19 / 05 / 2024

kalekim İZODER Kalite Onay Sertifikası

kalekim İZODER Kalite Onay Sertifikası

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, yalıtım sektöründe İZODER Kalite Onay Sertifikası’nı alan ilk firma oldu...

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Kamu inşaatlarında kalite sorunu mu yaşanıyor?

Yeni Asya Gazetesi yazarlarından Hakan Yılmaz bugünkü köşesinde Kamu inşaatlarında kalite sorununu ele aldı. İşte Yılmaz'ın o yazısı..

Ece Banyo'nun TRIO serisi ile kalite ve sadeliğin şıklığı bir arada!

Ece Banyo, tasarım ve fonksiyonelliği ile her banyoya uyum sağlayacak olan TRIO banyo dolabı serisi kalite ve sadeliğin şıklığını bir arada sunuyor. TRIO banyo dolabı, tasarımındaki sadelik ve ince detaylarla dikkat çekiyor.

Kalekim 38. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'da yerini aldı!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, her yapıya özel teknik çözümler sunan yenilikçi ürünleri ile ‘38. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da fark yarattı..

Kalekim ve Kaleseramik, Yapı Fuarı'na katılacak!

Kalekim, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi 'nde düzenlenecek 38. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 'da yenilikçi ürünleriyle yer alacak.

Kalekim Tecnica ürünüyle zeminlere tasarımlar sunuyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, çok geniş bir kullanım alanına sahip yenilikçi ürün grubu ‘Tecnica’ ile her türlü zemin için ideal seçenekler sunuyor.

Kalite Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Mobilya Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalite Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Mobilya Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yezen, Rıfat Akdeniz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu.

Kalekim ‘Garantili Usta Sistemi’ ile müşteri memnuniyeti üst seviyede!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, dünyada bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği ‘Garantili Usta Sistemi’nde müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıdı.

Akkuyu ihalesinde kalite ve iş tecrübesi şartı aranacak!

Akkuyu Nükleer Santrali Projesi'nde tedarikçi olmak isteyen Türk firmalarından kalite standardı, iş tecrübesi ve herhangi bir ülkenin nükleer düzenleme kurumundan alınmış bir belge almış olma şartı aranacak.

Vizyon Turizm 2015 tüketici kalite ödülü aldı!

Dünya Tüketiciler Günü kapsamında düzenlenen Avrasya Kalite Ödül Töreni 14 Mart Cumartesi günü Sefaköy ArmoniPark ’ta gerçekleşti.

Kalite Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalite Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, Kemalettin Akın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Kalekim Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'a katılacak!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek ‘Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da, sektörde ilklere imza attığı yenilikçi ürünleriyle yer alacak.

Kalekim nitelikli usta kursları açıyor!

Nitelikli usta yetiştirmeyi başlatan Kalekim, 2015 yılı sonuna kadar 10 ilde düzenleyeceği "Geliştirme ve Uyum Kursları" ile eğitim alacak 500 ustaya daha sertifika vermeyi hedefliyor..

kalekim İZODER Kalite Onay Sertifikası Haberi

kalekim İZODER Kalite Onay Sertifikası

Kalekim, İZODER tarafından haksız rekabeti önlemek, yalıtım sektörünün büyüme ve gelişmesinin sağlıklı ve sürdürülebilir koşullar içinde devamını sağlamak amacıyla başlatılan “Kalite ve Teknik Altyapı Geliştirme Hareketi” kapsamında verilen İZODER Kalite Onay Sertifikası’nı (İKOS) alarak bir ilke daha imza attı.


İZODER tarafından yapılan kontrollerde, Kalekim’in Kale EPS markasıyla piyasaya sunduğu EPS ısı yalıtım malzemelerinin temel özelliklerine dair yapılan beyanların doğru, tutarlı ve güvenilir olduğu tespit edildi. Düzenli aralıklarla piyasadan habersiz olarak alınan numunelerin İZODER’in test laboratuvarı TEBAR’da test edilmesi ve kalite yönetim sisteminde yapılan kontroller neticesinde Kalekim, İKOS almaya hak kazanan ilk firma oldu.


Kalekim’in yalıtım sektöründeki öncülüğünü ve kalitesini tescil eden İZODER Kalite Onay Sertifikası, İZODER 11. Olağan Genel Kurulu öncesinde düzenlenen törenle İZODER Başkanlar Kurulu Başkanı Sedat Arıman tarafından Kalekim...