03 / 05 / 2024

Kalekim Usta

Kalekim Usta

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, Türkiye'nin dört bir yanında sürdürdüğü eğitim faaliyetleriyle sektöre nitelikli usta kazandırmaya devam ediyor...

www.ustakulubu.com.tr Kalekim usta kulübü portalı açıldı!

Sanal alemin de ustası Kalekim, ustalarını internet dünyasının zengin olanaklarından yararlandırmak için www.ustakulubu.com.tr usta portalında buluşturuyor

Graniser Seramik, Usta Eğitim seminerleri veriyor!

Graniser Seramik, düzenlediği "Usta Eğitim" seminerlerini Batman, Zonguldak, Bartın, Kahramanmaraş ve Bolu'da gerçekleştirdi. Graniser Seramik, seminer dizisi kapsamında 3000 seramik ustasına mesleki eğitim verdi.

Kalekim Ultrafuga Flex ile derz dolgu özelliklerini tek üründe buluşturdu!

Kalekim’in her türlü kaplama malzemesinde güvenle uygulanmak üzere geliştirdiği, silikon katkılı ve esnek derz dolgu ürünü ‘Ultrafuga Flex’, iç ve dış mekanlarda mükemmel sonuç veriyor.

Hasan Tahsin Usta'dan acele kamulaştırma açıklaması!

İstanbul'daki kentsel dönüşümle ilgili önemli bir gelişme var. Mega kentin en büyük ilçelerinden Gaziosmanpaşa'da, belediye "acele kamulaştırma" yetkisi aldı. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da, ustaları ve İran’da faaliyet gösteren sektör temsilcilerini ağırlıyor. Akbaş, “Bugüne kadar binlerce ustaya Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifika verdik. " dedi.

Kalekim, Rusya fabrikasını kapatıyor!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkam Zeynep Bodur Okyay, Kalekim Rusya fabrikasının kapanacağını duyurdu.Grubun yurtdışındaki ilk yatıranı olan Kalekim Rusya fabrikası 2008'de açılmıştı.

Bolulu Hasan Usta'dan 17 yeni şube geliyor!

Geleneksel süt tatlıları konusunda 35'inci yılını kutlayan Bolulu Hasan Usta, yurtiçinde ve yurt dışında yeni şubeleriyle büyümeye devam ediyor. Bu yıl yurtiçinde 16 yeni şube açacak olan firma, yurtdışındaki şubelerine Katar'ı da ekleyecek.

Kalekim İZOSTOP ile etkili çözümler sunuyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, aktif su kaçaklarını birkaç saniye içinde önleyen su tıkama harcı İZOSTOP ile etkili çözümler sunuyor.

Muharrem Usta: Vodafone Arena benden tam not aldı!

Usta: "Muhteşem bir stat oldu. Statlar, takımlar için yeni bir heyecan. İnanıyorum ki bu stat Beşiktaş için bir milat olacak. Vodafone Arena benden tam not aldı" dedi.

Kalekim İzopur Trans ile yalıtımda ideal çözüm!

Kalekim, şeffaf su yalıtımı malzemesi ‘İzopur Trans’ ile balkon ve teraslarda rahatlıkla uygulanabilen, pratik ve etkili çözümler sunuyor. İzopur Trans, her türlü malzeme ile kaplı balkon ve terasların su yalıtımı için, kolay ve hızlı bir uygulama imkanı

Kalekim, Paint İstanbul'a katılıyor!

Kalekim ‘Paint İstanbul & Turkcoat 2016’da, Kale Boya ile iç ve dış cephe boyaları ile dekoratif sıvalarını, Kale Mantolama ile avantajlı ısı yalıtımı sistemlerini tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor.

Vodafone Arena’da Kalekim imzası!

Beşiktaş’ın yeni stadyumu Vodafone Arena’nın yapımında, Türkiye yapı kimyasalları sektörünün öncü ve lider firması Kalekim ürünleri tercih edildi. Vodafone Arena, aynı zamanda konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

GNYAPI, 5. Usta Konferansı'nı düzenledi!

5. Usta Konferansı'nı düzenleyen GNYAPI, ısı yalıtım sektöründe yaşanan gelişme ve yenilikleri yalıtım ustaları ile paylaştı. GNYAPI, tüketicileri ve yalıtım ustalarını sektördeki yenilikler ve tüketici beklentileri ile ilgili bilgilendirdi.

Kalekim İzolatex Plus ile iç ve dış mekanlarda mükemmel çözüm!

Kalekim, yüksek tutunma gücüne sahip ekstra esnek su yalıtım ve beton koruma harcı ‘İzolatex Plus’ ile iç ve dış mekanlarda mükemmel çözümler sunuyor.

Kalekim Usta Haberi

Kalekim Usta

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, Türkiye'nin dört bir yanında sürdürdüğü eğitim faaliyetleriyle sektöre nitelikli usta kazandırmaya devam ediyor. 'Garantili Usta Sistemi'ni başlatarak dünyada bir ilke imza atan Kalekim, bu yıl 10 ilde gerçekleştireceği 'Geliştirme ve Uyum Kursları' ile 500 ustaya eğitim verirken, 51 ilde de toplam 10 bin ustanın katılacağı eğitim seminerleri düzenleyecek. 

Kuruluşundan itibaren ustalara yönelik düzenlediği eğitim ve seminerlerle Türkiye'de nitelikli usta yetiştirmeyi başlatan öncü bir kuruluş olan Kalekim, 2015 yılı sonuna kadar 10 ilde düzenleyeceği 'Geliştirme ve Uyum Kursları' ile eğitim alacak 500 ustaya daha sertifika vermeyi hedefliyor. Kursların yanı sıra 51 ilde etaplar halinde 100 ayrı seminer düzenleyecek Kalekim. toplam 10 bin katılımcıya nitelikli usta bilincini aktaracak. 


Bugüne kadar seminerlerle 200 bin kişiye ulaştık Bugün üye sayısı...