07 / 05 / 2024

kalegaz turistik dinlenme tesisi

kalegaz turistik dinlenme tesisi

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, memleketi Kırıkkale’de çeşitli açılışlara ve toplantılara katıldı. Atalay, Kırıkkale’nin Keskin İlçesi’ne yapılan Kalegaz Turistlik Dinlenme Tesisleri’nin açılışını gerçekleştirdikten sonra tesisin sahibiyle görüştü...

Tasweq Turistik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasweq Turistik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi, M-Alı Alshawı ve Sabah Kasem ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Üsküdar, Ahmediye Mahallesi, Viransaray Sokak'ta kuruldu.

Motto Turistik Tesisler Anonim Şirketi kuruldu!

Motto Turistik Tesisler Anonim Şirketi, Serdar Saydam Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Sarıyer, Emirgan Mahallesi, Çamfıstığı Sokak' ta kuruldu.

Motif Turistik Tesisler Anonim Şirketi kuruldu!

Motif Turistik Tesisler Anonim Şirketi, Aziz Şenol Filiz Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Zekriyaköy Mahallesi, Kekik Sokak 'ta kuruldu.

Sivriada'da turistik tesis ve kongre merkezi projeleri iptal edildi!

Sivriada'da turistik tesis ve kongre merkezleri yapılmasını öngören ve adadaki doğal yaşamı olumsuz etkileyeceği gerekçesiyle karşı çıkılan proje, mahkeme tarafından iptal edildi.

GS Üniversitesi'nin yanan binası turistik tesis mi olacak?

İki buçuk sene önce çıkan yangında hasar gören GS Üniversitesi binasının restore edilmesi için çağrı yapılıyor. Bildiride "Restorasyonun bugüne kadar yapılmamış olması, acaba burası da turistik tesis mi olacak?" sorusunu akıllara getiriyor.

Adana'ya yürüyüş parkuru, asma köprü ve dinlenme tesisi!

Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Adana'da Varda Var!" proje sözleşmesi hayata geçirilmek üzere. Proje kapsamında yürüyüş parkuru; Yerköprü Mesire Alanında Yürüyüş Parkuru, Asma Köprü ve Dinlenme Tesisi yapılması planlanıyor.

Adana'da Emekli Dinlenme Evleri açıldı!

Adana’da Çukurova İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan Emekli Dinlenme Evleri kadın ve erkek emeklilerin bir arada olacağı bir anlayışla hizmete sokuldu.

Ada Park Turizm ve Dinlenme Tesisleri Anonim Şirketi Çam Limanı Şubesi açıldı!

Ada Park Turizm ve Dinlenme Tesisleri Anonim Şirketi Çam Limanı Şubesi, Halil Savcı Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Heybeliada, Çam Limanı Caddesi, Alp Görüngen Yolu'nda açıldı.

İtalya'nın 5 turistik yat limanı satılıyor!

İtalya, 5 yat limanını özelleştirerek, satışa çıkarma kararı aldığını duyurdu. İtalyan basınında yer alan haberlere göre 5 turistik yat limanı, Ekonomi Bakanlığı bünyesindeki Invitalia şirketi aracılığıyla satılacak.

A Palace Turistik İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Palace Turistik İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Akgöl, Muhammet Mert Alagöz, Fuat Aldemir, Mehmet Ali Çalıkuşu ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Etimesgut'ta emekliye dinlenme evi müjdesi!

ETİMESGUT Belediyesi, emekli dinlenme evlerinin 4.'sünü Yukarı Yurtçu Mahallesindeki TOKİ Yapracık Konutları'na inşa ediyor.

TOKİ Yapracık Konutları'na Emekli Dinlenme Evi inşa edilecek!

ETİMESGUT Belediyesi, emekli dinlenme evlerinin 4.'sünü Yukarı Yurtçu Mahallesindeki TOKİ Yapracık Konutları'na inşa ediyor. Emekli Dinlenme Evi'nde çalışmalara başlandı.

My Turistik Organizasyon ve Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Turistik Organizasyon ve Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yakupoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Büyükçekmece, Mimaroba Mahallesi' nde kuruldu.

kalegaz turistik dinlenme tesisi Haberi

kalegaz turistik dinlenme tesisi


Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, memleketi Kırıkkale’de çeşitli açılışlara ve toplantılara katıldı. İlk olarak, Kırıkkale’nin Keskin İlçesi’ne yapılan Kalegaz Turistlik Dinlenme Tesisleri’nin açılışını yapıp burada tesisi gezen Atalay, tesisin sahibi Ömer Faruk Ilıcan’a yapılan yatırım Keskin’in ufkunu açacağını ifade etti....


İlk olarak, Kırıkkale’nin Keskin İlçesi’ne yapılan Kalegaz Turistlik Dinlenme Tesisleri’nin açılışını yapıp burada tesisi gezen Atalay, tesisin sahibi Ömer Faruk Ilıcan’a yapılan yatırım Keskin’in ufkunu açacağını ifade etti. İkinci açılış İşadamı Sadettin Saran’ın Yıldırım Beyazıt Orta Okulu’nda gerçekleşti. Burada spor tesisinin açılışı yapıldı. Daha sonra Atalay, Kırıkkale Üniversitesi’nde yapılan güç birliği toplantısına katıldı. 


Kalegaz Turistlik Dinlenme Tesisi açılışı Mehter Takımının marşlarıyla başladı. Tesisin önünde açılışa katılmak için uzun araç kuyrukları oluştu. Herkesin sılayırahim yapması gerektiğini belirten Atalay, tesisin Ankara’ya giderken son durak...