06 / 05 / 2024

Kale Seramik 100 ülke

Kale Seramik 100 ülke

Seramik sektöründe Türkiye'nin önde gelen markası Kaleseramik 400'ü aşkın ihracat noktalarıyla toplamda 100 ülkede satış yaparak alanında öncülük yapıyor..

Pikaro Seramik Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pikaro Seramik Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Bahadır tarafından kuruldu.

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

Taşkale Müteahhitlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkale Müteahhitlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Çorluk tarafından kuruldu.

Sivas Kale projesi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Sivas Belediyesi tarafından hayata geçirilen 100 milyon lira maliyetli Kale Projesi, kente değer katacak.

Kale Makinaları Temizlik Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Makinaları Temizlik Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldırım tarafından kuruldu.

Mask Seramik Yapı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu! 

Mask Seramik Yapı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Cargün ve Yusuf Tuna ortaklığıyla kuruldu.

2 Kale İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

2 Kale İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Günal ve İsa Şan ortaklığında kuruldu. 

İnşaat sektörü durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı!

Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Orbay, "Türkiye'de şunu göz ardı etmemek lazım; inşaat sektörü her ne kadar durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı 2018'de. Bu iyi bir rakam..." dedi...

Sivas'a 100 milyonluk Kale Projesi!

Sivas Belediyesi tarafından yaklaşık 100 milyon lira maliyetle başlatılan "Kale Projesi" kapsamında oluşturulacak açık hava platosunun, dizi ve filmlere ev sahipliği yapması hedefleniyor....

Evo Seramik Park Anonim Şirketi kuruldu!

Evo Seramik Park Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Günbelek, Kazım Genç ve Mustafa Yılmaz tarafından kuruldu.

Kale Nov Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kale Nov Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Pınar Eken tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Kale Seramik 100 ülke Haberi

Kale Seramik 100 ülke

Türkiye'de seramik sektörünün kuruluşuna öncülük eden ve bu alandaki yatırım lan ile dünya devi haline gelen Kaleseramik; Avrupa'nın 3'üncü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi olmayı başarmış bir Türk şirketi olarak büyümeye devam ediyor. 66 milyon metrekare yıllık üretim kapasitesi ile tek alanda üretim yapan dünyanın sayılı büyük seramik kuruluşularından Kaleseramik olarak, sektörde liderliğimizi koruyan şirket Türkiye'de yüzde 29 pazar payıyla, en yakın rakibinin 3 katı büyüklüğe sahip. 

Sektöre 'yenilik' ve 'farklılık' getiren pek çok uygulamamızla, pazar payımızı ve ihracatımızı artırarak piyasada açık ara önde olmayı sürdüren yeni mağazacılık anlayışıyla, yurtiçi ve yurtdışındaki mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyerek 2014 yılını yüzde 13'lük bir büyüme ile tamamladı. 


"Fincuoghi şirketini, 2011 yılında satın almamızla Avrupa pazarındaki etkimizi arttırdık." Kaleseramik olarak, İtalya'nın 10 büyük...