07 / 05 / 2024

kaleiçi asfalt çalışmaları

kaleiçi asfalt çalışmaları

Çatalca Belediyesi tarafından stabilize yolların bakım çalışmaları devam ediyor. Ekipler yaptıkları çalışmalar kapsamında Kaleiçi Mahallesi Dutluk Çıkmazı Sokak’ta asfalt kırığı serimi çalışmasını gerçekleştirdiler.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Buca'da Park 1928 çarşı merkezi için çalışmalar başladı!

İzmir Buca'da Bucaspor’a ait olan Cemil Şeboy Tesisleri’nde dünyaca ünlü markalarının bulunacağı çarşı projesini hayata geçirmek için çalışmalar başladı. 

Sivas'ta imar sorunları için çalışmalar sürüyor!

Sivas İl Özel İdaresi, kültürel varlıkların aslına uygun onarılması ve turizm merkezlerindeki imar sorunlarının çözümü için çalışmalar devam ediyor. 

Osmangazi Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Soğanlı'da hayata geçirilecek Osmangazi Millet Bahçesi projesi için çalışmalar başladı.

Antalya Bisiklet Yolu projesi için çalışmalar başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Lara-Konyaaltı arasında kesintisiz bisikletli ulaşımı sağlayacak olan Bisiklet Yolu Projesi için çalışmalar başladı.

Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ikinci 100 günlük Eylem Planı kapsamında Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak. Düzce, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve Zonguldak illerinde yöresel konut projesi uygulanacak.

Çerkezköy–Subaşı Yolu için çalışmalar başlıyor!

Silivri ve Çatalca İlçesi sınırları içerisinde yapılması planlanan Çerkezköy–Subaşı Yolu için çalışmalar başlıyor. Planlanan yolun toplam uzunluğu 36 kilometre olarak belirlendi...

Ankara'nın yeni adliyesi için çalışmalar başladı!

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet yeni adliye binası için toplantı düzenledi. Feyzioğlu, yeni adliye binası için çalışmaların başladığını açıkladı.

Gayrimenkul borsası için çalışmalar hızlanmalı!

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) 34. Toplantısı'nın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gayrimenkul borsası için çalışmalar hızlanmalı" dedi.

Haliç Tersanesi Bilim Merkezi Projesi için çalışmalar başladı!

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Haliç Bilim Merkezi ile ilgili detayları paylaştı. Avrupa’nın en büyük Bilim Merkezi olması planlanan proje için çalışmalar başladı...

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge için çalışmalar başladı!

TOKİ tarafından, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi (Kayaşehir 22. Bölge) projesi için çalışmalar başladı..

kaleiçi asfalt çalışmaları Haberi

kaleiçi asfalt çalışmaları


Çatalca Belediyesi tarafından stabilize yolların bakım çalışmaları devam ediyor.  Çatalca Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafında yürütülen çalışmalar neticesinde, Çakıl Mahallesi Celal İlaldı Caddesi'nde asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Ekipler yaptıkları çalışmalar kapsamında Kaleiçi Mahallesi Dutluk Çıkmazı Sokak’ta asfalt kırığı serimi çalışmasını gerçekleştirdiler.



Çatalca...