07 / 05 / 2024

kale üç ödül aldı

kale üç ödül aldı

Kale, bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, her kullanıcının kendi banyosunu tasarlayabildiği ‘Kale360.com’ ve ‘Kale.com.tr’ web sitesi ile üç ödül birden kazandı.

3S Kale Holding’e ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülü!

Gayrimenkul geliştirme, yapı ve enerji sektörlerinde yatırımlar yapan 3S Kale Holding Sign of the City Awards 2017’de  ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülüne layık görüldü.

İbrahim Bodur anısına girişimcilik ödülü!

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Türk sanayinin önde gelen girişimcilerinden Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı merhum İbrahim Bodur'un anısını yaşatmak amacıyla 'İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü' düzenleniyor.

Kale Boya'ya RAF Yapı Malzemesi Ödülü!

Kale Boya, mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen Arkitera Ödülleri’nde İnce Yapı Bileşenleri kategorisinde “RAF Yapı Malzemesi Ödülü” aldı.

Kale'ye Altın Örümcek Web Ödülleri’nden üç ödül geldi!

Kale, bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, her kullanıcının kendi banyosunu tasarlayabildiği ‘Kale360.com’ ve ‘Kale.com.tr’ web sitesi ile üç ödül birden kazandı.

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale satılık ev!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında yükselen projede dükkan alanları 100 metrekareden oluşuyor. Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Avrupa Konutları Kale dükkan fiyatları!

Avrupa Konutları Kale dükkan fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin Nisan 2016 tarihinde gerçekleşeceği proje Artaş İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık dükkan!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık dükkan fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. İstanbul Zeytinburnu Cevizlibağ lokasyonunda inşa edilen proje 37 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Zeytinburnu Avrupa Konutları Kale satılık dükkan!

Zeytinburnu Avrupa Konutları Kale satılık dükkan fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimleri 2016 yılı ayında gerçekleşecek olan proje 10 katlı 9 bloktan oluşuyor.

Kale Kilit metal eşya kategorisinde ödül aldı!

Her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından düzenlenen 'İhracatın Yıldızları Ödül Töreni'nde; Kale Kilit 'Metal Eşya' kategorisinde 9. kez birincilik ödülüne layık görüldü.

Topkapı Avrupa Konutları Kale satılık dükkan!

Topkapı Avrupa Konutları Kale satılık dükkan alanları 100 metrekareden başlıyor. Teslimlerin 2016 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan proje 9 blok halinde hayata geçiriliyor.

Avrupa Konutları Kale Dükkanları teslim tarihi!

Dükkan alanlarının 100 metrekareden başladığı projede toplam 30 ticari ünite yer alıyor. Avrupa Konutları Kale Dükkanları teslim tarihi 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlandı.

Artaş Avrupa Konutları Kale satılık!

Dükkan büyüklüklerinin 100 metrekare ile 1182 metrekare alan arasında değiştiği projede toplam 599 adet daire yer alıyor. Artaş Avrupa Konutları Kale satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Topkapı Avrupa Konutları Kale dükkan fiyatları!

Topkapı Avrupa Konutları Kale dükkan fiyatları metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Banka kredisine uygun olan projede 599 daire, 52 ofis ve 30 dükkan bulunuyor.

kale üç ödül aldı Haberi

kale üç ödül aldı

Kale, bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, her kullanıcının kendi banyosunu tasarlayabildiği ‘Kale360.com’ ve ‘Kale.com.tr’ web sitesi ile üç ödül birden kazandı. İnternetin Oscar’ı olarak da adlandırılan ‘Altın Örümcek’te finale kalan Kale360.com, ‘En İyi Web Sitesi’ seçilerek büyük ödüle layık görülürken, ‘Perakendecilik/Mağazacılık’ kategorisinde de birincilik ödülünün sahibi oldu. Ayrıca Kale Yapı Ürünleri Grubu’nun seçkin ürünlerinin yaratıcı tasarımlarla sunulduğu web sitesi ‘Kale.com.tr’ de, ‘Perakendecilik/Mağazacılık’ kategorisinde ikincilik ödülünü aldı. 


Bilişim, medya ve iş dünyasından isimlerin yer aldığı jüri üyeleri tarafından seçilerek dereceye giren firmalara verilen ‘Altın Örümcek Web Ödülleri’, 14 Ekim Çarşamba akşamı TİM Maslak Show Center’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Kale, her kullanıcının kendi banyosunu kendisinin tasarlayabildiği web sitesi Kale360.com ve Kale Yapı Ürünleri Grubu’nun tüm ürünlerini örnek tasarım...