18 / 05 / 2024

Kale Su Sporları Merkezi projesi onaylandımı

Kale Su Sporları Merkezi projesi onaylandımı

İnönü Üniversitesi’nin Kale ilçesinde kuracağı su sporları merkezinin projesi onaylandı. İnönü Üniversitesinin Kale ilçesinde kuracağı tesis ile bu bölge su sporları merkezine dönüşecek.

Süleyman Bodur vefat etti! Kale Grubu'nun acı günü! 

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. İbrahim Bodur’un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında vefat etti. 

Kale Grubu 2021'de daha çok büyüyecek!

2020 yılının sanayiciler açısından çok zor geçtiğini, 2021'de de temkinli ilerleyeceklerini söyleyen Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, yeni fırsatları ve sanayideki durumu anlattı.

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona gelindi!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 106 yatın demir atabileceği Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona geliniyor...

Soner Yalçın’ın villasındaki kaçak için Bakanlık’tan suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul'un göbeği Levent'te yaptırdığı kale gibi kaçak inşaata ilişkin İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu yaptı.

Hatay Madenli Yat Limanı'nın temeli atıldı!

Hatay Arsuz'da Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü (HADO) İşletmesinin temeli atıldı.

Hatay'da Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi'nin temeli atıldı!

Hatay Arsuz'da Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü (HADO) İşletmesinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

Antalya Büyükşehir'den kiralık su üstü sporları parkuru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi bir adet su üstü sporları parkur noktası için 1 Kasım'da kiralama ihalesine çıkacak...

Haliç'e Su Sporları Merkezi kurulacak!

Haliç Köprüsü'nün Halıcıoğlu ayağında kalan ve bir kısmı park olan alana "Haliç Su Sporları Merkezi" yapılıyor. 11 dönümlük alana yapılacak tek katlı ekolojik merkezin projesi tamamlandı. Çalışmalara önümüzdeki günlerde başlanacak.

Bolu, yapılacak yeni tesislerle sporun merkezi olacak!

Her sezon öncesi futbol takımlarının kamp dönemini geçirdiği, güreş ve basket milli takımlarının tercih ettiği Bolu, planlaması tamamlanan 300 futbol ve 15 golf sahası ile yapımına başlanan su sporları merkezi gibi çeşitli çalışmalarla her branşta sporun merkezi olma yolunda ilerliyor.

Şanlıurfa GAP SUKAY Tesisleri açıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, GAP SUKAY Tesisleri'nin açılış törenine katıldı. GAP SUKAY'da, su üstü kayak ve su sporları yapılabilecek.

Şanlıurfa GAP SUKAY açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 58 Bin metrekarelik alana sahip GAP SUKAY Park Su Sporları Tesisi açılışa hazırlanıyor.

Şanlıurfa GAP SUKAY projesinde son durum!

GAP Vadisinde 58 Bin metrekarelik bir alana sahip olan GAP SUKAY Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. GAP SUKAY, su sporları branşında bölgenin özlem duyduğu büyük bir eksikliği giderecek.

Kale Su Sporları Merkezi projesi onaylandımı Haberi

Kale Su Sporları Merkezi projesi onaylandımı

İnönü Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre, üniversite yönetiminin ilçeye yapacağı su sporları merkezinin projesi onaylandı. Kale ilçesine farklı bir renk katacağı belirtilen su sporları merkezinin yapımına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Kayıkhane yapımıyla başlayacağı açıklanan su sporları merkezinin bu yaza hazır hale getirilmesinin planlandığı ifade edildi.

Karakaya Baraj Gölü kıyısında hayata geçirilecek olan proje içerisinde 4 yıldızlı otel, 3 bloktan oluşan teras evler, kafeterya, özel plaj, marina ve spor alanları yer alıyor.

Projeden, ilçeye açılan Spor Yüksekokulu öğrencilerinin yararlanacağı ve su sporları gibi birçok aktivitenin yapılabileceği öğrenildi.

Kale Meslek Yüksekokulunun Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği Bölümü’nde okuyan öğrencileri, bir taraftan inşa edilen 4 yıldızlı otelde stajlarını yaparken diğer taraftan işletme noktasında alacakları eğitim ile mesleki deneyimlerini de geliştirmiş...