09 / 05 / 2024

kalebodur açık mekan tasarımları

kalebodur açık mekan tasarımları

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, ‘Cotto Cemento’ serisi ile açık havadaki yaşam alanlarını stil sahibi mekanlara dönüştürüyor. Cotto Cemento, Ege ve Akdeniz’in sayfiye kasabalarının şıklığını evlerinize taşıyor.

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi, Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gök tarafından açıldı.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başladı!

Şirket açıklamasına göre, Koçtaş'ın 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımcılığı bölümü öğrencilerinin bireysel ya da ekip olarak başvurabileceği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışmasının 7'ncisi başladı.

Kalebodur Cotto Cemento ile açık mekanlarda natural yüzeyler!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, ‘Cotto Cemento’ serisi ile açık havadaki yaşam alanlarını stil sahibi mekanlara dönüştürüyor. Cotto Cemento, Ege ve Akdeniz’in sayfiye kasabalarının şıklığını evlerinize taşıyor.

6. Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması sonuçlandı!

6. Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması sonuçlandı.Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre şirketin 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve bu yıl altıncı kez düzenlediği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu.

Koçtaş 6. Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başvuruları sürüyor!

Her yıl içeriği ve kapsamı daha da geliştirilen Koçtaş “6. Açık Fikir İç Mekân Tasarım Yarışması”na başvurular devam ediyor. Başvurular 30 Aralık 2015’te sona eriyor.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması'nda başvurular başladı!

Koçtaş tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen "Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması"na başvurular başladı. Koçtaş konuyla ile ilgili açıklama yaptı.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başvuruları başladı!

Koçtaş tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen "Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması"na başvurular başladı.Yarışmanın bu yılki konusu bir konut içinde yer alan teras, balkon veya bahçe için yaşam alanı tasarımı olarak belirlendi.

İngiliz mimar David Chipperfield Kalebodur'a konuk oldu!

"Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" konferans serisinin özel konuğu olan ünlü İngiliz mimar David Chipperfield, İstanbul Kongre Merkezi'nde 2 bini aşkın katılımcıya hitap etti.

AVM'ler yılbaşında açık mı?

İnsanların etkin bir şekilde alışveriş yapabildikleri mekan olan AVM'ler haftanın her günü hizmet veriyor. Peki, AVM'ler yılbaşında açık mı? Yeni yasa ile AVM'ler yılbaşında açık olacak mı?

Mersin açık oto pazarı açıldı!

Mersin açık oto pazarı açıldı. Pazara, ikinci el oto satışı yapmak isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Tuna. şunları kaydetti: "Bu alan modem ve kapalı bir düzen içerisinde, tuvaletleri ve sosyal donatı alanlarıyla güzel bir mekan olaca

Avrupa Açık Deniz Yüzme 3. Etap Yarışları yarın İstanbul'da!

Avrupa Açık Deniz Yüzme 3. Etap Yarışları - European Open Water Swimming Cup/Len Cup 3”, 5 Temmuz 2014 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. İşte Avrupa Açık Deniz Yüzme 3. Etap Yarışları'na mekan olacak adres...

Koçtaş açık fikir iç mekan tasarım yarışmasında ödüller verildi!

Ev geliştirme perakendeciliği sektörünün lider kuruluşu Koçtaş’ ın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması’ nda ödüller sahipleri ni bul du...

Koçtaş 'Açık Fikir' iç mekan tasarım yarışmasının başvuruları başladı!

Koçtaş'ın bu yıl dördüncü kez düzenlediği "Koçtaş İç Mekan Tasarım Yarışması" artık "Açık Fikir" iç mekan tasarım yarışması olarak yoluna devam ediyor. Yarışma üniversite öğrencilerini bekliyor...

kalebodur açık mekan tasarımları Haberi

kalebodur açık mekan tasarımları

Açık havadaki mekanlarda çarpıcı bir etki yaratan Kalebodur’un yeni serisi Cotto Cemento, Ege ve Akdeniz’in sayfiye kasabalarının şıklığını evlerinize taşıyor. 


Cotto Cemento, eşsiz mat dokusu; beyaz, cotto, antrasit renk seçenekleri, dayanıklılığı ve naif desenli yüzeyi ile sadeliğe yepyeni bir boyut kazandırıyor. 


Dün ve bugün arasında köprü kuran seri, 20x20 cm boyutundaki seramikleri ile özellikle veranda, teras gibi mekanların vazgeçilmezi...