25 / 07 / 2024

kalekim en temiz sanayi tesisi

kalekim en temiz sanayi tesisi

Kalekim A.Ş. Isparta İşletmesi, çevre konusunda yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı "En Temiz Sanayi Tesisi" ödülüne layık görüldü. Kalekim A.Ş.'nin ödülünü Isparta Valisi Memduh Oğuz bizzat teslim etti...

2022'de en çok onlar rağbet gördü! İşte nedenleri

2022'nin En İyi Robot Süpürgeleri, telefonunuzdaki tek bir düğmeye dokunarak evinizi temiz ve çöpten uzak tutmanıza yardımcı olabilir. Peki elektrikli robot süpürgeler neden bu kadar tutuldu. işte detaylar...

Giysilerin ömrünü uzatan hassas programlar! İşte Grundig çamaşır makineleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Çamaşır makinelerinden beklenen özeliklerin başında, çamaşırlara zarar vermeden en temiz hijyen ile yıkaması geliyor. İşte bu yönde iddialı Grundig çamaşır makineleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Kalekim, yapı kimyasalları sektörünün lideri seçildi!

Kalekim, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric, tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019" araştırmasında 3’üncü kez Türkiye’nin ‘En İyi İş Yeri’ ödülünü aldı.

En yaşanır kentler Kuzey Avrupa Ülkeleri'nde!

En Yaşanır kentleri Kuzeyliler koruyor. İstanbul'un karışıklığının içinden bakınca mümkün değilmiş gibi geliyor. Oysa trafik sorunu olmayan, erişilebilir bol yeşil alanları bulunan, havası temiz olan kentler de bulunuyor. Bu kentlerin toplandığı bölge ise Kuzey Avrupa Ülkeleri

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Park Yaşam Santorini'de fiyatlar 228 bin TL'den başlıyor!

İzmir’in en temiz havasının bulunduğu lokasyonda, 74.000 metrekarelik inşaat alanına sahip, Park Yaşam Santorini İzmir projesinde lansman dönemi başladı.

Kalekim Ultralastic ile güçlü ve hızlı su yalıtımı!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen Ultralastic, sadece 2 saatte yağmura dayanım kazanıyor, 16 saat sonra basınçlı suya dayanıklı hale geliyor.

Kalekim’den zeminler için en ideal çözüm: Tecnica 242 SL!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, çok geniş bir kullanım alanına sahip, kendiliğinden yayılan kaplama malzemesi ‘Tecnica 242 SL’ ile her türlü zemin için estetik ve dayanıklı çözümler sunuyor.

TİKA'nın Tayland'da restore ettiği camiye ödül!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın (TİKA) geçen yıl Tayland'da restore ettiği Bang Uthit Camisine belediye tarafından En Temiz Mabet Ödülü verildi.

Türkiye’nin en güzel 10 köyü!

Şehirden, gürültüden, betondan, kirli havadan bunalmadınız mı? Huzurun, doğal yaşamın, temiz havanın ve yöresel lezzetleri tadacağınız Türkiye’nin en güzel köyleri sizi bekliyor. “Orada bir köy var uzakta” demeyin, hazırlığınızı yapıp yola çıkın.

Kalekim'den İzolatex Plus ile ıslak mekanlara özel su yalıtımı!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü firması Kalekim, yapılarda en fazla suya maruz kalan alanlar için geliştirdiği ‘İzolatex Plus’ ile ideal bir su yalıtımı sağlıyor.

Kalekim, binaları su yalıtımı ile koruma altına alıyor!

Kalekim, deprem sırasında meydana gelen büyük yıkımların en önemli nedeni olan korozyonu önlemek için su yalıtımlı binaların artırılması yönünde çalışmalar yürütüyor.

Kalekim, Ultralastic ile hızlı ve güçlü su yalıtımı sağlıyor!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen ‘Ultralastic’, korozyonu önlediği için depreme karşı binaların en önemli koruyucusu olarak da kritik bir öneme sahip.

kalekim en temiz sanayi tesisi Haberi

kalekim en temiz sanayi tesisi

Yapı kimyasalları sektörünün lider kuruluşu Kalekim A.Ş., Isparta'daki tesisinde sürdürdüğü çevreye duyarlı faaliyetlerinin değerlendirilmesi sonucu, Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 2012 yılının "En Temiz Sanayi Tesisi" ödülünü almaya hak kazandı. Çevrenin korunması ve çevre bilincinin yaygınlaştırılması konularında gösterdiği çabalardan dolayı "En Temiz Sanayi Tesisi" seçilen Kalekim A.Ş.'nin ödülü, Isparta Valisi Memduh Oğuz tarafından, törenle teslim edildi. Kalekim A.Ş. Genel Müdürü Altuğ Akbaş, Kalekim'in tüm tesislerinde, bugünü olduğu kadar geleceği de düşünerek çevreye duyarlı çalışmalar yaptıklarını...