11 / 05 / 2024

Kalebodur doğal mermer görünümü

Kalebodur doğal mermer görünümü

‘Yaratıcılığınızın yapı taşı’ sloganıyla, mimarlar ve tasarımcılar için özel ürünler geliştiren Kalebodur, mermerin en doğal ve saf halini, yeni serisi Max Marmi ile mekanlara taşıyor.

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Başkut tarafından kuruldu.

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Coşkun tarafından kuruldu.

Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı!

İtalya’da 54. kez düzenlenen Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı. Demmer Mermer, Dolamit ürününü ilk kez fuarda görücüye çıkardı.

Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'na yabancılardan ilgi!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) öcülüğünde açılacak mermer fuarına yabancılardan yoğun ilgi geldi. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kalebodur, Vintage serisi ile doğanın güzelliğini mekanlara taşıyor!

Kalebodur, doğal ahşabın özel dokusu ve sıcaklığını seramiğe taşıdığı yeni serisi ‘Vintage’ ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları yaratıyor.

12. Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı 4-7 Kasım'da!

Türk doğal taş endüstrisi ürünlerinin sergilendiği ihracat odaklı "Natural Stone - 12.Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı" 12. kez CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı başladı!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Pyramids Grup'un uluslararası fuar organizasyonu tecrübesiyle Antalya Expo Center'da herkese kapısını açıyor.

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs'ta!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Fuara 2 bin kişilik alım heyetinin yanı sıra fuara 25 bin profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor!

PYRAMİDS Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya Uluslararası Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı'nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor.

Kalebodur Pietra Antique ile doğal taş dokusu!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, doğanın büyüleyici taş dokusunu yansıtan ‘Pietra Antique’ serisi ile sadece dış cephelerde değil, banyolarda da çarpıcı bir etki yaratıyor.

Kalebodur Antique Wood serisi ahşabın doğal dokusunu yansıtıyor!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, ahşabın doğal görünüm ve dokusunu, Antique Wood serisinde mükemmel bir şekilde seramiğe yansıtıyor. Kalebodur Antique Wood serisi ahşabın doğal dokusunu sunuyor.

Kale Antique Wood serisi ahşabın doğal yansımasını gösteriyor!

Geliştirdiği ürün ve de teknolojiler ile ayrıcalıklı yaşam alanları yaratan Kalebodur, ahşabın doğal görünüm ve de dokusunu, Antique Wood serisinde kusursuz bir şekilde seramiğe yansıtıyor.

Ofislerdeki klasik döşemenin yerini doğal taş aldı!

Doğal taş ve mermer sektörünün öncü markalarından Tureks Stone, klasik ofis anlayışını değiştirmek isteyenlere geniş doğal taş serileri ile modern çözümler sunuyor.Ofislerdeki klasik döşemenin yerini doğal taş aldı.

Kalebodur doğal mermer görünümü Haberi

Kalebodur doğal mermer görünümü

Kalebodur, 1 metre eni, 3 metre boyu ve sadece 3 milimetre kalınlığıyla dünyanın en büyük ebatlı, en ince ve esneyebilen porselen seramiklerinden olan Kalesinterflex ürün grubuna, yeni seriler eklemeye devam ediyor. Yepyeni bir teknoloji ile hayata geçen Max Marmi serisi, büyük ebatlı ve ince yapısından dolayı oldukça geniş bir kullanım alanında uygulama imkanı sunuyor. 


Mermerin doğallığından vazgeçemeyenlere

Mermerin doğal görünümünden vazgeçemeyenler için ideal bir seçenek olan Max Marmi serisi, iç mekandan cepheye kadar tüm kullanım alanlarında mükemmel sonuç veriyor. 100x300 cm gibi büyük ebadıyla öne çıkan Max Marmi serisi, ayrıca istenilen boyutta kesilerek de sunulabiliyor. 


‘Openbook’ dekor seçeneğiyle de mekanları özelleştirme imkanı sağlayan Max Marmi serisi, ‘snow’ ve ‘milk’ olmak üzere iki farklı beyaz mermer seçeneği ile tüketici ve profesyonellerin beğenisine...