28 / 04 / 2024

kalekim yapıştırma harcı

kalekim yapıştırma harcı

Kalekim’in yapıştırma harcındaki tüm beklentileri karşıladığı yenilikçi ürünü ‘1060 Technomax 30’, her türlü kaplama malzemesinin iç ve dış mekanlarda uygulanmasında mükemmel sonuç veriyor.

Kalekim Ultratech ile seramik uygulaması artık çok kolay!

Kalekim’in geliştirdiği, üç saat gibi kısa bir sürede kuruyan, son derece esnek ve dayanıklı yapıştırma harcı ‘Ultratech’ ile seramik uygulaması artık çok kolay.

Kalekim Ultratech ile sektörde bir ilke imza atıyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, üç saat gibi kısa bir sürede priz alan, son derece esnek ve her türlü iklim koşullarına karşı dayanıklı yapıştırma harcı ‘Ultratech’ ile sektörde bir ilke daha imza atıyor.

Kamulaştırma nedir? Kamulaştırma nasıl yapılır?

Kamulaştırma nedir, kamulaştırma nasıl yapılır? sorularının yanıtları aranıyor. İşte merak edilenler!

2022'de ulaştırma projelerine ne kadar yatırım yapılacak?

Ulaştırma ve haberleşme sektöründe 2022 yılı için ayrılan bütçe miktarları belli oldu. 2022 yılı kapsamında 49,8 milyar TL'lik kamu yatırımı yapılması planlanıyor.

Kamulaştırma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Kamulaştırma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yap-işlet-devret projelerinde borç üstlenebilecek!

Ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren 'Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun' Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yap-işlet-devret projelerinde borç üstlenebilecek...

2020'de yapılan 8 ulaştırma ihalesinin sonucu ne oldu?

2020'de ulaştırma alanında yapılan 12 ihalenin 8'inin sonuçlarının hala açıklanmadığını söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, ihaleler için şeffaflık çağrısında bulundu. 

Hatay'da acele kamulaştırma yapılacak yatırımlar TBMM'de!

3103 sayılı Cumhurbaşkanı Kararına göre Hatay ilinde acele kamulaştırma yapılacak yatırım ve ilgili alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı yapıların deprem kriterleri belirlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yeni yapılacak ve yapılmış olan kara yolları, demir yolları tünelleri, hava meydanları ve diğer zemin yapıları, kıyı ve liman yapıları, köprü ile viyadüklerinin deprem etkisi altındaki değerlendirme ve tasarımına yönelik kriterler düzenlendi. 

Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın üstlendiğini duyurdu. Karaismailoğlu, "Projede şu an fiziki gerçekleşme yaklaşık yüzde 47'ler seviyesinde" dedi...

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli" dedi...

Türkiye Bankalar Birliği’nden yapılandırma açıklaması!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) ödemesi süren konut kredilerinde müşterilerin bankalardan yapılandırma talep etmesinin yasal olarak mümkün olmadığını, bankaların da hukuken yapılandırma yoluna gitme zorunluluğu bulunmadığını duyurdu.

1 milyon 759 bin 740 dekar arazide toplulaştırma yapılacak!

Bayramdan sonra Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne ait 14 milyar TL tutarlı toplam 449 yatırım devreye alınacak ve 1 milyon 759 bin 740 dekar arazide toplulaştırma yapılacak.

Kamulaştırma Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Kamulaştırma Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa'da silüeti bozan yapılar için kamulaştırma süreci başlatılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ulu Cami ve etrafında, Tarihi Hanlar bölgesinde, tarihi silüetimizi bozan, o tarihi yapıların silüetini bozan, Ulu Cami'mizin silüetini bozan yapılara ilişkin bir kamulaştırma süreci başlatacağız" dedi...

kalekim yapıştırma harcı Haberi

kalekim yapıştırma harcı

Yüksek yapışma gücüne sahip ‘1060 Technomax 30’, S2 sınıfı esneklik özelliği sayesinde ani ısı değişimleri sebebiyle oluşan yüzey gerilimlerine dayanıklı yapısıyla yapı sektöründe fark yaratıyor. Her türlü iklim koşullarına dayanıklı olan ‘1060 Technomax 30’, düşey yüzey uygulamalarında kayma yapmayan, kolay taraklanabilen ve uzun çalışma süresine sahip yapısıyla dikkat çekiyor.


‘1060 Technomax 30’, iç ve dış mekanlarda, seramik, doğal taş, traverten, dekoratif tuğla, granit, porselen seramik, klinker, kotto gibi kaplama malzemelerinin yatay ve düşeyde beton, sıva, şap gibi yüzeyler üzerine uygulanmasında mükemmel sonuç veriyor. Yüksek performanslı, çimento esaslı yapıştırma harcı, yoğun yaya ve yük trafiğinin olduğu alışveriş-iş merkezleri, hastane, okul gibi mekanlarda güvenle kullanıyor.


Profesyonel ve tüketicilerin beklentilerini karşılayan ‘1060 Technomax 30’, binaların dış cephelerine 30 metre yüksekliğe kadar seramik, granit, porselen...