04 / 05 / 2024

Kalekim mermer ürün fiyatları

Kalekim mermer ürün fiyatları

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 32 farklı renk seçeneği ve yüksek performanslı yapısıyla, ıslak hacimlerdeki derz dolgu alanında tüm beklentileri karşılayan ‘UltraFuga’ ile mekanlara canlı ve estetik bir görünüm kazandırıyor.

Kalekim, yapı kimyasalları sektörünün lideri seçildi!

Kalekim, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric, tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019" araştırmasında 3’üncü kez Türkiye’nin ‘En İyi İş Yeri’ ödülünü aldı.

Artcrete mermer görünümüyle mekanlara farklılık getiriyor!

Kale Boya’nın hayata geçirdiği, mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlarınızı farklılaştırmak elinizde…‘Artcrete’, farklı uygulama teknikleri ile bambaşka desenler yaratma imkanı sunuyor.

Kalekim'in Wintertech ürünüyle inşaatlar kış aylarında durmayacak!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, (-10) °C’de dahi yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü ‘Wintertech’ ile zorlu kış şartlarında bile inşaatların durmaması için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Çin, Türkiye'nin mermer ihracatını vurdu!

Çin hükümetinin inşaat sektörüne verdiği teşvikleri kısması, Türkiye'nin mermer ihracatını tutar bazında yüzde 25 düşürdü. Bir de İran'a ambargoların kalkmasının sektörü zora sokacağına dikkat çekiliyor.

Çin'in inşaattaki teşviği azaltması mermer ihracatını yüzde 25 düşürdü!

Çin hükümetinin inşaat sektörüne verdiği teşvikleri kısması, Türkiye'nin mermer ihracatını tutar bazında yüzde 25 düşürdü.

Kale Boya'dan mermer görünümlü Artcrete serisi!

Kale Boya, hem duvar hem zeminde uygulanabilen mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlara yeni bir soluk getiriyor. ‘Artcrete’, iç cephe dekorasyonlarının kusursuz tamamlayıcısı haline geliyor.

İnces İnşaat Metal Mermer Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnces İnşaat Metal Mermer Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Kahraman tarafından, 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Kartal, Cevizli Mahallesi kuruldu.

Kalekim Tecnica ürünüyle zeminlere tasarımlar sunuyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, çok geniş bir kullanım alanına sahip yenilikçi ürün grubu ‘Tecnica’ ile her türlü zemin için ideal seçenekler sunuyor.

Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor!

PYRAMİDS Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya Uluslararası Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı'nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor.

Kalekim, ihtiyaçlarını Camsıva ile karşılıyor!

Kalekim, yapıların dekoratif ihtiyaçlarını Camsıva ile karşılıyor. Tasarımda yeni arayışları ve dekoratif ihtiyaçları karşılayan ‘Camsıva’, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor.

VitrA’nın mermer görünümlü karolarıyla, duvarlarda yeni bir dönem başlıyor!

VitrA’nın Ethereal ve Brooklyn karoları, mekâna parlaklık ve ışıltı katan mermer görünümüyle, duvarlarda yeni bir dönem başlatıyor. Serinin, uygarlık ve görkemi yansıtan taş yüzeyleri, bugünün zevkiyle yeniden yorumlanıyor...

Temsa İş Makinaları mermer sektörünün çözüm ortağı oldu!

Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Cevdet Alemdar, temel değerlerinin müşterileri ile uzun süreli, kalıcı ortaklıklar kurmak olduğunu belirtti. Temsa İş Makinaları mermer sektörünün çözüm ortağı oldu...

Kalekim yeni zemin kaplama ürünü Tecnica'yı tanıttı!

Yapı kimyasalları sektöründe en iyi ürün, en iyi çözüm ve en iyi uygulamayı sunan Kalekim, aynı iddiasını zemin kaplama sistemi Tecnica ile sürdürüyor. Tecnica, bütünsel zemin sistemi çözümlerinin yeni adı olarak pazarda yerini alıyor...

Kalekim mermer ürün fiyatları Haberi

Kalekim mermer ürün fiyatları

Yaşadığımız mekanları güzel göstermek için sadece seramiklerin renkli ve desenli olması yeterli değil. Bu yüzden seçilen seramiğin yanında kullanılacak derz dolgunun da seramiğin özelliklerine, desenine ve rengine uygun olması çok büyük önem kazanıyor. Aynı seramiğe, değişik derz dolgu renkleri kullandığımızda birbirinden çok farklı görüntüler elde etmek mümkün. Bu da derz dolgu rengi seçiminin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.


Tüketicinin bu alandaki beklentilerini dikkate alan Kalekim; derz dolgu grubunda geliştirdiği dekoratif ürünü UltraFuga ile mekanlarda, kirlenmeyen ve solmayan çekici çizgiler yaratıyor. İçeriğindeki özel formülü ile UltraFuga, silikon katkılı, yüksek performanslı ve çimento esaslı derz dolgu malzemesi olarak, ustalar ve kullanıcılar tarafından özellikle tercih ediliyor. 


Yaşam alanlarında rengarenk çizgiler

UltraFuga, banyo ve mutfakların yanı sıra, kullanıldığı her türlü mekana uyum sağlayan 32 farklı renk...