12 / 05 / 2024

Kalekim yalıtım projeleri

Kalekim yalıtım projeleri

Kalekim, yalıtımda kalite standardının adresi oldu. Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim; binaların güvenli, konforlu ve de enerji verimli yapılar haline gelmesi için, uluslararası standartlarda yenilikçi yalıtım ürünleri geliştiriyor...

Ode Yalıtım'dan inşaat projelerinde su yalıtımı çözümleri sistemi!

ODE Yalıtım tarafından, inşaat projeleri için en uygun su yalıtımı çözümlerini dakikalar içerisinde bulan ODE Select sistemi geliştirildi...

Isı yalıtımı ile binalarda tüketilen enerjiyi yarı yarıya azaltabiliriz!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Binalarda tüketilen enerjiyi yarı yarıya azaltmak istiyorsak, konut ve iş yerlerini ısı yalıtımına kavuşturmalıyız" dedi...

Tual Bahçekent'in yalıtım danışmanı İzocam!

Türkiye’nin en önemli projeleri için yalıtım danışmanlığı hizmeti veren İzocam, Tual Bahçekent’in ihtiyacını karşılayacak.

ODE Yalıtım, hangi önemli projeleri üstlendi?

Yaptığı yatırımların meyvelerini almak için hedef odaklı ilerleyen ODE Yalıtım son beş yılda 55 milyon dolar yatırım gerçekleştirdi.

ODE Yalıtım, dünya markası olmaya hazırlanıyor!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye'deki yalıtım sektörü ve yalıtım projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Kalekim Ultralastic ile güçlü ve hızlı su yalıtımı!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen Ultralastic, sadece 2 saatte yağmura dayanım kazanıyor, 16 saat sonra basınçlı suya dayanıklı hale geliyor.

Şehir hastanelerinin yalıtımında ODE tercih ediliyor!

ODE Yalıtım, Türkiye’nin en büyük projeleri Ankara Bilkent, Adana, Kayseri, Eskişehir ve Bursa Ali Osman Sönmez hastanelerinin ısı ve su yalıtımında ODE ürünleri kullanılıyor.

Kalekim'den İzolatex Plus ile ıslak mekanlara özel su yalıtımı!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü firması Kalekim, yapılarda en fazla suya maruz kalan alanlar için geliştirdiği ‘İzolatex Plus’ ile ideal bir su yalıtımı sağlıyor.

Kalekim, Ultralastic ile hızlı ve güçlü su yalıtımı sağlıyor!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen ‘Ultralastic’, korozyonu önlediği için depreme karşı binaların en önemli koruyucusu olarak da kritik bir öneme sahip.

Isı yalıtım projeleri tasdik ücreti 2016!

Isı yalıtımı için belediyeye müracaat edilerek projenin tasdik edilmesi gerekli oluyor. Tasdik için belediyeye belli oranlarda ücret ödemesi de yapılıyor. Peki, ısı yalıtım projeleri tasdik ücreti 2016 ne kadar?

Su yalıtımı depreme dayanıklı binalarda şart!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü firması Kalekim, depremde meydana gelen büyük yıkımların önemli nedenlerinden biri olan korozyona karşı en etkili yöntemin ‘su yalıtımı’ olduğuna dikkat çekiyor.

Kalekim'den Ultralastic ile su yalıtımında iddialı çözüm!

Kalekim, su yalıtımının öneminin bilincinde olan mükemmelliyetçi tüketici ve profesyoneller için geliştirdiği su yalıtım ve beton koruma harcı Ultralastic ile en hızlı ve güvenilir çözümleri sunuyor.Ultralastic,iç ve dış mekanlarda rahatlıkla uygulanabili

Kalekim Ultralastic ile su yalıtımında mükemmel ve hızlı çözüm!

Kalekim Ultralastic ile su yalıtımında mükemmel ve hızlı çözüm. Ultralastic “Bir su yalıtım malzemesinde her şeyi bir arada istiyorum” diyen mükemmelliyetçi tüketici ve profesyoneller için geliştirildi.

Kalekim yalıtım projeleri Haberi

Kalekim yalıtım projeleri

Başarılı bir ısı yalıtımı uygulamasında, ürünlerin tümünün standartlara uygunluğunun ve doğru işçiliğin büyük önem taşıdığını vurgulayan Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, "Dayanıklı ve nitelikli yalıtım ürünlerimizden oluşan 'Kale Mantolama Sistemleri' ile binaları uzun yıllar koruma altına alıyoruz" dedi. 

40. yılını kutlayan Kalekim, yenilikçi ürünleriyle tüketici ve sektör profesyonellerine teknik çözümler sunmaya devam ediyor. Isı yalıtımında, sistemin bütün olarak performansına önem verdiklerini belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, "Binalarımızı her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı koruyarak yüzde 50'ye varan enerji tasarrufu sağlayan ısı yalıtımı, ancak Avrupa standartlarına uygun, 'CE' ve 'TS EN 13499' belgeli malzemelerle gerçekleştirilebiliyor. Bu koşulları sağlayamayan firmaların mantolama yaptığı binalar beklenen performansı gösteremezken uygulama için harcanan para da boşa gidiyor. Düşük kaliteli ucuz ürünler, tüketicinin yaşam...