07 / 05 / 2024

kale seramik banyo

kale seramik banyo

Kaliteli, estetik ve işlevsel ürünleriyle yaşam konforunu artıran Kale, yalın bir tasarım anlayışıyla hayata geçirdiği yeni serisi ‘More’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo, baharın enerjisiyle banyoları yenilemek isteyenlere fırsat sunuyor! Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan "Bahar Kampanyası" kapsamında, Kale Banyo'nun estetik ve akıllı çözümleri yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanıyla müşterilere sunuluyor. 

Banyosunu yenilemek isteyenler için Kale Banyo’da yüzde 50 indirim fırsatı! Üstelik montaj hizmeti de ücretsiz!

Kale Banyo, banyosunu yenilemek ve değiştirmek isteyenlere hitap edecek oldukça cazip bir bahar kampanyası başlattı. Haziran sonuna kadar devam edecek kampanya ile tüketicilere yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı sunuluyor.

İnşaat sektörü durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı!

Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Orbay, "Türkiye'de şunu göz ardı etmemek lazım; inşaat sektörü her ne kadar durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı 2018'de. Bu iyi bir rakam..." dedi...

UNICERA Fuarı kapılarını açtı!

CNR Expo’da düzenlenen İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, kapılarını açtı. TİM Başkanı İsmail Gülle, fuarın açılışında, fuara ve ihracata ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

UNICERA İstanbul 5-9 Şubat'ta!

Ülke ekonomisi ve inşaat sektörünün en önemli dinamiklerinden biri olan Türk seramik, banyo ve mutfak sektörü, "UNICERA İstanbul - Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı"nda bir araya gelecek.

UNICERA için geri sayım başladı!

İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA) için hazırlıklar tamamlanıyor. 5-9 Şubat’ta CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açacak fuar için geri sayım başladı.

Kale Banyo Miro ile modern çizgiler banyonuzda!

Kale Banyo’nun yeni koleksiyonu Miro, şık ve farklı tasarımı ile Roma döneminin güçlü hatlarını modern çizgilerle banyonuza yansıtıyor.

Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor!

Tüketicinin hayatını kolaylaştıran kullanışlı ve şık mekanlar yaratan Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Salihlili inşaatçılardan İstanbul ziyareti!

Salihlili inşaatçılar İstanbul'da CNR'da düzenlenen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı ile TÜYAP tarafından organize edilen Kapı ve Pencere Fuarları'na katıldı.

UNICERA 2017 Fuarı'na 73 bin 281 ziyaretçi katıldı!

UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı gerçekleşti. 73 bin 281 profesyonel ziyaretçinin katıldığı fuarda, Türk seramik sektörü memnuniyet yarattı.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

kale seramik banyo Haberi

kale seramik banyo

Banyolarda konfor, estetik ve işlevsellik ihtiyacına optimum çözümler sunan Kale, her zevke hitap eden yeni banyo serilerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Kale, ‘More’ serisinde yalın tasarım anlayışını fonksiyonel çözümlerle birleştiriyor. 


Banyolarda ekstra alan yaratıyor


Kullanışlı ve fonksiyonel ‘More’ serisindeki 120 cm’lik tek hazneli etajerli lavaboya ek olarak 140 cm’lik çift hazneli lavabo, çift kişilik kullanıma da olanak sunuyor. Serinin tam açılır geniş iç hacimli dört çekmecesi ve özel akrilik seperatör sistemine sahip olan lavabo dolabı, maksimum depolama ve ergonomik kullanıma imkan sağlıyor. ‘More’ serisinin tüm ihtiyaçlara cevap veren şık ve kullanışlı tasarımı, banyolarda ekstra alan yaratıyor. 


İşlevsel kapakla ikili kullanım 


Sade tasarımıyla dikkat çeken ‘More’ serisinin boy dolabının kapağına yerleştirilen ayna, kapak hem kapalıyken hem de açıkken kullanılmak üzere tasarlanmış. 90 derece açılan...