16 / 05 / 2024

kale ulaşım

kale ulaşım

KSV’nin “İlk İşim Okullarda Değişim” projesi kapsamında Amasya’da düzenlediği “Seramik Yer ve Duvar Karosu Kaplamacılığı Meslek Edindirme Kursu”nu başarıyla tamamlayan 24 işsiz kursiyer, ustalık sertifikasına kavuştu...

Kale Natural Stones & Marbles kalebodur serisini tanıttı!

Dünya yapı sektöründe trendleri belirlemeye devam eden Kalebodur, doğadaki kusursuz güzellikteki taşları, Natural Stones & Marbles serisiyle, seramik karo olarak tüketicilerin ve profesyonellerin beğenisine sunuyor...

Kale kristal camın ışıltısını seçkin mekânlara taşıyor!

Özel ürün gamıyla, seçkin mekânlar için estetik çözümler üreten Kale Cam Mozaik, kristal camın saf ışıltısını sunduğu Kristal serisi ile, dekorasyonların vazgeçilmez parçası haline geliyor...

Kale Daire Kartal ulaşım!

28 kat halinde yükselen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Kale Daire Kartal ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Halk Sokak'ta yer alıyor.

Topkapı Avrupa Konutları Kale ulaşım bilgileri!

Toplam 599 tane daire, 30 tane ticari ünite ve 52 tane ofisten meydana gelen Topkapı Avrupa Konutları Kale ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor.

Avrupa Konutları Kale Topkapı ulaşım bilgileri!

Avrupa Konutları Kale Topkapı ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Zeytinburnu - Cevizlibağ lokasyonunda hayata geçiriliyor. Satışları devam eden proje 37 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ ulaşım!

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ'da yükseliyor. Dükkan, ofis ve dairelerden oluşan projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Marka Rezidans ulaşım!

Marka Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje Bursa İl'i Nilüfer İlçe'si Kale Caddesi ve Mihraplı Caddesi’nin bağlantı noktasında yükseliyor. Projede toplam 316 lüks daire, 220 adet mağaza, home ofiice ve alışveriş merkezi bulunuyor.

Avrupa Konutları Kale Topkapı ulaşım!

Avrupa Konutları Kale Topkapı ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Avrupa Yakası Cevizlibağ'da inşa edilen proje 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale ulaşım!

Teslimleri 2016 yılı Nisan ayı içerisinde yapılacak olan Avrupa Konutları Kale Evleri 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Topkapı Avrupa Konutları Kale ulaşım!

10 katlı 9 bloktan oluşan Topkapı Avrupa Konutları Kale 52 ofis, 30 mağaza ve 599 daireden meydana geliyor. Topkapı Avrupa Konutları Kale ulaşım bilgileri haberimizin ayrıntılarında yer alıyor.

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ulaşım!

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ulaşım bilgileri için haberimizde faydalanabilirsiniz. Dairelerin 593 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 599 adet daire, 30 adet mağaza ve 52 adet ofis mevcut.

Avrupa Konutları Kale ulaşım bilgileri!

Avrupa Konutları Kale projesinde 599 tane daire yer alıyor. Projedeki dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Peki proje nerede? İşte Avrupa Konutları Kale ulaşım bilgileri...

Avrupa Konutları Kale ulaşım!

Avrupa Konutları Kale ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul Avrupa yakası Topkapı-Cevizlibağ bölgesinde inşa edildiğini söylemek mümkün. Proje, 599 adet daire, 40 adet dükkan ve 50 adet ofisten oluşuyor...

Beylikdüzü Kale Kent ulaşım!

Beylikdüzü Kale Kent ulaşım, adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 116 bin liradan başlayan fiyatlarla satılan Beylikdüzü Kale Kent Evleri'nin 2015 yılında tamamlanması hedefleniyor...

Liv Yapı Kale Kent ulaşım! Yeni proje!

Liv Yapı Kale Kent ulaşım bilgisi kapsamında Beylikdüzü Bizimkent geçidine yakın konumda inşa edildiğini söyleyebiliriz, fiyatların 116 bin liradan başladığı projede 1.471 konut bulunuyor.

kale ulaşım Haberi

kale ulaşım

Aldıkları belgeyle, AB kriterlerine uygun ve nitelikli işgücüne sahip usta statüsünü elde eden kursiyerler, böylece zanaatlarını herhangi bir Avrupa ülkesinde icra etme şansını da yakalamış oldu. KSV’nin desteğiyle meslek sahibi olan ustalar, ilk işlerinde Yıkılgan Köyü İlköğretim Okulu ile Plevne İlköğretim Okulu’nun tuvaletlerini yenilerken, bu okullardaki öğrenciler de daha sağlıklı eğitim imkanına kavuştu.


Dr. (h.c.) İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı’nın (KSV), “İlk İşim Okullarda Değişim” projesi kapsamında Amasya’da eğitim verdiği 24 işsiz kursiyere, ustalık belgeleri dün törenle teslim edildi. “Seramik Yer ve Duvar Karosu Kaplamacılığı Meslek Edindirme Kursu”nu başarıyla tamamlayan toplam 24 kursiyere, sertifikalarının yanı sıra ustalık yaparken kullanmaları için tüm araç gerecin içinde bulunduğu takım çantası ile seramik kesme makinesi de hediye edildi. 


KSV, 4 bin...