28 / 04 / 2024

kalekim Kalite

kalekim Kalite

Rusya’daki fabrikasında yapılan incelemeler sonucu “Kalite, Çevre ve İş Güvenliği Belgesi” almaya hak kazanan Kalekim’in belgelerini TSE Başkanı Hulusi Şentürk bizzat teslim etti

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Kalekim yüzde 20 büyüme hedefliyor!

2014'ü 250 milyon TL satış ile tamamlayan Kalekim, bu yıl yüzde 20 büyüme hedefliyor. Önümüzdeki dönemde ihracata da ağırlık verecekerini söyleyen Genel Müdür Altuğ Akbaş, yurtdışı ile üretim yapacak.

Kalekim 'Wintertech' ile inşaatlar için çözüm sunuyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, (-10) °C’de dahi yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü ‘Wintertech’ ile zorlu kış şartlarında devam eden inşaatlar için mükemmel çözümler sunuyor.

Kamu inşaatlarında kalite sorunu mu yaşanıyor?

Yeni Asya Gazetesi yazarlarından Hakan Yılmaz bugünkü köşesinde Kamu inşaatlarında kalite sorununu ele aldı. İşte Yılmaz'ın o yazısı..

Ece Banyo'nun TRIO serisi ile kalite ve sadeliğin şıklığı bir arada!

Ece Banyo, tasarım ve fonksiyonelliği ile her banyoya uyum sağlayacak olan TRIO banyo dolabı serisi kalite ve sadeliğin şıklığını bir arada sunuyor. TRIO banyo dolabı, tasarımındaki sadelik ve ince detaylarla dikkat çekiyor.

Kalekim 38. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'da yerini aldı!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, her yapıya özel teknik çözümler sunan yenilikçi ürünleri ile ‘38. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da fark yarattı..

Kalekim ve Kaleseramik, Yapı Fuarı'na katılacak!

Kalekim, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi 'nde düzenlenecek 38. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 'da yenilikçi ürünleriyle yer alacak.

Kalekim Tecnica ürünüyle zeminlere tasarımlar sunuyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, çok geniş bir kullanım alanına sahip yenilikçi ürün grubu ‘Tecnica’ ile her türlü zemin için ideal seçenekler sunuyor.

Kalite Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Mobilya Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalite Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Mobilya Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yezen, Rıfat Akdeniz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu.

Kalekim ‘Garantili Usta Sistemi’ ile müşteri memnuniyeti üst seviyede!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, dünyada bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği ‘Garantili Usta Sistemi’nde müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıdı.

Akkuyu ihalesinde kalite ve iş tecrübesi şartı aranacak!

Akkuyu Nükleer Santrali Projesi'nde tedarikçi olmak isteyen Türk firmalarından kalite standardı, iş tecrübesi ve herhangi bir ülkenin nükleer düzenleme kurumundan alınmış bir belge almış olma şartı aranacak.

Vizyon Turizm 2015 tüketici kalite ödülü aldı!

Dünya Tüketiciler Günü kapsamında düzenlenen Avrasya Kalite Ödül Töreni 14 Mart Cumartesi günü Sefaköy ArmoniPark ’ta gerçekleşti.

Kalite Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalite Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, Kemalettin Akın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

kalekim Kalite Haberi

kalekim Kalite

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, Rusya’daki fabrikasında 17-24 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen Türk Standardları Enstitüsü (TSE) incelemesini başarı ile tamamlayarak “Kalite, Çevre ve İş Güvenliği Belgesi” almaya hak kazandı. Türkiye’nin öncü sanayi kuruluşu Kale Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Kalekim’in belgelerini, TSE Başkanı Hulusi Şentürk bizzat teslim etti. 


Kale Grubu’nun Levent Merkez Bina Konferans Salonu’nda, TSE Başkanı Hulusi Şentürk ve üst düzey yöneticilerinin ziyaretiyle gerçekleşen törene, Kale Grubu Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay, Kalekim Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ferdi Erdoğan ile Kalekim yöneticileri ve çalışanları katıldı. 


Hem Türk sanayisi, hem de TSE adına gurur verici

TSE Başkanı Hulusi Şentürk, Kalekim Rusya’nın, Moskova Serpuhov bölgesindeki fabrikasında yapılan incelemelerin başarıyla tamamlanması sonucu; “Kalite”, “Çevre” ve “İş Güvenliği” Yönetim Sistemi olmak üzere üç...