07 / 05 / 2024

Kale Seramik ürünleri 2015

Kale Seramik ürünleri 2015

Seramik sektöründe Türkiye'nin önde gelen markası Kaleseramik 400'ü aşkın ihracat noktalarıyla toplamda 100 ülkede satış yaparak alanında öncülük yapıyor..

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kale tarafından kuruldu.

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Temür tarafından kuruldu.

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Kale ürünleri artık Hepsiburada’da!

Türkiye'de seramik sektöründe hizmet veren Kaleseramik'in ürünleri artık Hepsiburada’da satışa sunuluyor.

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Mutlu tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de kuruldu.

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mümin Kapçak tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Bahadır Kayan: Kaleseramik ürünleri ilhamımız insan konsepti taşıyor!

Çanakkale Seramik, İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; teknoloji ve tasarım odaklı ürünleri ile UNICERA'da fark yarattı.

Kale Seramik UNICERA'da stand açacak!

Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, yeni ürünlerini UNlCERA'da "İlhamımız İnsan" konseptiyle sergileyeceklerini söyledi.

Kale Kilit ürünleri Almanya BAU Fuarı'nda!

Kale Kilit, en son teknolojiye sahip ürünlerini Almanya’nın Münih kentinde 19 - 24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sergiledi.

Ege Seramik sırlı granit ürünleri yaz mevsimini karşılıyor!

Birbirinden farklı dokuları ve ürünleri ile ürün yelpazesini her geçen gün genişleten Ege Seramik havuz kenarlarına özel ürünlerini hedef kitlesi ile buluşturuyor. Ege Seramik sırlı granit ürünleri yaz mevsimini karşılıyor.

Kale Seramik ürünleri 2015 Haberi

Kale Seramik ürünleri 2015

Türkiye'de seramik sektörünün kuruluşuna öncülük eden ve bu alandaki yatırım lan ile dünya devi haline gelen Kaleseramik; Avrupa'nın 3'üncü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi olmayı başarmış bir Türk şirketi olarak büyümeye devam ediyor. 66 milyon metrekare yıllık üretim kapasitesi ile tek alanda üretim yapan dünyanın sayılı büyük seramik kuruluşularından Kaleseramik olarak, sektörde liderliğimizi koruyan şirket Türkiye'de yüzde 29 pazar payıyla, en yakın rakibinin 3 katı büyüklüğe sahip. 

Sektöre 'yenilik' ve 'farklılık' getiren pek çok uygulamamızla, pazar payımızı ve ihracatımızı artırarak piyasada açık ara önde olmayı sürdüren yeni mağazacılık anlayışıyla, yurtiçi ve yurtdışındaki mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyerek 2014 yılını yüzde 13'lük bir büyüme ile tamamladı. 


"Fincuoghi şirketini, 2011 yılında satın almamızla Avrupa pazarındaki etkimizi arttırdık." Kaleseramik olarak, İtalya'nın 10 büyük...