05 / 05 / 2024

kale seramik unicera ürünleri

kale seramik unicera ürünleri

Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale’nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres ile, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; teknoloji ve tasarım odaklı ürünleri ile UNICERA’da fark yaratıyor

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

İnşaat sektörü durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı!

Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Orbay, "Türkiye'de şunu göz ardı etmemek lazım; inşaat sektörü her ne kadar durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı 2018'de. Bu iyi bir rakam..." dedi...

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Kale Grubu savunma ve havacılık sektörlerinde de faaliyet gösteriyor!

Seramik sektörünün öncülerinden Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur, “Seramikle topraktan başladığımız yolculuk savunma ve havacılıkla gökyüzüne taşındı." dedi.

Handan Derya Ercan: Seramik sektörü teşviki hak ediyor!

Kaleseramik Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Handan Derya Ercan, Yeşilköy CNR EXPO'da başlayan UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı'nda Türkiye'nin seramik sektöründeki yerini anlattı.

Unicera, bugün kapılarını açtı!

Seramik, banyo ve mutfak fuarı Unicera, bugün kapılarını açtı. 12 Mart’a kadar açık kalacak fuarda yeni koleksiyonlar ve inovatif ürünler tüketiciyle buluşacak.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Yurtbay Seramik Mojo serisiyle UNICERA'da!

Seramik ve tesisat sektörünün dünya ve Türkiye pazarına yön veren UNICERA, 08-12 Mart 2017 tarihlerinde, CNR Expo Yeşilköy'de, düzenlenecek. Yurtbay Seramik Mojo serisiyle katılıyor.

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

kale seramik unicera ürünleri Haberi

kale seramik unicera ürünleri

Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, “Avrupa’da 3’üncü, dünyada ise 12’nci sırada yer alan Kaleseramik, farklı yaşam tarzlarına özel tasarımlarıyla birlikte, trendleri belirleyen çevreci ürün ve uygulamalarla ilklere imza atmaya devam ediyor” dedi.


Yapı sektörünün lider markalarını bünyesinde barındıran Kaleseramik, 24-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda 750 metrekarelik görkemli standıyla yer aldı. Kaleseramik’in marka kimlikleri doğrultusunda, minimal sunum konseptiyle tasarlanan stant, İtalyan Mimar Paolo Cesaretti ve Kaleseramik Konsept Tasarım Ekibi’nin ortak çalışması ile hazırlandı. 


Yaşam tarzlarına göre özel alanlar


Seramikten vitrifiyeye, banyo dolaplarından armatür ve duş sistemlerine kadar çok geniş bir yelpazede üretim yapan Kaleseramik’in yeni ürünleri, fuarda “İlhamımız İnsan” konseptiyle sergilendı. Stantta oluşturulan rahat dolaşım alanları sayesinde, en yeni ürün ve...