01 / 05 / 2024

kalekent kampanya

kalekent kampanya

Gül İnşaat Kalekent satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen proje 100 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Kalekent'te peşin fiyatına yüzde 10 indirim!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kalekent projesinin yüzde 50'si satıldı. Projede düzenlenen kampanya kapsamında Kalekent'ten ev alanlara peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Beylikdüzü Kalekent'te Sevgiler Günü’ne özel kampanya!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesinde “Peşin ve kredili satışlarda yüzde 14 indirim ile Şimdi Al Gelecek Yıl Öde veya 0,80 faiz oranı ile banka kredisi kullan!” kampanyası başlattı.

Kalekent'te peşin fiyatına yüzde 10 indirim!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kalekent projesinin yüzde 50'si satıldı. Projede düzenlenen kampanya kapsamında Kalekent'ten ev alanlara peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Kalekent'te kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!

İSTANBUL Beylikdüzü'nde Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığının hayata geçirdiği Kalekent'te kampanya başlatıldı. Bu kapsamda projeden ev alanlara peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Kalekent projesinde fiyatlar 213 bin TL'den başlıyor!

Kalekent projesinin şu ana kadar yüzde 50'si satıldı. Proje için düzenlenen kampanya kapsamında; Kalekent'ten ev alanlara peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Batışehir Evleri'nde yeni kampanya! 25 bin TL indirim! 2 bin 180 TL peşinatla!

Batışehir Evleri'nde yeni kampanyaya göre 25 bin TL'ye kadar indirim uygulanıyor. Yüzde 1 oranında peşinat uygulanan Batışehir projesi kapsamında kampanya 9 Mart'a kadar geçerli olacak

İnşaat sektörü 2014’te kampanya atağına başladı!

2013’ ü rekor satışla kapatan inşaat sektörü 2014’ te kampanya atağına başladı. Artan konut konut kredi faizine karşı faizleri sabitleyen şirketler, peşinatları erteledi, vadeleri uzattı.

İnşaat sektörü 2014’te kampanya atağına kalktı!

2013’ ü rekor satışla kapatan inşaat sektörü 2014’ te kampanya atağına başladı. Artan konut konut kredi faizine karşı faizleri sabitleyen şirketler, peşinatları erteledi, vadeleri uzattı...

Caprice Gold Maldivler son kampanya!

Caprice Gold Maldivler son kampanya kapsamında 2 yıl öde 5 yıl kal, 3 yıl öde 15 yıl kal, 4 yıl öde 40 yıl kal kampanyaları sunuluyor. Projede 600 oda ve 107 adet müstakil villa yer alıyor...

Kalekent'te sevgililere özel indirim!

Gül Yapı, Liv Yapı ve de 3S Kale' nin Beylikdüzü' nde hayata geçirdiği Kalekent projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Faize karşı gayrimenkulde yeni kampanya atağı!

Faize karşı gayrimenkulde yeni kampanya ataklarına başladı. MERKEZ Bankası’ nın faiz arttırması, gayrimenkul sektörünü harekete geçirdi. İnşaat firmaları, konut kredi faizlerinde yaşanan artışa karşı çözüm yolunu buldu.

Türkkızılay’ı M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi'nde kampanya başlatıyor!

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi' nde Seyhan Rotaract Kulübü önderliğinde 10. Grup Kulüplerinin desteği ile Türkkızılay’ ı önemli bir sosyal sorumluluk çalışmasını hayata geçiriyor. Türkkızılay’ı M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi'nde kampanya başlatıyor.

Tchibo’da kahve makinelerinde Sevgililer Günü’ne özel kampanya!

Tchibo’nun her damak tadına uygun kahve lezzetlerini tek tuşla sunan Cafissimo kahve makinelerinde Sevgililer Günü’ne özel kampanya başlıyor. Tchibo, kahve makinelerinde Sevgililer Günü’ne özel kampanya sunuyor...

Caprice Gold Maldives! Kampanya 30 Ocak 'ta başlıyor!

Caprice Gold Maldives projesinde kampanya 30 Ocak 'ta başlıyor. Gecelik fiyatın 99 Euro olarak belirlendiği Caprice Gold Maldivler 'in Ekim 2014 'te kapılarını açması planlanıyor...

kalekent kampanya Haberi

kalekent kampanya

Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası ile yükselen Kalekent Evleri toplamda 1,471 adet daireden oluşuyor. Satışları devam eden proje 73 bin metrekare peyzaj alanına sahip. 


Gül İnşaat Kalekent satılık konut fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. 2 etaptan meydana gelen projede ilk etap teslimleri 2015 yılı Aralık ayında, ikinci etap teslimleri ise 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek.


Kalekent Beylikdüzü ödeme seçenekleri arasında; yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için banka kredisi kullanma; yüzde 1 peşinatta, yüzde 24'ünü 1 yıl sonra ödeme, kalan kısım için banka kredisi kullanma veya yüzde 50 peşinatta kalan daire bedeli için 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.


Beylikdüzü Kalekent'te seyir terasları, yapay adalar, su basamakları ve su oyunları,  Türk hamamı ve sauna, tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet parkurları,...