29 / 04 / 2024

Keller Williams Adana’da faaliyete başladı!

Keller Williams Adana’da faaliyete başladı!

Dünya genelinde 780’in üzerinde bölge müdürlüğü ve 170 bini aşkın danışman ile gayrimenkul pazarlama sektöründe faaliyetlerini sürdüren Keller Williams Adana’da faaliyete başladı.



Dünya Gazetesi'nden Eray Şen'in haberine göre; 2014 yılından bu yana gayrimenkul alanındaki hizmetelerini sürdüren Keller Williams  14. Bölge Müdürlüğü, Adana’da Üçgül Ailesi ortaklığında ‘kw Klikya’ markası altında açıldı.

 

Hizmete giren Keller Williams Türkiye  Adana  Bölge Müdürlüğü açılışını; Üçgül Ailesi’nden Perihan Üçgül, Adana Ticaret Odası Başkan Vekili Mehmet Şahbaz, Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ülkü Uçar, Keller Williams Ülke Direktörü Emre Erol, Üçgül Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üçgül ve kw Klikya Yönetici Ortağı Turhan Üçgül ile birlikte kesen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yatırıma ve istihdama yönelik her türlü girişimi desteklediklerini söyledi.

 

Keller Williams Ülke Direktörü Emre Erol açılışta açıklamalar yaptı.Emre Erol çalışmaları ve hedefleri hakkında da bilgiler aktardı. 


Geri Dön