26 / 05 / 2024

kale seramik kale seramik En Verimli Endüstriyel Tesisi

kale seramik kale seramik En Verimli Endüstriyel Tesisi

Seramik sektörünün öncü kuruluşu Kaleseramik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından düzenlenen Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması’nda “Türkiye’nin En Verimli Endüstriyel Tesisi” unvanı ile birincilik ödülüne layık görüldü

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

Kale Grubu savunma ve havacılık sektörlerinde de faaliyet gösteriyor!

Seramik sektörünün öncülerinden Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur, “Seramikle topraktan başladığımız yolculuk savunma ve havacılıkla gökyüzüne taşındı." dedi.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

Kale Grubu Pakistan'da fabrika açacak!

Türk şirketlerinin yeni gözdesi Pakistan'a bir dev daha giriyor. Kale Grubu, Anadolu ve Zorlu Holding'in ardından Pakistan'a yatırım yapma kararı aldı. Şirket, Pakistan'a seramik fabrikası kurmaya hazırlanıyor.

Kale Seramik Vakfı, Çanakkale'deki okulları yeniliyor!

Kale Seramik Vakfı’nın (KSV) ‘İlk İşim Okullarda Değişim’ projesi kapsamında Çan’da Meslek Edindirme Kursunu bitiren ustalara sertifikaları Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay tarafından verildi.

Kale Grubu'nun yatırımları 1.5 milyar dolara ulaştı!

Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kalekim markalarını bünyesinde barındıran Kale Grubu, 58'nci kuruluş yıldönümü ve geleneksel "Seramik Bayramı"nı Çanakkale'nin Çan ilçesinde düzenlediği bir törenle kutladı.

Kale Grubu beş yılda 420 milyon liralık yatırım planlıyor!

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim markalarını bünyesinde barındıran Kale Grubu’nun 58. kuruluş yıldönümü ve "Seramik Bayramı" törenle kutlandı.

Kale, 2015 Verimlilik Proje Ödülleri'nde üçüncülük ödülü aldı!

Bünyesindeki Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markaları ile sektöre öncülük eden, Türkiye seramik sektörünün lideri Kaleseramik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği ‘2015 Verimlilik Proje Ödülleri’nde üçüncülüğe layık görüldü.

Kale Grubu'nun acı günü: Hacı Mehmet Okyay vefat etti!

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay, Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Okyay'ın amcası Hacı Mehmet Okyay vefat etti..

Kale'nin çevre dostu ürünü Smart banyolarda akıllı çözümler sağlıyor!

Seramik sağlık gereçleri sektörünün deneyimli markası Kale, ‘Smart’ felsefesiyle hayata geçirdiği yenilikçi ürünleri ile banyolarda akılcı çözümler üretiyor. ‘Smart’ yaklaşımıyla geliştiren Kale, tüketicinin hayatını kolaylaştırıyor.

Kale Seramik'in Crate serisi A Design Award 2015 tasarım ödülü aldı!

Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması “A’ Design Award 2015”te, ‘Crate’ serisiyle ödüle layık görüldü.

kale seramik kale seramik En Verimli Endüstriyel Tesisi Haberi

kale seramik kale seramik En Verimli Endüstriyel Tesisi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü’nün, “endüstriyel işletmelerin uyguladıkları verimlilik artırıcı projelerin ve ürettikleri enerji verimli ürünlerin kamuoyuna duyurulması ve teşvik edilmesi” amacıyla düzenlediği yarışmanın ödül töreni, Ulusal Enerji Verimliliği Forumu etkinlikleri kapsamında dün WOW Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM, Sanayi, Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mahmut Mücahit Fındıklı, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Palaz ve Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Yusuf Yazar’ın katıldığı törende, “Türkiye’nin En Verimli Endüstriyel Tesisi” unvanı ile birinciliğe layık görülen Kaleseramik’in ödülü, Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Selim Ergün tarafından alındı.  


Projelerin amacı maksimum verimlilik


Yoğun kurutma ve pişirme işlemleri nedeniyle seramik sektöründe...