02 / 05 / 2024

Kale Victorian seramik

Kale Victorian seramik

Bütünsel tasarım konseptiyle hayata geçirdiği banyo serileriyle tüketicilerin beğenisini kazanan Kale, romantik tonların hakim olduğu Victorian ile banyolarda estetik ve zarif bir ambiyans yaratıyor.

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

Kale Grubu savunma ve havacılık sektörlerinde de faaliyet gösteriyor!

Seramik sektörünün öncülerinden Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur, “Seramikle topraktan başladığımız yolculuk savunma ve havacılıkla gökyüzüne taşındı." dedi.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

Kaleseramik dünyanın 12'nci seramik karo üreticisi!

Kale Yapı Başkan Yardımcısı Derya Ercan: " Kaleseramik, bugün Avrupa’nın 3'üncü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi olmayı başarmış bir Türk şirketi " şeklinde konuştu.

Kale Grubu Pakistan'da fabrika açacak!

Türk şirketlerinin yeni gözdesi Pakistan'a bir dev daha giriyor. Kale Grubu, Anadolu ve Zorlu Holding'in ardından Pakistan'a yatırım yapma kararı aldı. Şirket, Pakistan'a seramik fabrikası kurmaya hazırlanıyor.

Kale Seramik Vakfı, Çanakkale'deki okulları yeniliyor!

Kale Seramik Vakfı’nın (KSV) ‘İlk İşim Okullarda Değişim’ projesi kapsamında Çan’da Meslek Edindirme Kursunu bitiren ustalara sertifikaları Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay tarafından verildi.

Kale Grubu'nun yatırımları 1.5 milyar dolara ulaştı!

Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kalekim markalarını bünyesinde barındıran Kale Grubu, 58'nci kuruluş yıldönümü ve geleneksel "Seramik Bayramı"nı Çanakkale'nin Çan ilçesinde düzenlediği bir törenle kutladı.

Kale Grubu beş yılda 420 milyon liralık yatırım planlıyor!

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim markalarını bünyesinde barındıran Kale Grubu’nun 58. kuruluş yıldönümü ve "Seramik Bayramı" törenle kutlandı.

Zeynep Bodur Okyay: İzmir'e yatırım önceliğimiz!

Kale Grubu, seramik ve yapı malzemelerinin yer alacağı iki yeni showroom'u İzmir'de hizmete açtı. Grup Başkanı Zeynep Bodur Okyay, "Bu kente yatırım hep önceliklerimiz arasında yer aldı" dedi...

İzmir'de konutların yüzde 29,5'inde tapu sahibi kadınlar!

Köklü geçmişiyle Türkiye'nin en önemli sanayi kuruluşlarından olan Kale Grubu, seramik, yapı malzemeleri ve banyo ürünlerinin yer alacağı iki yeni showroomu ile İzmir'de...

Kale Victorian seramik Haberi

Kale Victorian seramik

Romantizmin pastel tonlar ve dramatik formlarla anlam kazandığı stilin şifrelerini barındıran Victorian serisi banyolar; bir balerin zarafetine sahip narin ve yumuşak kıvrımlarıyla estetiğin feminen dokunuşunu banyolara yansıtıyor. 


Yumuşak kıvrımlar, soft tonlar, bahar çiçekleri ve tüllerle bezenmiş fotoğrafik dekorlar ile bütünleşen Victroian serisi, ilkbahar mevsiminin coşkusunu yansıttığı evlerde, adeta bir çiçek bahçesindeymişsiniz hissi...