06 / 05 / 2024

Kale Nov Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Kimin

Kale Nov Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Kimin

Kale Nov Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Pınar Eken tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Kale Express Seyahat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kale Express Seyahat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kale Express Seyahat Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ileSerkan Öner tarafından kuruldu.

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Saydan tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Kale 53 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale 53 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gemici ve Deniz Beyza Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Kale Gorup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Gorup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Shaar tarafından kuruldu. 

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Gençkale Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençkale Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Soner Genç tarafından kuruldu. 

TOKİ Muş Merkez Kale Mahallesi kura çekilişi yapıldı!

TOKİ Muş Merkez Kale Mahallesi kura çekilişi yapıldı. 237 adet konutun yer aldığı projede en düşük taksit tutarı 565 TL olarak belirlendi.

Kale Nov Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kale Nov Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Pınar Eken tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Kale Kilit, Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda!

Kale Kilit nesil akıllı ürünlerini 23-27 Mayıs'ta gerçekleşecek Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda tanıtacak.

Kale, BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı’na damga vurdu!

BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı. Dünyanın önde gelen markalarının katıldığı global fuarda Türkiye’yi temsil eden Kale’nin inovatif, nitelikli ve yenilikçi ürünleri ziyaretçilerden tam not aldı.

Kale Yapı ile binalarda yüzde 50’ye varan tasarruf sağlayın!

Kale Yapı'nın binalarda ısıtma ve soğutma için harcanan enerjide yüzde 50’ye varan tasarruf sağlayan tasarımı ‘Kale Mantolama’, aynı zamanda yangın ve ses yalıtımına da katkıda bulunarak sağlıklı yaşam alanları sunuyor.

Kale Nov Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Kimin Haberi

Kale Nov Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Kimin


Kale Nov Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi 28 Eylül 2017 tarihinde Pınar Eken tarafından 100 bin TL sermaye ile kuruldu. 


Kale Nov Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi iş konusu; A-) Her Türlü Konut Amaçlı İnşaatlar Yapmak Almak Satmak B-) Her Türlü İnşaat Malzemeleri Almak Satmak Pazarlamasını Yapmak C-) Her Türlü İnşaat İle Alakalı Araç Ve Gereç Almak Ve Satmak D-) Her Türlü İnşaat İle İlgili Elektrik Malzemeleri Almak Vesatmak



Kale Nov Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Adres; Güzeltepe Mh.M.Fevzi Çakmak Cad.No.78/1...