03 / 05 / 2024

Kaleseramik hangi fuarlara katılıyor

Kaleseramik hangi fuarlara katılıyor

Cersaie’de Kale rüzgarı esecek. Türkiye seramik sektörünün lideri Kaleseramik, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, Edilcuoghi, Edilgres ve Campani markaları olan en yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

Kaleseramik 25 TL sabit fiyatla bugün halka açılıyor! Kaleseramik hangi bankalarda var?  

Kaleseramik 25 TL sabit pay fiyatı ile halka arz ediliyor. Peki Kaleseramik hangi bankalarda var? İşte Kaleseramik halka arz ile ilgili detaylar...  

Kiracı kira sözleşmesini hangi hallerde feshedebilir?

Kira sözleşmesi, ev sahibi ile kiracısına birtakım hak ve sorumluluklar yüklüyor. Kiracı ve ev sahibi bazı haklı nedenler olmadan kira sözleşmesini feshedemiyor. Peki, kiracı kira sözleşmesini hangi hallerde feshedebilir?

Hangi eşyalar haczedilebilir?

Alacaklının talebi doğrultusunda icra takibi işlemi başlatılabiliyor. Borçluya tebligat gönderiliyor ve bu tebligata uymak zorunda oluyor eğer uymazsa takip kesinleşiyor. Eve icra gelebiliyor. Eve gelen icra memurları hangi eşyalar haczedilebilir?

Eve hangi durumlarda icra gelir?

Borçlu borcunu geciktirir veya hiç ödemez ise alacaklı borcun tahsili için ne yapabilir? Alacaklı borcun tahsili için icra takibi talebinde bulunabilir mi? Eve hangi durumlarda icra gelir?

Kamulaştırma hangi hallerde yapılır?

Kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malların, Devlet ve kamu tüze lkişilerince kamulaştırılabiliyor. Peki, kamulaştırma hangi hallerde yapılır?

Kira artışında hangi enflasyon oranı alınır?

Kira bedelinde yapılacak yıllık zam, 6098 sayılı Borçlar Kanunu ile enflasyon oranlarına bağlanıyor. Peki, kira artışında hangi enflasyon oranı alınır? Kira artışı hesabı nasıl yapılır?

Temmuz ayında hangi vergiler ödenecek?

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sayfasında yer alan takvim kapsamında ay ay hangi vergilerin ödenmesi gerektiği, vergi ödeme sürelerine ilişkin bilgilere yer veriliyor. Peki, Temmuz ayında hangi vergiler ödenecek?

Vergi mahkemeleri hangi illerde var?

Vergi mahkemeleri; vergi mükellefleriyle maliye arasında mali konularda çıkan uyuşmazlıkları çözüme kavuşturmak için kuruluyor. Peki, vergi mahkemeleri hangi illerde var? İşte, vergi mahkemeleri bulunan il listesi...

Hangi binalar enerji kimlik belgesi alabilir?

Enerji Verimliliği Kanunu binaların enerji tasarrufu yapmasını ve kullanılan enerjiye en asgari düzeye indirmeyi amaçlıyor. Bu kanunla birlikte binalarda enerji kimlik belgesi zorunlu hale geliyor. Peki, hangi binalar enerji kimlik belgesi alabilir?

Sulh hukuk mahkemesinde hangi davalar görülür?

Türkiye'deki sulh hukuk mahkemeleri, Türkiye'de adli yargı kolunun içinde yer alan hukuk mahkemelerinden biridir. Peki, Sulh hukuk mahkemesinde hangi davalar görülür? İşte Sulh Hukuk Mahkemesi'nde görülen davalar..

İzale-i şuyu davası hangi mahkemede açılır?

Medeni Kanun gereğince paylı mülkiyete sahip olan paydaşlardan her biri, paylı mülkiyeti devam ettirme yükümlülüğü bulunmadıkça, malın paylaşılmasını isteyebiliyor. Peki, izale-i şuyu davası hangi mahkemede açılır?

Ortaklığın giderilmesi davası hangi mahkemede açılır?

Bir taşınmaz maldaki ortak mülkiyet ya da kullanım hakkının ortaklar arasında paylaşılması veya satılması suretiyle sona erdirilmesi için açılan ortaklığın giderilmesi davası hangi mahkemede açılır?

İSO 500'de ilk 100'e hangi şirketler girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2013 yılı araştırması sonuçlarında ilk sırayı geçmiş yıllarda olduğu gibi yine TÜPRAŞ aldı. İSO 500'de ilk 100'e hangi şirketler girdi?

Kaleseramik hangi fuarlara katılıyor Haberi

Kaleseramik hangi fuarlara katılıyor

Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalarının yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcuoghi, Edilgres ve Campani markalarıyla uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; 2014-2015 koleksiyonuna ait toplam 35 yeni serinin dünya lansmanını, seramik ülkesi İtalya’da gerçekleştirecek. Kale Yapı Ürünleri Grubu Batı Yarı Küre Başkan Yardımcısı İhsan Karagöz, “İlk kez Cersaie’de sergileyeceğimiz, ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan eşsiz ürünlerimizle, tüketici ve mimar ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı amaçlıyoruz. Mükemmel bir renk kartelası ve desen çeşitliliğiyle rafine zevklere hitap eden markalarımız fuara yeni bir soluk getirecek” dedi. 


Dünyanın seramik vadisi Bologna/İtalya’da 22-26 Eylül 2014 tarihlerinde düzenlenecek Cersaie Fuarı’na, Türkiye ve İtalya’daki tesislerinde ürettiği seramik koleksiyonları ve yenilikçi banyo serileri ile katılan Kaleseramik; toplam 700 metrekarelik iki ayrı standında, yapıların her...