28 / 04 / 2024

kalekent evleri

kalekent evleri

GUL inşaat Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü'nde yükselen Kalekent projesinde, 'Yüzde 1 Peşinatla Buğun Al Gelecek Yıl Ode' kampanyası başlattı..

Kalekent'te kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!

İSTANBUL Beylikdüzü'nde Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığının hayata geçirdiği Kalekent'te kampanya başlatıldı. Bu kapsamda projeden ev alanlara peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Kalekent'te peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent projesinde peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Kale Kent Beylikdüzü'nün havadan en yeni görüntüleri!

2 etap halinde yükselen Kalekent projesi Gül İnşaat ve Liv yapı ortaklığında inşa ediliyor. 33 blok halinde hayata geçirilen Kalekent projesi 1.471 adet daire ve 32 adet mağazadan meydana geliyor

Kalekent Beylikdüzü'nün havadan videosu!

2 etaptan meydana gelen Kalekent projesi Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığından yükseliyor. 33 blok halinde inşa edilen Kalekent projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor

Kalekent nerede? Havadan videosu!

Gül İnşaat ve Liv Yapı imzası ile 100 bin metrekare alan üzerinde 2 etap halinde yükselen Kaleknt projesi Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 33 blok halinde hayata geçirilen Kalekent 1471 adet daire ve 32 adet mağazadan meydana geliyor

Kale Kent Beylikdüzü! Yeni proje!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa edilen Kale Kent Beylikdüzü projesi kapsamında yer alan dairelerin satış sürecine 6 Eylül tarihinde başlanacak. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Kalekent Evleri Beylikdüzü güncel fiyatları!

Kalekent Beylikdüzü Projesi 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuyor. Konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilen projede güncel fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor...

Kalekent Evleri Beylikdüzü fiyatları!

Kalekent Evleri Beylikdüzü fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. İlk etabında yaşamın başladığı Kalekent Beylikdüzü'nde 2. etap bu yıl sonu tamamlanacak...

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları!

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. 2 etaptan oluşan Kalekent Evleri Beylikdüzü projesinde ikinci etap teslimleri bu yıl sonunda yapılıyor...

Kalekent Evleri satış fiyatları!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzasıyla yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Kalekent Evleri satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Kalekent Evleri nerede?

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen Beylikdüzü Kalekent Evleri 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent Evleri nerede?

Kalekent Evleri iletişim!

100 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Kalekent Evleri İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yer alıyor. Kalekent Evleri iletişim için 444 38 07 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Kalekent Evleri ne zaman teslim?

Toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Projede daireler 240 bin TL'den başlıyor. Peki Kalekent Evleri ne zaman teslim?

Kalekent Evleri fiyatları!

Kalekent Evleri fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Beylikdüzü Kalekent Evleri iletişim!

60 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlayan projede toplam 1,471 daire yer alıyor. Beylikdüzü Kalekent Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 07 olarak tasarlandı.

Kale Kent Beylikdüzü Evleri nerede?

100 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Gül İnşaat KaleKent Beylikdüzü projesi toplam 1,471 daireden meydana geliyor. Peki Kale Kent Beylikdüzü evleri nerede?

Beylikdüzü Kale Kent Evleri iletişim!

Beylikdüzü Kale Kent Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi. Peyzaj alanı 73 bin metrekare olarak belirlenen KaleKent projesinin 1. etap teslimleri eylül ayında gerçekleşecek.

Kalekent Beylikdüzü Evleri'nde yüzde 50 peşinatla!

Beylikdüzü'nde Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığıyla inşa edilen Kalekent'in daire fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Projeden yüzde 50 peşinatla, 60 ay vade farksız taksit ile konut sahibi olma imkanı veriyor.

Kalekent Evleri kampanyası!

Kalekent Evleri kampanyası kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Toplamda 1,471 daireden meydana gelen proje Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası ile hayata geçiriliyor.

kalekent evleri Haberi

kalekent evleri

GUL inşaat Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü'nde yükselen Kalekent projesinde, 'Yüzde 1 Peşinatla Buğun Al Gelecek Yıl Ode' kampanyası başlattı. 1 milyon metrekarelik rekreasyon alanının hemen yanında yet alan projeden ev almak isteyenlere cazip ödeme seçenekleri sunduklarını ifade eden şirket yetkilileri "Kampanya kapsamında, yüzde 50'si peşin yüzde 50'si 60 ay 0 faiz ya da yüzde 1 peşinatlı bil yıl kredi ötelemeli ödeme planlan da bulunuyor" dedi. Beylikdüzü'nde inşaatı süren ve 2 etaptan oluşan Kalekent'in birinci etabının yüzde 80'inin satıldığına dikkat çeken yetkililer, "Projede 7*şer katlı 33 blokta toplamda 1471 daire yer alacak. İki etapta. 1 + 1.2*1,3+1 ve 4+1 olarak farklı daire tiplerinin yer aldığı projede, 59 metrekaıe ile 222 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip daire seçenekleri...