18 / 05 / 2024

kalenin yeni web sitesi

kalenin yeni web sitesi

Yenilenen web sitesi ile kullanıcıların yenilik ve hizmetlere daha kolay ulaşmasını sağlayan Kale Grubu, sektörde ilklere imza attığı online kataloğunu kullanıcıların hizmetine sundu...

Opel Mokka'nın fiyatları değişmedi! İşte 0,99 faiz fırsatlı Mokka yeni fiyat listesi Eylül 2023!

Opel Mokka'nın Eylül 2023 fiyatları resmi web sitesi üzerinden açıklandı. Opel Mokka'ya bu ay hiç zam gelmedi. İşte Mokka yeni fiyat listesi Eylül 2023...

Google'dan sürpriz hareket: Pixel 8 Pro'nun yeni tasarımı ortaya çıktı! 

Google, yeni amiral gemisi Pixel 8 Pro modelini kendi web sitesinde sızdırdı. İşte konuyla ilgili bütün ayrıntılar...

TOKİ Kırklareli 2023 projesi için merakla beklenen tarih geldi! 204 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

Merakla beklenen TOKİ Kırklareli 2023 projesi için merakla beklenen tarih geldi. 204 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor... İşte TOKİ'nin web sitesindeki o ihale ilanı...

Yapıkredi'den yeni kampanya müjdesi! 7 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan Yapıkredi'den güzel haber geldi. Banka yeni kampanyasını web adresinden duyurdu. 7 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var.

Bu cumartesi ŞOK ucuz ürünleri! 28-31 mayıs yeni katalog yayınlandı...

Her hafta olduğu gibi bu haftada ŞOK Market yeni ürünlerinin yer aldığı kataloğu yayınladı. 28-31 Mayıs tarihlerinde geçerli olan ürünler, her mağaza için en az 1 adet stok ile sınırlı olacak. Ürünlerin stokları konusunda ŞOK Market’in web sitesinden bakabilirsiniz.

Web Tapu sisteminde entegrasyona ihtiyaç var!

“Tapunun Kısayolu” sloganı ile hayata geçen ve kullanımı artarak devam eden Web Tapu sisteminde her geçen gün yeni geliştirmeler yaşanıyor.

Web Tapu kullanıcı sayısı koronavirüs tehlikesinden sonra arttı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün yeni tip koronavirüs tehlikesi sonrasında uygulamaya koyduğu Web Tapu sistemini kullananların sayısı arttı. Web Tapu sistemini 17 Mart tarihinde 20 bin, 18 Mart tarihinde ise 35 bin kişi kullandı.

'Web Tapu' koronavirüs tedbirleri kapsamında geliştirildi!

Web Tapu uygulaması yeni tip koronavirüs tehlikesi riskiyle geliştirildi. Bu kapsamda, uygulama vatandaşların kalabalık ortamlara girmesini önlemek için daha fonksiyonel hale getirildi.

Yeni Cerrahpaşa böyle olacak!

Cerrahpaşa Hastanesi’nin yenilenme çalışmaları hızla devam ediyor. Yeni hastanenin maketi üniversitenin web sitesinde yayınlandı. Yerinde inşa edilecek hastanede 36 ameliyathanede, 7 günlük ameliyathane, 1100 yatak, 164 yoğun bakım yatağı bulunacak.

Tapuda web emlakçı dönemi başlıyor!

Web-tapu sistemine emlakçılar da dahil oluyor. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü emlakçıları yeni sisteme ekledi. Uygulama ilk olarak Kocaeli'nde yapılmaya başlandı.

Eyüp ve Kağıthane'ye Ortadoğu Grup'tan 2 yeni proje!

Eyüp ve Kağıthane'de yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanan Ortadoğu Grup hazırlıklarına devam ediyor. Projeler için ön talep toplanıyor. Başvurular www.2proje.com web sitesinden yapılıyor.

Polimeks Holding web sitesini yeniledi!

Hayata geçirdiği projelerinde mimariye, tasarıma ve sanata katkı sağlamayı hedefleyen Polimeks Holding, bu anlayışını yansıtan yeni web sitesini yayına aldı.

Tapuda yeni dönem!

TAKBİS ile İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. (Takasbank) arasında kurulan web tabanlı yeni ‘TapuTakas’ uygulamasıyla, gayrimenkul alan ve satan tarafların varlıkları aynı anda, hızlı ve güvenilir bir şekilde el değiştirecek.

kalenin yeni web sitesi Haberi

kalenin yeni web sitesi



Yenilenen web sitesi ile kullanıcıların yenilik ve hizmetlere daha kolay ulaşmasını sağlayan Kale Grubu, sektörde ilklere imza attığı online kataloğunu kullanıcıların hizmetine sundu. 25 kilograma varan ağırlıktaki basılı kataloğu, Ipad ve Android tabletlere sığdırmayı başaran Kale, ürün fotoğrafı ve videolarla zenginleştirdiği mobil kataloğunda tüketici ve profesyoneller için sınırsız seçenekler oluşturdu.


Türkiye’de seramik sektörünün kuruluşuna öncülük eden Kale Grubu, kullanıcıların hayatını kolaylaştıran içeriğe sahip dijital projeleriyle de sektörde ilklere imza atıyor. Tasarım ve teknoloji açısından yenilenerek, kullanıcı deneyimlerinin en yüksek seviyeye çıkarılmasının hedeflendiği “kale.com.tr”, kullanıcıların, aradıkları ürünlere binlerce ürün arasından ulaşmasını sağlıyor. 


Banyonu kendin tasarla 

Özellikle kullanıcıların kendi banyolarını tasarlamasını kolaylaştıran ve binlerce kombinasyonu sadece bir-iki işlem ile oluşturma imkanı sunan “Kale whitebox” uygulaması da koleksiyonlara entegre ediliyor. Sosyal medya entegrasyonları sayesinde “kale.com.tr”...