07 / 05 / 2024

Kale Yapı Grubu

Kale Yapı Grubu

Avrupa'nın seramikte en büyük 3'üncü üreticisi olan Kale, pazarlamada sektöründe dünya çapında ilklere imza atıyor. Şirket araştırma şirketleri ile çalışarak seramikte müşteri segmentasyonunu ilk yapan firma oldu.

Rta Yapı Grubu Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rta Yapı Grubu Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Türkoğlu tarafından kuruldu.

Tüzemenler Yapı'nın konkordato davasında yeni karar çıktı!

Tüzemenler Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Tüzemen tarafından 1985 yılında kurulan Tüzemenler Yapı Grubu konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Tüzemenler Yapı'nın tedbir kararı duruşması 17 Ekim'de!

1985 yılında Cumhur Tüzemen tarafından kurulan Tüzemenler Yapı Grubu iflas etti. Şirketin tedbir kararının devamına ilişkin duruşması 17 Ekim 2019 günü gerçekleşecek.

Tüzemenler Yapı Grubu iflas etti!

Tüzemenler Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Tüzemen tarafından 1985 yılında kurulan Tüzemenler Yapı Grubu iflas etti...

Yıldırım Yapı, Bomonti'nin çehresini değiştirdi!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Kubilay Yıldırım, "Seçimlerden sonra Eylül ayı gibi sektörün eski gücüne kavuşacağını düşünüyoruz" dedi...

Yıldırım Yapı Grubu da yüzde 20 indirim kampanyasına katıldı!

 Yıldırım Yapı Grubu da konut alımlarında indirim kampanyasına katıldı. Kuleli Evleri Poyraz II ve Kuleli Evleri Bomonti projelerinde yüzde 20 indirim uygulanıyor...

Gençkale Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençkale Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Soner Genç tarafından kuruldu. 

Metal Yapı Grubu sağlık sektörüne giriyor!

İnşaat ve eğitimde faaliyet gösteren Metal Yapı Grubu, sağlığa da girmeyi planlıyor. Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, onkoloji hastanesi kuracaklarını söylüyor. 

Yıldırım Yapı Grubu'ndan 2 yeni proje!

Yıldırım Yapı Grubu " Kuleli Evleri" markasıyla Kuleli Evleri Bomonti 5 Ada  ve Kuleli Evleri Piripaşa Beyoğlu projelerine hazırlanıyor. İşte detaylar ...

Kale Endüstri Holding’in İnsan Kaynakları Direktörü Yılmaz Öztürk oldu!

Kale Endüstri Holding'in İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Yılmaz Öztürk atandı. Öztürk, daha önce Eczacıbaşı Yapı Grubu’nda, Türkiye ve uluslararası organizasyonlardan sorumlu İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevindeydi.

Türkiye İMSAD’ın yeni başkanı Ferdi Erdoğan oldu!

Türkiye İMSAD’ın 35. Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Türkiye İMSAD’da başkanlık görevine, Kale Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Ferdi Erdoğan geldi.

Yıldırım Yapı Bomonti'de yeni projeye başlayacak!

Yaklaşık 44 yıllık bir geçmişe sahip olan Yıldırım Yapı Grubu, İstanbul Bomonti'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yaklaşık 10 yıldır 'Kuleli Evleri' markasıyla devam eden bir firma.

Kale Yapı ile binalarda yüzde 50’ye varan tasarruf sağlayın!

Kale Yapı'nın binalarda ısıtma ve soğutma için harcanan enerjide yüzde 50’ye varan tasarruf sağlayan tasarımı ‘Kale Mantolama’, aynı zamanda yangın ve ses yalıtımına da katkıda bulunarak sağlıklı yaşam alanları sunuyor.

Kale Yapı Grubu Haberi

Kale Yapı Grubu

Türkiye seramik üretim ve ihracatında bölgede İspanya'nın gerisinde ancak bir şirketi var ki, tüm İspanyol devleri geçerek Avrupa'nın 3'üncü büyüğü olma ünvanına sahip. Kale Yapı Grubu, 2011 yılında İtalya'dan önemli bir seramik şirketini satın alarak çok önemli bir lojistik üstünlüğe ulaşmış durumda. Dünyanın tek çatı altında üretim yapan en büyük seramik üreticisi olan Kale,  şimdi pazarlamaya odaklanıyor. Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı İhsan Karagöz, pazarlamada sektörde global çapta ilklere imza attıklarını ve 1 milyon TL'nin üzerinde bir yıllık harcama ile bu alanda marka gücünü artıracaklarını anlatıyor.


25 kilogramlık kataloğu iPad'e sığdıran ilk firma

Karagöz, "Biz 2016 itibarıyla seramik ve banyo sektöründe dünyanın en iyi pazarlama uygulamalarının yapıldığı bir şirket haline gelmeyi hedefliyoruz" diyor. Karagöz, kariyerinde P&G, Gilette gibi...