19 / 05 / 2024

Kale Zero küvet

Kale Zero küvet

Kale, Zero koleksiyonunda buluşturuyor. Bütünsel banyo çözümlerinin ideal bir örneği olarak tasarlanan Zero, fonksiyonellik ve konforu merkeze alan tasarım anlayışı ile kullanıcılara vazgeçilmez seçenekler sunuyor.

Mozart’ın bestelerini yaptığı tarihi kale açık artırmayla satılacak! Rekor fiyat bekleniyor! 

Müzik tarihine damgasını vurmuş olan Avusturyalı ikonik besteci Mozart'ın evi olarak bilinen tarihi kale, açık artırmayla satılacak. İşte ayrıntılar...

3S Kale 2022 hedeflerini 15 Aralık'ta açıklayacak!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan 3S Kale Holding, 2022 hedeflerini 15 Aralık'ta gerçekleştireceği basın toplantısında paylaşacak.

Net Zero Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Net Zero Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Ümit Akpınar tarafından kuruldu.

Van Başkale'deki deprem konutları kısa sürede tamamlanacak!

Van'ın Başkale ilçesinde depremzedeler için inşa edilen deprem konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Deprem konutları kısa süre içerisinde depremzedelere teslim edilecek. 

Van Başkale ve Saray'da yıkımın izleri 1 yılda silindi!

İran'da geçen yıl 23 Şubat tarihinde yaşanan depremin en çok hissedildiği Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yaşanan yıkımın izleri 1 senede silindi.

Samsun Büyükşehir için müteahhitten rüşvet iddiası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Mali Hizmetler Daire Başkanı Bahattin K.’ya 30 bin TL rüşvet verirken yakalanan müteahhit Y.Ş., “Belediyeden 780 bin liralık hak edişimi alabilmek için verdim” diye konuştu.

Kale Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kale Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Kaçar ve Levent Özkülekçi tarafından kuruldu.

Kale İnşaatçılık Dekorasyon Gıda Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İnşaatçılık Dekorasyon Gıda Otomobil Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Diler ve Tahsin Diler ortaklığında kuruldu.

Ankara'da 25 milyon liralık rüşvet tartışmasının FETÖ bölümü!

Ankara’da CHP’li Sinan Aygün ile CHP’li Mansur Yavaş arasında yaşanan 25 milyon liralık rüşvet tartışması bitmek bilmiyor. Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Sener, konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Şanlıurfa Kale Eteği'ndeki yıkımlarda sona gelindi!

Çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kale Eteği Güney kısmında başlatılan yıkımlarda sona gelindi.

TOKİ Muş Merkez Kale projesindeki 17 iş yeri satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez Kale projesinde yer alan 17 adet iş yeri yarın itibariyle satışa çıkıyor. 

Kale Kilit’in acı günü! Sadık Özgür vefat etti!

Kale Kilit’in kurucusu 89 yaşındaki iş insanı Sadık Özgür, vefat etti.

Selenium Vet Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selenium Vet Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Çalış tarafından kuruldu.

Kale Zero küvet Haberi

Kale Zero küvet

Modern mimarinin ve yaşam tarzının en önemli tamamlayıcılarından biri olan banyolar, Kale’nin modüler koleksiyonu Zero ile hayat buluyor. Estetik ve fonksiyonelliğin harmanlandığı tasarım anlayışı ile kullanıcıların hayatını kolaylaştıran Zero’nun, lavabo, klozet, küvet ürünlerini kapsayan bütünsel konsepti, etkileyici bir tasarım dilinin farklı ifadesi olarak ortaya çıkıyor. Fonksiyonel detaylarıyla öne çıkan bu ürünler, konfor ve hijyen gibi vazgeçilmez banyo gereksinimlerini kusursuz bir şekilde karşılıyor. 


Bütünsel banyo çözümlerinin ideal örneği

Banyo kültürüne ilişkin ürün tasarımları ile sayısız ödüle layık görülen Alman tasarımcı Adolf Babel imzasıyla banyolarda yerini alan Zero; lavabo, klozet, küvet ve banyo mobilyalarından oluşan son derece şık bir koleksiyon olarak, bütünsel banyo çözümlerinin en ideal örneğini oluşturuyor. 


Banyo mobilyasında kullanım zenginliği

Zero, ahşap dokusu ve saklama seçenekleriyle de, kullanıcının hayalindeki banyoyu yeni bir kimlikle...