30 / 04 / 2024

Kale zero ürünü

Kale zero ürünü

Kale, bütünsel banyo çözümlerinin ideal bir örneği olarak hayata geçirdiği Zero koleksiyonu ile yaşam konforunu artırıyor. İşlevsel ve şık tasarımın en yalın haliyle buluştuğu modüler koleksiyon Zero, kullanıcılara vazgeçilmez seçenekler sunuyor.

Kaleseramik'in "Sevdiğiniz Kale’yi Tasarlayın" projesi tanıtıldı!

Kale Grubu bünyesinde faaliyet gösteren yapı sektörünün lokomotif şirketi Kaleseramik, inovasyon ve tasarım alanında hayata geçirdiği ‘Sevdiğiniz Kale’yi Tasarlayın’ projesiyle yepyeni bir süreç başlatıyor..

Artcrete mermer görünümüyle mekanlara farklılık getiriyor!

Kale Boya’nın hayata geçirdiği, mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlarınızı farklılaştırmak elinizde…‘Artcrete’, farklı uygulama teknikleri ile bambaşka desenler yaratma imkanı sunuyor.

Kale, brüt beton görünümlü Betonart üretmeye başladı!

Türkiye'de ilk kez Kale tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü Betonart ile yapılar özüne dönüyor. Dekoratif sıva, yapıları dinamik ve estetik bir görünüme de kavuşturuyor.

Betonart, mekanlara estetik bir görünüm kazandırıyor!

Türkiye’de ilk kez Kale tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü, iç ve dış cepheler için kapsamlı çözümler sunan dekoratif sıva Betonart, yapıları dinamik ve estetik bir görünüme kavuşturuyor.

İncirliova inşaat sektörüyle modern görünüme kavuştu!

Aydın İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, inşaat sektörünün gelişmesiyle ilçelerinin modern bir yapıya kavuştuğunu belirterek, "Huzurlu yaşamak isteyen herkesi İncirliova'ya davet ediyoruz" dedi.

Kale Kilit yeni ürünü ile anahtar unutma devrine son veriyor!

Anahtarların dışarıda unutulması ise oldukça karşılaşılan bir sorun. Bu konuda bugüne kadar pek çok kişinin bu sorundan dertli olduğunu bilen kilit sektörünün lider ismi Kale Kilit, yeni bir ürünle bu soruna son veriyor.

Kale Boya'dan mermer görünümlü Artcrete serisi!

Kale Boya, hem duvar hem zeminde uygulanabilen mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlara yeni bir soluk getiriyor. ‘Artcrete’, iç cephe dekorasyonlarının kusursuz tamamlayıcısı haline geliyor.

Altın Çekül Yapı Ürünü Ödülü Kale Smart Edge'in oldu!

Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 23. kez düzenlenen 'Altın Çekül Yapı Ürünü Ödülü 2015', Kale'nin oldu. Kale ödülünü ince kesitli vitrifiye serisi 'Smart Edge' ile aldı.

Kale'nin çevre dostu ürünü Smart banyolarda akıllı çözümler sağlıyor!

Seramik sağlık gereçleri sektörünün deneyimli markası Kale, ‘Smart’ felsefesiyle hayata geçirdiği yenilikçi ürünleri ile banyolarda akılcı çözümler üretiyor. ‘Smart’ yaklaşımıyla geliştiren Kale, tüketicinin hayatını kolaylaştırıyor.

Mevlüt Alp Gürün kimdir?

3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.’de yönetim kurulu üyesi ve genel müdür olarak görev yapan ve aynı zamanda İNDER yönetim kurulu üyesi olan Mevlüt Alp Gürün kimdir?

Türkiye'de ilk kez brüt beton görünümlü Betonart geliştirildi!

Kale Boya ve Sıva, Türkiye'de ilk kez brüt beton görünümlü Betonart'ı geliştirdi. İç ve dış cepheler için kapsamlı çözümler sunan dekoratif sıva Betonart, yapıları dinamik ve estetik bir görünüme kavuşturuyor...

Betonart ile yapılar dinamik ve estetik görünüm kazanıyor!

Türkiye’de ilk kez Kale tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü Betonart ile yapılar özüne dönüyor. İç ve dış cepheler için kapsamlı çözümler sunan dekoratif sıva Betonart, yapıları dinamik ve estetik bir görünüme kavuşturuyor.

Kale yeni ürünü dekoratif sıva Betonart'ı tanıttı!

Türkiye’de ilk kez Kale tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü Betonart ile yapılar özüne dönüyor. İç ve dış cepheler için kapsamlı çözümler sunan dekoratif sıva Betonart, yapıları dinamik ve estetik bir görünüme kavuşturuyor...

Kale zero ürünü Haberi

Kale zero ürünü

Estetik ve fonksiyonelliğin harmanlandığı tasarım anlayışı ile kullanıcıların hayatını kolaylaştıran Zero’nun, lavabo, klozet, küvet ve banyo mobilyalarını kapsayan bütünsel konsepti, etkileyici bir tasarım dilinin farklı ifadesi olarak ortaya çıkıyor. Fonksiyonelliğin en yalın halini banyolara taşıyan koleksiyon, modüler mobilyalarıyla da kusursuz çözümler sunuyor. Zero’nun ahşap dokusu ve saklama seçenekleri sayesinde hayalinizdeki ideal banyo hayat buluyor. Her ihtiyaca göre farklı seçeneklerBanyo kültürüne ilişkin ürün tasarımları ile sayısız ödüle layık görülen Alman tasarımcı Adolf 

Babel imzasıyla banyolarda yerini alan Zero; lavabo, klozet, küvet ve banyo mobilyalarından oluşan son derece şık bir koleksiyon olarak, bütünsel banyo çözümlerinin en ideal örneğini oluşturuyor. Zero banyo mobilya serisinin dolapları, her ihtiyaca göre farklı bir seçenek sunmak üzere tasarlandı. Boy dolaplardan küçük dolaplara, çekmece seperatörlerinden etajer raflara kadar...