09 / 05 / 2024

Kalekim şikayetleri

Kalekim şikayetleri

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, müşteri memnuniyetini artıran projesiyle, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği ‘ 2014 Verimlilik Proje Ödülleri’ nde ‘Teşvik Ödülü’ne layık görüldü.

Kalekim inşaat malzemeleri sektörüne katkı sağlayacak! 

Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kalekim'in halka arz sürecine ilişkin düzenlenen basın toplantısında ilerleyen günlerde inşaat malzemeleri sektörü portföyüne katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Kalekim, yapı kimyasalları sektörünün lideri seçildi!

Kalekim, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric, tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019" araştırmasında 3’üncü kez Türkiye’nin ‘En İyi İş Yeri’ ödülünü aldı.

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Kalekim yurt dışında büyümeye devam edecek!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş yaptığı açıklamada "Kalekim olarak özellikle Balkanlar ve Afrika'da farklı açılımlara ağırlık veriyoruz. Yatırım planlarımızda bir sonraki rotamız Kenya, Arnavutluk ve Cezayir olacak. Bu bölgelerde de yatırım ortaklığı modeliyle ilerleyeceğiz." dedi.

Kalekim Ultralastic ile güçlü ve hızlı su yalıtımı!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen Ultralastic, sadece 2 saatte yağmura dayanım kazanıyor, 16 saat sonra basınçlı suya dayanıklı hale geliyor.

Kalekim 1060 Technomax 30 ile maksimum performans!

Kalekim’in yapıştırma harcındaki tüm beklentileri karşıladığı yenilikçi ürünü ‘1060 Technomax 30’, her türlü kaplama malzemesinin iç ve dış mekanlarda uygulanmasında mükemmel sonuç veriyor.

Kalekim’den zeminler için en ideal çözüm: Tecnica 242 SL!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, çok geniş bir kullanım alanına sahip, kendiliğinden yayılan kaplama malzemesi ‘Tecnica 242 SL’ ile her türlü zemin için estetik ve dayanıklı çözümler sunuyor.

Kalekim Avcılar Fabrikası ticaret-konut alanı imar planı askıda!

Avcılar'da Kalekim Kaleterasit İşletme Fabrikası'nın yer aldığı arsanın imar planı ticaret-konut alanı olarak revize edildi...

Isı yalıtımı olmayan binalar enerji oburu!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Son verilere göre, enerji tüketiminin yüzde 37’si binalarda gerçekleşiyor. Binalarda tüketilen enerjinin de yaklaşık yüzde 80’i ısıtma-soğutma için harcanıyor. " dedi.

Kentsel dönüşüme gelen şikayetler meclis gündeminde!

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, kentsel dönüşüm uygulamalarına ve vatandaşlardan gelen şikayetleri meclis gündemine taşıdı..

Devre mülk şikayetleri arttı!

TÜKODER Başkanı Haşmet Atahan, devre mülk ve devre tatillere ilişkin yoğun şikayetler aldıklarını söyledi. Atahan, “Daha ortada doğru dürüst bir hazırlık bile yapmadan, bazı şirketler, tüketicileri yanıltarak mağdur ediyor” diye konuştu.

Kalekim 1054 Technoflex ile her yapıya özel çözüm!

Kalekim, yüksek performanslı esnek yapıştırma harcı 1054 Technoflex ile her türlü yapı ve mekan için mükemmel çözümler sunuyor.

Kalekim şikayetleri Haberi

Kalekim şikayetleri

Kalekim İletişim, Müşteri İlişkileri ve Pazar Araştırma Müdürü Ömer Küçük, “Kalekim’i tercih eden müşterilerimizin söylediği her şey bizim için çok önemli. Hedefimiz mükemmel müşteri deneyimi” dedi. 


Türkiye yapı kimyasalları sektöründe yüzde 50’nin üzerinde pazar payı ile açık ara lider olan Kalekim, alanındaki öncülüğünü, müşteri odaklı yaklaşımı sonucu kazandığı ödülle sürdürüyor. Müşteri memnuniyeti konusundaki çalışmalarıyla sektörde çok iddialı olan Kalekim’in uyguladığı ‘Müşteri Şikayetleri Çözüm Süresinin Azaltılması, Müşteri Şikayetleri Memnuniyetinin Artırılması ve Ürün/Hizmetlerin Sürekli Geliştirilmesi’ projesi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından ödüle layık görüldü. 


Müşteri odaklı proje sunan tek firma Kalekim

Türkiye’nin önde gelen firmalarının projelerinin değerlendirildiği ‘2014 Verimlilik Proje Ödülleri’nde, müşteri memnuniyeti alanında proje sunan tek firma olan Kalekim, ‘Büyük İşletme Süreç İyileştirme’ kategorisinde ‘Teşvik Ödülü’ kazandı. Kalekim’in ödülü,...