05 / 05 / 2024

Kalekim Betonart

Kalekim Betonart

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü ‘Betonart’ ile yapılar özüne dönüyor. Betonart dekoratif sıva iç ve dış cephelere estetik bir görüntü kazandırıyor.

Kalekim Betonart serisini tanıtıyor!

Türkiye’de ilk kez Kale tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü Betonart ile yapılar özüne dönüyor. Kale’nin dekoratif sıvası Betonart, modern mekanların gözdesi olarak, farklı ihtiyaçlara kapsamlı çözümler sunuyor...

Konut alma umudunu yitirenler evini yeniledi, satışlar fırladı!

2022 yılında konut alma umudunu yitirenler evlerini yeniledi. Bu trendin etkisi ile satışlarını yüzde 80 yükselten Kalekim, 50’nci yılında planlarını yurtdışında da büyüme üzerine yapıyor. 

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Borsayı hareketlendirecek net kar! 9 ayda yüzde 186 arttı 

Kalekim, 3. çeyrekte piyasa beklentisi paralelinde kar açıkladı. Şirket için yapılan son tahminlere göre 89 milyon Türk Lirası kar beklentisi bulunurken şirket, 84 milyon Türk Lirası kar açıkladı.

Kalekim inşaat malzemeleri sektörüne katkı sağlayacak! 

Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kalekim'in halka arz sürecine ilişkin düzenlenen basın toplantısında ilerleyen günlerde inşaat malzemeleri sektörü portföyüne katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Kalekim, yapı kimyasalları sektörünün lideri seçildi!

Kalekim, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric, tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019" araştırmasında 3’üncü kez Türkiye’nin ‘En İyi İş Yeri’ ödülünü aldı.

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Geleceğin mimarları TOBB Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu!

Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisine katılan 30 öğrenci kapanışta eserlerini sergiledi...

Ankara'da BETONART Mimarlık Yaz Okulu başladı! 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen mimarlık öğrencileri BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu.

Kalekim yurt dışında büyümeye devam edecek!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş yaptığı açıklamada "Kalekim olarak özellikle Balkanlar ve Afrika'da farklı açılımlara ağırlık veriyoruz. Yatırım planlarımızda bir sonraki rotamız Kenya, Arnavutluk ve Cezayir olacak. Bu bölgelerde de yatırım ortaklığı modeliyle ilerleyeceğiz." dedi.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu 27 Temmuz'da başlayacak! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından hayata geçirilen Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. 

Isı yalıtımı ile binalarda tüketilen enerjiyi yarı yarıya azaltabiliriz!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Binalarda tüketilen enerjiyi yarı yarıya azaltmak istiyorsak, konut ve iş yerlerini ısı yalıtımına kavuşturmalıyız" dedi...

Kalekim Betonart Haberi

Kalekim Betonart

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü ‘Betonart’ ile yapılar özüne dönüyor. İç ve dış cephelere estetik bir görüntü kazandıran dekoratif sıva ‘Betonart’, modern mekanların yeni gözdesi olarak, farklı ihtiyaçlara kapsamlı çözümler sunuyor. Bugüne kadar bir yapı malzemesi olarak kullanılan brüt beton, ‘Betonart’ ile, başta mimarlar olmak üzere profesyoneller için özel bir dekorasyon malzemesine dönüşüyor. 


Türk yapı kimyasalları sektörünün öncüsü olarak, mimar, mühendis ve tüketicilere, yenilikçi çizgisiyle hizmet veren Kalekim; Türkiye’de ilk kez geliştirdiği brüt beton görünümlü, kullanıma hazır renkli sıva ‘Betonart’ ile modern mekanlar için vazgeçilmez bir seçenek sunuyor. ‘Betonart’, uygulandığı ortama kattığı dinamizm ile kurallara bağlı kalmadan mekanın özgün yapısını korurken, yakın dönemin moda trendine estetik bir katkı sağlıyor. 


Nefes alan, suya dayanıklı, uzun ömürlü

Brüt beton görünümü...