01 / 05 / 2024

Kalekim etkinlikleri

Kalekim etkinlikleri

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, yeni hayata geçirdiği ‘ Garantili Usta Sistemi ’ ile dünyada bir ilki gerçekleştirerek, ustalar ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlattı.

Kalekim teknik çözümleriyle Yapı Fuarı’nda fark yaratacak!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü ve lider firması Kalekim, 37. Uluslararası Yapı Fuarı’na, yenilikçi ve hayatı kolaylaştıran ürünleri ile katılıyor. Kalekim teknik çözümleriyle Yapı Fuarı’nda fark yaratacak.

Kalekim inşaat malzemeleri sektörüne katkı sağlayacak! 

Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kalekim'in halka arz sürecine ilişkin düzenlenen basın toplantısında ilerleyen günlerde inşaat malzemeleri sektörü portföyüne katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Kalekim, yapı kimyasalları sektörünün lideri seçildi!

Kalekim, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric, tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019" araştırmasında 3’üncü kez Türkiye’nin ‘En İyi İş Yeri’ ödülünü aldı.

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Kalekim yurt dışında büyümeye devam edecek!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş yaptığı açıklamada "Kalekim olarak özellikle Balkanlar ve Afrika'da farklı açılımlara ağırlık veriyoruz. Yatırım planlarımızda bir sonraki rotamız Kenya, Arnavutluk ve Cezayir olacak. Bu bölgelerde de yatırım ortaklığı modeliyle ilerleyeceğiz." dedi.

Kalekim Ultralastic ile güçlü ve hızlı su yalıtımı!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen Ultralastic, sadece 2 saatte yağmura dayanım kazanıyor, 16 saat sonra basınçlı suya dayanıklı hale geliyor.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Kalekim 1060 Technomax 30 ile maksimum performans!

Kalekim’in yapıştırma harcındaki tüm beklentileri karşıladığı yenilikçi ürünü ‘1060 Technomax 30’, her türlü kaplama malzemesinin iç ve dış mekanlarda uygulanmasında mükemmel sonuç veriyor.

Kalekim’den zeminler için en ideal çözüm: Tecnica 242 SL!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, çok geniş bir kullanım alanına sahip, kendiliğinden yayılan kaplama malzemesi ‘Tecnica 242 SL’ ile her türlü zemin için estetik ve dayanıklı çözümler sunuyor.

Kalekim Avcılar Fabrikası ticaret-konut alanı imar planı askıda!

Avcılar'da Kalekim Kaleterasit İşletme Fabrikası'nın yer aldığı arsanın imar planı ticaret-konut alanı olarak revize edildi...

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Kalekim 1054 Technoflex ile her yapıya özel çözüm!

Kalekim, yüksek performanslı esnek yapıştırma harcı 1054 Technoflex ile her türlü yapı ve mekan için mükemmel çözümler sunuyor.

Kalekim etkinlikleri Haberi

Kalekim etkinlikleri

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, yeni hayata geçirdiği ‘Garantili Usta Sistemi’ ile dünyada bir ilki gerçekleştirerek, ustalar ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlattı. ‘Garantili Usta Sistemi’ni, 65 ilde, 2 bin 500 usta ile faaliyete geçirdiklerini belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Ustalara sağladığı katkının yanında, tüketicilerin hayatını kolaylaştıran sistem ile öncelikli hedefimiz 81 ilde 5 bin ustaya ulaşmak” dedi.  


Yapı sektöründe 41. yılını kutlayan Kalekim, sektöre kazandırdığı yenilikçi ürünlerin yanı sıra, tüketiciler ve profesyoneller için her alanda çözümler sunmaya devam ediyor. ‘Garantili Usta Sistemi’nin tüketicilere ve ustalara çok önemli katkıları olacağını vurgulayan Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, projenin ilk ortaya çıktığı andan itibaren nihai tüketicinin memnuniyetine ve avantajlarına öncelik verdiklerini kaydetti. 


Sistem nitelikli ustaların rekabet gücünü artırıyor

Kalekim olarak, bu...