzeyde başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Estetik ve işlevsellik üzerine kurguladığı banyo ürünlerini günümüz kullanıcısıyla buluşturan Kale, Pearl serisini tasarlayan, Spirit serisini de İtalyan tasarımcı ile koordinasyon sağlayarak ortaya çıkaran Kale Banyo Tasarım Ofisi’nin özgün çalışmalarıyla 2 önemli ödül daha kazandı. İtalya’da düzenlenen A’ Design Award 2013-2014’e ‘Banyo Ürünleri’ kategorisinde katılan Kale’nin Spirit serisi “A’ Design Silver Award”, Pearl serisi ise “A’ Design Bronze Award”a layık görüldü. 


Özgün tasarım anlayışımızla uluslararası ödüller alıyoruz

Kaleseramik Stratejik Tasarım...