29 / 04 / 2024

Keller Williams'ın Bornova ve Karşıyaka bölge müdürlükleri faaliyete başladı!

Keller Williams'ın Bornova ve Karşıyaka bölge müdürlükleri faaliyete başladı!

100 binden fazla danışman sayısıyla Türkiye 'nin en hızlı büyüyen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden biri olan Keller Williams 'ın Bornova ve Karşıyaka bölge müdürlükleri faaliyete başladı.




100 binden fazla danışman sayısıyla Türkiye'nin hızlı büyüyen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden biri olan Keller Williams'ın Bornova ve Karşıyaka bölge müdürlükleri faaliyete başladı. Bornova'nın Yeşilova bölgesinde 400 metrekarelik bir ofiste hizmet verecek olan KW Bornova Bölge Müdürlüğü'ndeki ilk eğitim Keller Williams Türkiye Kurucu Ortağı ve Başkanı Emre Erol tarafından verildi. 


Koçluk hizmeti

Keller Williams ofislerinin gösterdiği başarının markaya değil danışmana yapılan yatırım sebebiyle sağlandığını belirten Erol, "1983 yılında ABD'de kurulan Keller Williams, kısa zamanda ABD'nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri oldu. Bir gayrimenkul danışmanı veya yöneticisinin sektörel olarak çok daha eğitimli, teknoloji ve pazarlama alanlarında ise güncel ve ileri derecede donanımlı olması gerekiyor. Biz de yaptığımız çalışmalarla sektörümüze profesyonel gayrimenkul danışmanları yetiştiriyoruz" dedi. Gayrimenkul profesyonellerinin Keller Williams'ı tercih etmelerinin en önemli nedeninin firmanın sunduğu eğitim ve koçluk hizmetleri ile teknoloji olanakları olduğunu dile getiren Erol, "İnteraktif derslerden, on-line eğitimlere ve ödüllü koçluk programlarımıza kadar gayrimenkul sektörünün en gelişmiş ve detaylı eğitim sistemine sahibiz" diye konuştu.


Yeni Asır



Geri Dön