29 / 04 / 2024

Keller Williams'ın çözüm ortağı APA Uniprint oldu!

Keller Williams'ın çözüm ortağı APA Uniprint oldu!

Yenilikleri ve gelişimi sürekli destekleyen Keller Williams ile 73 yıllık tecrübesiyle sektörün öncüsü APA Uniprint Matbaa çözüm ortağı oldu.



Amerika’da en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Türkiye operasyonlarında APA Uniprint bünyesindeki kurumsal baskı portalı olan kendimatbaam.com ile işbirliği sürecini başlattı. Keller Williams Türkiye önümüzdeki süreçte merkez ofisi ve bölge müdürlüklerinin baskı işlerinde kullanımı kolay, pratik ve hızlı bir sistem olan kendimatbaam.com ile çalışacak.


2013 yılında ‘Danışmanlar tarafından, Danışmanlar için’ söylemiyle Türkiye pazarına giren Keller Williams, danışmanların hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyor. Gayrimenkul sektörünü dünya standartlarına getirmek için çalışan, eğitime ve gelişime her daim önem veren Keller Williams, inovatif iş ortaklıkları kurmaya devam ediyor. Keller Williams önümüzdeki süreçte tüm baskı işlerinde 1942 yılından bu yana kağıda hayat veren APA GROUP’a bağlı www.kendimatbaam.com ile birlikte hareket edecek. Online bir platform aracılığıyla firmanın kurumsal standartları göz önünde bulundurularak tasarlanmış hazır basılı malzemenin yanı sıra kişinin istek ve ihtiyacına göre kişileştirilebilen ve tek tuş ile baskıya gönderilmesine olanak tanıyan bu sistemle Kendimatbaam.com, Keller Williams Türkiye’nin tüm basılı işlerinin sorumluluğunu üstlenecek. 




Geri Dön