05 / 05 / 2024

kalekim dolgu

kalekim dolgu

Yapı kimyasalları sektörününün öncü ve lider firması Kalekim, seramik üzeri seramik uygulamaları için sunduğu ‘Dolgulu Astar’ ürünüyle, evlerini kırıp dökmeden yenilemek isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor.

Hürriyet Kaplan: Safi Port Derince Limanı dolgu alanı projesi durduruldu!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, Safi Holding'in limana yapacağı 400 bin metrekare dolguyla ilgili yürütmeyi durdurma kararı bulunduğunu, buna rağmen dolgu çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Artvin Arhavi Sahil Dolgu Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arhavi Sahil dolgu alanında bir süre önce yapımına başlanan spor alanlarının inşa çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Futbol sahası, tenis kortları, voleybol sahaları ile bölge şimdiden adından söz ettirirken, bölgede son olarak tribünlerin koltuk montajları yapılıyor.

Kalekim, binaları su yalıtımı ile koruma altına alıyor!

Kalekim, deprem sırasında meydana gelen büyük yıkımların en önemli nedeni olan korozyonu önlemek için su yalıtımlı binaların artırılması yönünde çalışmalar yürütüyor.

Kalekim, renkli derz dolgusu Ultrafuga ile estetik mekanlar sunuyor!

Kalekim’in, 32 farklı renk seçeneği ile sunduğu yüksek performanslı derz dolgu malzemesi ‘Ultrafuga’ ile seramiklerinizle uyumlu estetik mekanlara sahip olabilirsiniz.

Kalekim, Ultralastic ile hızlı ve güçlü su yalıtımı sağlıyor!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen ‘Ultralastic’, korozyonu önlediği için depreme karşı binaların en önemli koruyucusu olarak da kritik bir öneme sahip.

Kalekim Yapı'dan Afrika atağı!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, "Yeni dönemde Afrika pazarına daha fazla odaklanarak, bu kıtadaki etkinliğimizi artıracağız. Yapı kimyasalları alanında özellikle Türkiye'ye yakın pazarlar olan Ortadoğu ve Afrika'da çeşitli yatırımlarla büyümeyi hedefliyoruz"dedi.

Kalekim GYPSASTAR ile seramik kaplamasının lideri!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü firması Kalekim; boya, izolasyon uygulamaları ve seramik kaplanması öncesi yüzey hazırlığında kullanılan en uygun teknik çözümü ‘GYPSASTAR’ astar ile sunuyor.

Samsun dolgu alanında son durum!

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Petrol Ofisi olarak geçen bölgedeki sahilde yapılan deniz dolgu alanı çalışmalarını inceledi.

Trabzon Akçaabat'ta yeni dolgu alanı yapılacak!

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yeni bir dolgu alanı daha oluşturuluyor. İlçenin Darıca Mahallesi’nde 41 hektarlık alanı kapsayan öneri Dolgu Alanı, Uygulama İmar Planı’na oy birliği ile işlendi.

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Sahil dolgu alanında halı saha inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Fidan dikimi ve yeşillendirme çalışmaları ile bölgede estetik görünüm sağlanıyor.

Bodrum'da yapılan deniz dolgu çalışması meclis gündeminde!

Bodrum'da bir alanda yapılan inşaat ve deniz dolgu çalışması meclis gündemine taşındı. Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmak üzere konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

İznik Gölü çevresindeki dolgu çalışması için soru önergesi hazırlandı!

Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İznik Gölü çevresinde yapılan dolgu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu sorularını Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na sordu..

Kalekim Ultrafuga Flex ile derz dolgu özelliklerini tek üründe buluşturdu!

Kalekim’in her türlü kaplama malzemesinde güvenle uygulanmak üzere geliştirdiği, silikon katkılı ve esnek derz dolgu ürünü ‘Ultrafuga Flex’, iç ve dış mekanlarda mükemmel sonuç veriyor.

kalekim dolgu Haberi

kalekim dolgu

Yapı sektöründe 43. yılını kutlayan Kalekim, geliştirdiği ürünlerle tüketici ve profesyonellerin hayatını kolaylaştırarak, sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Kalekim’in, seramik üzeri seramik uygulamaları için en ideal çözüm olarak sunduğu ‘Dolgulu Astar’, yapı sektöründe önemli bir ihtiyaca cevap veriyor. 


Tadilat korkusu bitiyor

Tadilat yaptırmak isteyen ancak evinin kırılıp dökülmesinden ve sürecin uzamasından korkan ev hanımlarının yanı sıra, sektör profesyonellerinin de hayatını kolaylaştıran ‘Kalekim Dolgulu Astar’, güçlü performansıyla öne çıkıyor. 


Balkon, teras, mutfak ve banyolarda seramikleri kırıp dökmeden yenilemek isteyenler için de ideal bir malzeme olan ‘Dolgulu Astar’, prüzsüz ve parlak zeminler üzerine seramik yapıştırılması için prüzlü bir yüzey oluşturarak yapışma mukavemetini...