07 / 05 / 2024

kalekent teslim

kalekent teslim

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S İnşaat ortaklığında inşa edilen Beylikdüzü’nün fark yaratan projesi KaleKent’te bahar düzenlenen barbekü partisiyle kutlandı. Proje, yüksek yatırım değeri ile kazançlı yatırımın kapısını aralıyor…

KaleKent'te ilk etap teslim edildi!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S İnşaat ortaklığında inşa edilen Beylikdüzü’nün fark yaratan projesi KaleKent’te bahar düzenlenen barbekü partisiyle kutlandı. Proje, yüksek yatırım değeri ile kazançlı yatırımın kapısını aralıyor…

Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim?

Konut fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteren Kalekent Rezidans 100 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

Kalekent Beylikdüzü satılık ev!

İstanbul İl 'i Beylikdüzü iİçe' sinde yükselen Kalekent projesi toplam 1471 daireden meydana geliyor. Kalekent Beylikdüzü satılık ev tapuları 29 Kasım Pazar günü teslim edilecek.

Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor!

Toplam 1471 daireden meydana gelen proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzasıyla yükseliyor. Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor. Proje toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

KaleKent Konutları tapu teslim töreni 29 Kasım'da!

İnşaat sektörünün önde gelen markaları Gül İnşaat, LİV Yapı ve 3S Kale ortaklığında inşa edilen ve 1471 daireden oluşan KaleKent’te tapular daire sahiplerine barbekü partisiyle teslim ediliyor.

Kalekent ne zaman teslim edilecek?

İstanbul'un Beylikdüzü İlçe' sinde inşa edilen projede daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Projede daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Peki Kalekent ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Kalekent satış ofisi!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen projede 1. etap 2015 yılı Aralık ayında teslim edilecek. Beylikdüzü Kalekent satış ofisi telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi.

Kalekent Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerin yer aldığı Kalekent İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Peki Kalekent Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

Kalekent Evleri ne zaman teslim?

Toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Projede daireler 240 bin TL'den başlıyor. Peki Kalekent Evleri ne zaman teslim?

Beylikdüzü Kalekent ulaşım!

Beylikdüzü Kalekent ulaşım bilgilerine göre proje, Adnan Kahveci Mahallesi üzerinde bulunuyor. İlk etabı bu yıl sonunda teslim edilecek olan proje 33 blok halinde hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim edilecek?

Ödeme planı kapsamında 48 ay vade farksız taksit yapılabilen Kalekent Beylikdüzü'nde daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Peki Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim?

Kalekent Beylikdüzü'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen daireler yer alıyor. Proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim edilecek?

KaleKent Beylikdüzü ne zaman teslim?

100 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Kale Kent Beylikdüzü projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda hayata geçiriliyor. Peki KaleKent Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

kalekent teslim Haberi

kalekent teslim


Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S İnşaat ortaklığında inşa edilen Beylikdüzü’nün fark yaratan projesi KaleKent’te bahar düzenlenen barbekü partisiyle kutlandı. Toplam 1471 daireden oluşan KaleKent’in birinci etabı teslim edilirken ikinci etabın da Aralık 2016’da teslim edilmesi planlanıyor. Proje, yüksek yatırım değeri ile kazançlı yatırımın kapısını aralıyor… 


Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S İnşaat ortaklığında inşa edilen, Beylikdüzü’nün kalbinde Avrupa Birliği (AB) standartlarındaki en büyük yeşil alanına komşu olan KaleKent’te bahar ‘Erken teslim’ düzenlenen barbekü partisiyle kutlandı. Toplam 1471 daireden oluşan KaleKent’in 840 daireden oluşan birinci etabı teslim edilirken 631 adet daireden oluşan ikinci etabın da Aralık 2016’da teslim edilmesi planlanıyor.


Mangalar yakıldı, canlı müzik dinletisi yapıldı…


Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve kurmayları, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’nun katıldığı barbekü partisine,...