29 / 04 / 2024

Keller Williams Bodrum açıldı!

Keller Williams Bodrum açıldı!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren yabancı menşeli firmalar pazardaki hakimiyetlerini her geçen yıl biraz daha artırırken, Keller Williams Bodrum’daki yeni bölge müdürlüğü binasını hizmete sundu.



Açılışta bir konuşma yapan Bodrum Belediye Mehmet Kocadon, Bodrum'un gayrimenkul pazarındaki cazibesinin artarak devam ettiğini vurgulayarak, hergün yeni imar planları, inşaat ve iskan ruhsatları imzaladığını, Bodrum'un önünün açık olduğunu söyledi. 


Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık markası Keller Williams gayrimenkul danışmanlık şirketinin Bodrum şubesi, bin 200 metrekare genişliğindeki yeni binasının açılışını yaptı. Açılışa aralarında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ile Keller Williams Türkiye Direktörü Emre Erol’un da olduğu geniş bir davetli topluluğu katıldı. 


Ufuk Gürül, Burak Gözüm ve Mustafa Akpınar ortaklığında açılan Keller Williams’ın Bodrum'daki bölge müdürlüğünde yaklaşık 100 danışman çalışıyor. Bodrum bölge müdürlüğü ortaklarından Ufuk Gürül, ofisin eğitim salonunda yaptığı konuşmada davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu: 


“Bizler ekonominin kötü olmasını veya piyasanın işlerimizi zedelemesine izin vermedik. Bu havada büyümeye karar verdik. Herkesin desteğiyle, yaklaşık 100 danışmanımızla birlikte Bodrum’un gayrimenkul piyasasında yeni bir kitabı yeni bir ön sayfayı açtık. İnşallah daha ileriye gideceğiz, Bodrum’un değerini bileceğiz. Biz bu eğitim odasında sektöre yeni giren, sektörde olan arkadaşlarımızı sektöre hazırlıyoruz. Eğitimlerle onları donatıyoruz” dedi. 


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise yaptığı konuşmada inşaat sektörünün Bodrum'da duraksamadan devam ettiğini ifade ederek, yatırımcılara Bodrum’a yatırım yapmaktan korkmamaları tavsiyesinde bulunarak şunları söyledi: 


“Türkiye’nin bu zor şartlardan geçtiği süreçte Türkiye’nin büyük yatırımcı sermayelerinin, inşaatlarının ve gayrimenkul alanlarının durmadığı tek yer var, o da Bodrum. Her yerde bunlar dururken Bodrum’da hiç durmadı. Her gün ben imar planlarının altına imza atıyorum, her gün inşaat ruhsatları, iskanları imzalıyorum. Demek ki önümüzdeki süreçte Bodrum’un önü açık. Yatırım yapmaya korkmayın, mücadele etmekten korkmayın” dedi. 


Bodrum Ekspres Gazetesi


Geri Dön