15 / 05 / 2024

Keller Williams çözüm ortağı

Keller Williams çözüm ortağı

Yenilikleri ve gelişimi sürekli destekleyen Keller Williams ile 73 yıllık tecrübesiyle sektörün öncüsü APA Uniprint Matbaa çözüm ortağı oldu.

Keller Williams’tan Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Gümüşpala'daki TC MEB Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı sağladı.

Keller Williams Adana’da faaliyete başladı!

Dünya genelinde 780’in üzerinde bölge müdürlüğü ve 170 bini aşkın danışman ile gayrimenkul pazarlama sektöründe faaliyetlerini sürdüren Keller Williams Adana’da faaliyete başladı.

Keller Williams Çekmeköy ofisi açıldı!

Dünya çapında en fazla danışma sahip Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, Çekmeköy Bölge Müdürlüğü yeni ofisi açıldı.

Keller Williams Bodrum açıldı!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren yabancı menşeli firmalar pazardaki hakimiyetlerini her geçen yıl biraz daha artırırken, Keller Williams Bodrum’daki yeni bölge müdürlüğü binasını hizmete sundu.

Keller Williams’tan franchise fırsatları!

Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 11 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Keller Williams, Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı!

Keller Williams Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı. Güldamlası, Beylikdüzü bölgesinin gayrimenkul potansiyeline dikkat çekerek “80 danışman sayısına ulaşarak bölgenin en önemli gayrimenkul danışmanlık firması olmayı hedefliyoruz” dedi.

Keller Williams, Fortuna Resort'un danışmanlığını üstlendi!

Türkiye’nin ilk engelli projesi Fortuna Resort, Alanya’nın Demirtaş Mahallesinde inşa edilmekte olup 6 bloktan oluşan ilk etabı hayata geçti. Projenin Türkiye’de satış ve pazarlamasını ise Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü gerçekleştirecek.

Keller Williams Kadıköy'e akülü şarj istasyonu kuracak!

Keller Williams’ın tüm çalışanları, her yıl olduğu gibi bu yıl da Mayıs ayının ikinci Perşembe günü “RED Day”; “Topluma Katkı Günü”nde faaliyet gösterdikleri bölgelerde sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev alacak.

Keller Williams 1.134 gün 5 bin 130 saat eğitim verdi!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, eğitim alanında gerçekleştirdiği etkinliklerde adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Keller Williams, toplamda 1134 gün 5130 saat eğitim verildiğine dikkat çekiyor.

Kredi ön yeterliliği aldınız mı?

Hayalinizdeki evi buldunuz. Çok mutlusunuz. Peki teklif vermeden önce bankanızla görüşüp belirlediğiniz miktar ve şartlarda krediyi kullanıp kullanamayacağınızı öğrendiniz mi?Keller Williams Danışmanı Şirin Sezer konuyu Emlakkulisi.com okurları için yazdı

Keller Williams, Türkiye'de büyüyor!

Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 10 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Keller Williams Bodrum Bölge Müdürlüğü birinci yılını kutluyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Türkiye bünyesinde hizmet veren Bodrum Bölge Müdürlüğü 1. yılını 80 danışmanıyla kutlamanın heyecanını yaşıyor.

Keller Williams 2016'nın en mutlu ofisleri arasında!

Dünyaca ünlü bağımsız insan kaynakları şirketi CareerBliss tarafından hazırlanan ankette, en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, 2016 yılının dünya çapında en mutlu ofisleri listesinde girdi.

Keller Williams çözüm ortağı Haberi

Keller Williams çözüm ortağı

Amerika’da en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Türkiye operasyonlarında APA Uniprint bünyesindeki kurumsal baskı portalı olan kendimatbaam.com ile işbirliği sürecini başlattı. Keller Williams Türkiye önümüzdeki süreçte merkez ofisi ve bölge müdürlüklerinin baskı işlerinde kullanımı kolay, pratik ve hızlı bir sistem olan kendimatbaam.com ile çalışacak.


2013 yılında ‘Danışmanlar tarafından, Danışmanlar için’ söylemiyle Türkiye pazarına giren Keller Williams, danışmanların hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyor. Gayrimenkul sektörünü dünya standartlarına getirmek için çalışan, eğitime ve gelişime her daim önem veren Keller Williams, inovatif iş ortaklıkları kurmaya devam ediyor. Keller Williams önümüzdeki süreçte tüm baskı işlerinde 1942 yılından bu yana kağıda hayat veren APA GROUP’a bağlı www.kendimatbaam.com ile birlikte hareket edecek. Online bir platform aracılığıyla firmanın kurumsal standartları göz önünde bulundurularak...