29 / 04 / 2024

Temsa İş Makinaları mermer sektörünün çözüm ortağı oldu!

Temsa İş Makinaları mermer sektörünün çözüm ortağı oldu!

Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Cevdet Alemdar, temel değerlerinin müşterileri ile uzun süreli, kalıcı ortaklıklar kurmak olduğunu belirtti. Temsa İş Makinaları mermer sektörünün çözüm ortağı oldu...



Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Cevdet Alemdar, temel değerlerinin müşterileri ile uzun süreli, kalıcı ortaklıklar kurmak olduğunu belirtti. Son 28 yıldır, Komatsu iş makinelerini pazara sunan Temsa'nın sağlıklı bir şekilde büyüme yolunda emin adımlarla ilerlediğini vurgulayan Alemdar, mermer sektöründe müşterilerine "makine"nin ötesinde, verimliliği, güvenirliği, yedek parça ve servis kalitesi ve ikinci el değeriyle "mini-fabrikalar" sunduklarını belirtti. 


Mermer sektörüne ekskavatör ve yükleyiciler ile hizmet veren Temsa İş Makinaları, 2014 yılında satış sonrası hizmetler yatırımlarına hız verdi. Türkiye genelinde 33 ayrı noktada yetkili bayi servisleriyle çalışan şirket, bu bayi ağını güçlendirmeye devam ederken, aynı zamanda İstanbul,  Ankara  ve İzmir'de teknik merkezler oluşturmak için yatırımlara başladı. "Biz Temsa ve yetkili servisleri olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına uzun soluklu olarak hizmet etmekteyiz.


Müşterimiz Komatsu makinesi aldığında, yalnızca bir makine değil, servis kalitemizi ve Komatsu'nun dünyadaki lider konumdaki bilgi ve teknoloji birikimini de alıyor" diyen Cevdet Alemdar, bu temel vizyon ile şirketin özellikle teknik eğitim ve diğer satış sonrası hizmetler alanında önemli adımlar atmakta olduğunu kaydetti. Komatsu'nun inşaat, madencilik, imalat, çelik, seramik, tarım ve enerji gibi birçok sektöre hizmet verdiğine değinen Alemdar, ürünlerini Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan pazarlarına sunduklarını ifade etti. Cevdet Alemdar mermer sektörüne özellikle 40 ton ve üzerindeki ekskavatörler ile 50 ton ve üzerindeki yükleyicüer sunduklarını anlattı. 


Dünya Sektörel Ek  


Geri Dön