04 / 05 / 2024

Kale Özgür Evleri fiyatları

Kale Özgür Evleri fiyatları

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Beykent'te hayata geçirilen ve 3S Kale Gayrimenkul tarafından inşa edilen Beykent Kale Özgür Evleri'nde 2+1 konutların fiyatları 300 bin liradan başlıyor...

Kale Kilit’in acı günü! Sadık Özgür vefat etti!

Kale Kilit’in kurucusu 89 yaşındaki iş insanı Sadık Özgür, vefat etti.

Özgür Kaan Alioğlu: 2 tesis yatırımı daha yapacağız!

Avusturya merkezli Schmid Industrie Holding’e bağlı olarak ısı yalıtım ürünleri alanında faaliyet gösteren Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, "2 tesis yatırımı daha yapacağız" dedi…

Fermani Özgür Altun, Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Fermani Özgür Altun bugün işlerinin yoğunluğu nedeniyle Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti...

Özgür Tort: AVM kiralarının TL'ye çevrilmesini destekliyoruz!

Migros Ticaret AŞ İcra Başkanı Özgür Tort yaptığı açıklamada AVM kiralarının TL'ye çevrilmesini desteklediklerini söyledi.

Haliliye'de çok amaçlı kültür evleri inşa ediliyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından kırsal mahallelerde başlatılan çok amaçlı kültür evleri inşaatları tamamlanarak, kalıcı eserler mahalle sakinlerinin hizmetine sunulmaya başlanıyor.

Özgür Peker: İzmir'e 10 milyar TL yatıracağız!

Pekerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker, "Yüksek potansiyeline inandığımız İzmir’e önümüzdeki 10 yıl boyunca 10 milyar TL yatırım yapmayı planlıyoruz.” dedi...

Özgür Peker kimdir?

Pekerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker kimdir? Pekerler İnşaat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Özözgür İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özözgür İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Hansu tarafından kuruldu. 

Afyon'daki Kültür Evleri restore edilecek!

Birbirinden değerli eserlere sahip çıkmayı gelenek haline getiren Afyonkarahisar Belediyesi, bu kez de Akmescit Mahallesi’nde Kültür Evleri'ni restore edecek.

Özgür Demir İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Demir İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Özgür Bulut tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sur'da inşa edilen Diyarbakır Evleri tartışma yarattı!

Diyarbakır'da Suriçi bölgesinde bir yandan yıkım kararları uygulanırken bir yandan da Diyarbakır evleri inşa ediliyor.

Bursa Özgür Sitesi'nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüme hız veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, 18 bloktan oluşan Özgür Sitesi'nin yıkım çalışmalarına başladı.

2020'lerin konutları özgür ve daha ferah tasarlanıyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci "2020'lerin konutlarını planlarken yaşam koşullarındaki değişikliğe paralel gelen istekler doğrultusunda özgür, daha ferah, mimari projeler tasarlamaya başladı" dedi.

Kale Özgür Evleri fiyatları Haberi

Kale Özgür Evleri fiyatları

Beykent Kale Özgür Evleri, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Beykent'te inşa ediliyor. Proje, 3S Kale Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 136 konuttan meydana gelen Beykent Kale Özgür Evleri projesi 2 bloktan oluşuyor. 


3 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Beykent Kale Özgür Evleri projesi 6 adet çatı dubleksi, 58 adet köşe daire, 58 adet orta daire ve 4 adet giriş daireden meydana geliyor.


Beykent Kale Özgür Evleri'nde; çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, kapalı spor ve sosyal tesisi alanı bulunuyor. Kapalı otoparka sahip olan Kale Özgür Evler projesinin teknik özellikleri arasında merkezi uydu yayın sistemi ve su deposu, 7/24 kameralı güvenlik sistemi, jeneratör sistemi ve daha bir çok sosyal olanak yer alıyor.


Beykent Kale Özgür Evleri fiyat!


Beykent Kale Özgür Evleri fiyatları 300 bin...