06 / 05 / 2024

kalekim aş

kalekim aş

Binalarda yalıtımın zorunlu olması ve bilinçlenmeyle yalıtım sektörü büyüyor. Kalekim AŞ tarafından Türkiye pazarına sunulan Blue'Safe Mavi Kale markası da sektörde önemli bir yere sahip

Kalekim yurt dışında büyümeye devam edecek!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş yaptığı açıklamada "Kalekim olarak özellikle Balkanlar ve Afrika'da farklı açılımlara ağırlık veriyoruz. Yatırım planlarımızda bir sonraki rotamız Kenya, Arnavutluk ve Cezayir olacak. Bu bölgelerde de yatırım ortaklığı modeliyle ilerleyeceğiz." dedi.

Kalekim Rapitech ile seramik kaplamada hızlı çözüm!

Kalekim, bir gün içerisinde kullanıma açılması gereken mekanlar için geliştirdiği, yüksek yapışma gücüne sahip seramik yapıştırma harcı ‘Rapitech’ ile hızlı çözümler sunuyor.

Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da, ustaları ve İran’da faaliyet gösteren sektör temsilcilerini ağırlıyor. Akbaş, “Bugüne kadar binlerce ustaya Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifika verdik. " dedi.

Kalekim, Rusya fabrikasını kapatıyor!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkam Zeynep Bodur Okyay, Kalekim Rusya fabrikasının kapanacağını duyurdu.Grubun yurtdışındaki ilk yatıranı olan Kalekim Rusya fabrikası 2008'de açılmıştı.

Kalekim, Paint İstanbul'a katılıyor!

Kalekim ‘Paint İstanbul & Turkcoat 2016’da, Kale Boya ile iç ve dış cephe boyaları ile dekoratif sıvalarını, Kale Mantolama ile avantajlı ısı yalıtımı sistemlerini tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor.

Kalekim'in Garantili Usta Sistemi ödül aldı!

"Garantili Usta Sistemi" ile tüketici ve ustalar için yeni bir dönem başlatan Kalekim'in projesi, iki aşamalı değerlendirmeden geçti. İlk etapta jürinin kararıyla finale kalan Kalekim, halk oylamasıyla da ödül almaya hak kazandı.

Kalekim, Batimat Fuarı’nda teknik çözümleriyle fark yarattı!

Yapı kimyasalları alanında Türkiye’de açık ara birinci olan Kalekim’in Avrupa’da da 5’inci sıraya yerleştiğini belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Bugün Kalekim markasıyla tam 70 ülkede, her yapıya özel teknik çözümler sunuyoruz” dedi.

Kalekim Seracare ile mekanlara hijyen sağlıyor!

Kalekim, seramik yüzeyleri temizleyen ‘Seracare Leke Çıkarıcı’ ve derz dolgularda oluşan lekeleri, doğal içeriği sayesinde aşındırmadan çıkararak mekanlara hijyen sağlayan ‘Seracare Derz Temizleyici’ ile özellikle kadınlar için mükemmel bir temizlik çözü

Kalekim yüzde 20 büyüme hedefliyor!

2014'ü 250 milyon TL satış ile tamamlayan Kalekim, bu yıl yüzde 20 büyüme hedefliyor. Önümüzdeki dönemde ihracata da ağırlık verecekerini söyleyen Genel Müdür Altuğ Akbaş, yurtdışı ile üretim yapacak.

Kalekim Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'a katılacak!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek ‘Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da, sektörde ilklere imza attığı yenilikçi ürünleriyle yer alacak.

Kalekim nitelikli usta kursları açıyor!

Nitelikli usta yetiştirmeyi başlatan Kalekim, 2015 yılı sonuna kadar 10 ilde düzenleyeceği "Geliştirme ve Uyum Kursları" ile eğitim alacak 500 ustaya daha sertifika vermeyi hedefliyor..

Kale Grubu Çanakkale fabrikası açıldı!

Çanakale Seramik, Kalebodur, Kalekim markalarını bünyesinde bulunduran Kale Grup, yaklaşık 45 milyon lira yatırımla kurulan ve yıllık 21 milyon metrekarelik karo üretimi kapasitesine sahip 19'uncu fabrikasını Çan'da açtı...

Kale Grubu, Çan'da 19'uncu fabrikayı açtı!

Çanakale Seramik, Kalebodur, Kalekim markalarını bünyesinde bulunduran Kale Grup, yaklaşık 45 milyon lira yatırımla kurulan ve yıllık 21 milyon metrekarelik karo üretimi kapasitesine sahip 19'uncu fabrikasını Çan'da açtı...

kalekim aş Haberi

kalekim aş

Isı yalıtımının zorunlu hale gelmesi ve yalıtım konusundaki bilinçlenme yalıtım sektörünü büyütüyor. Türkiye’de ısı yalıtım pazarı yaklaşık 2 milyar TL büyüklüğe sahip ve sektör yılda ortalama yüzde 20 büyüme gösteriyor.

2011 yılı itibariyle mantolama pazarı ortalama 45-50 milyon metrekare büyüklüğe sahip. Bu pazardan XPS ısı yalıtım levhaları yüzde 28-30 oranında pay alıyor. Blue’Safe Mavi Kale ise 2004 yılından bu yana XPS levha pazarının lideri konumunda.

Blue’Safe Mavi Kale bir mantolama sistemi olarak 2004’te yapı kimyasalları ve cephe kaplamaları üretiminde

uzman Kalekim A.Ş. XPS malzemelerinin mucidi ve dünya pazar lideri Dow Chemical ve ısı yalıtım sistemlerinde uzman Mardav A.Ş. ortaklığı ile pazara sunuldu.

Kalekim Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Altuğ Akbaş, sektöründe uzman üç firma olarak güçlerini ve uzmanlık alanlarını birleştirerek ısı yalıtımında öncü olacak, sektöre tüketicilere pek çok ilki getirecek bir, ısı yalıtım paketi ortaya koyduklarını söylüyor....