03 / 05 / 2024

Kaleseramik pakistan

Kaleseramik pakistan

Kale'den yapılan açıklamaya göre, Pakistanlı El Nafey ortaklığında Lahor'da açılan 7 katlı showroom için Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay Pakistan'a gitti.

Kaleseramik halka arzının büyüklüğü 2,73 milyar TL oldu! Planlananın 3,3 katı talep geldi!

Kaleseramik'in halka arzda planlanan tahsisatın toplam 3,3 katı talep gelirken, halka arzının büyüklüğü 2,73 Türk Lirası olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kaleseramik 25 TL sabit fiyatla bugün halka açılıyor! Kaleseramik hangi bankalarda var?  

Kaleseramik 25 TL sabit pay fiyatı ile halka arz ediliyor. Peki Kaleseramik hangi bankalarda var? İşte Kaleseramik halka arz ile ilgili detaylar...  

SPK'dan üç şirketin halka arzına izin: Fuzul Gayrimenkul, Kaleseramik ve Atakey Patates halka arz edilecek!

SPK'dan üç şirketin halka arzına daha izin çıktı. SPK; Kaleseramik, Fuzul Gayrimenkul ve Atakey Patates'in halka arzlarına onay verildi. İşte ayrıntılar...

Türkiye ile Pakistan arasında ''Köşe taşı'' niteliğinde anlaşma! Hayallerin ötesinde

Türkiye ile Pakistan arasında Mal Ticaret Anlaşması imzalandı. ''Köşe taşı'' niteliğinde olan bu anlaşma Pakistan ile Türkiye'nin kapasitesinin hayallerin ötesinde olduğuna işaret edildi.

Pakistan Merkez Bankası'ndan kripto paralar yasaklansın çıkışı!

Pakistan Merkez Bankası kripto para piyasası için kritik tavsiyelerde bulundu. Merkez Bankası kripto para ve benzer işlemlerin yasaklanması gerektiğini savundu.

Türk müteahhitler Pakistan'da 3,4 milyar dolarlık proje üstlendi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye-Pakistan İş Konseyi Başkanı Ahmet Cengiz Özdemir, Türk müteahhitlerin Pakistan'da bugüne kadar 3,4 milyarlık proje üstlendiğini dile getirdi. 

Pakistan Karaçi'de kaçak yapı savaşı!

Pakistan Karaçi'deki kaçak binaların yıkılmasını istemeyen bir grup polisle çatıştı. Çıkan arbede sonucunda polis ve göstericilerden yaralananlar oldu.

Pakistan'da topraklarına el konulduğunu iddia eden bir gruptan protesto gösterisi!

Pakistan Karaçi'de topraklarına el konulduğunu iddia eden bir grup protesto gösterisi gerçekleştirdi...

Pakistan'da her yıl 700 bin konuta ihtiyaç duyuluyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Pakistan İş Konseyi Başkanı Ahmet Cengiz Özdemir, Pakistan'daki konut sektörüne yönelik açıklamalarda bulundu. 

Pakistan'da Türkiye Karaçi Başkonsolosluğu binası açıldı!

Türkiye'nin Pakistan'daki Karaçi Başkonsolosluğu'nun yeni binasının açılış töreni bugün gerçekleşti. 

TİKA'nın Pakistan'da evsizler için yaptığı konaklama tesisi açıldı!

TİKA'nın Pakistan'daki ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz konaklamasına imkan sunmak için geçen sene ekimde inşasına başladığı "Kimsesizler Evi" (Panahgah) tesisi açıldı.

Pakistan'dan İsrail'in Doğu Kudüs'te yasa dışı yeni konut inşası kararına tepki!

Pakistan, İsrail'in işgal altında olan Doğu Kudüs'te yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde yeni konut inşa edilmesi amacıyla ihale süreci başlatmasını kınadı.

Pakistan'ın Karaçi Belediye Başkanı Esenler'deki kentsel dönüşüme hayran kaldı!

Pakistan'ın en kalabalık ve en önemli şehri Karaçi'nin Belediye Başkanı Iftikhar Ali Shallwani, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Kaleseramik pakistan Haberi

Kaleseramik pakistan

Kale Grubu şirketlerinden Kaleseramik, Pakistan'a bayilikle giren ilk Türk seramik şirketi oldu.


Kale'den yapılan açıklamaya göre, Pakistanlı El Nafey ortaklığında Lahor'da açılan 7 katlı showroom için Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay Pakistan'a gitti.


Okyay, "Bu girişimle 200 milyon nüfuslu gelişen Pakistan pazarına yayılmanın adımını attık. Bu adım, grubumuzun AMEA stratejisi için önemli" dedi.


Kale Grubu, Doğu Yarım Küre olarak tanımlanan AMEA bölgesindeki  (Asya, Ortadoğu, Afrika) stratejik hedeflerini gerçekleştirme yolunda önemli bir adım attı. Kaleseramik, Lahor'da açılan showroom ile bu yatırımı İslamabad ve Karaçi'ye de yaygınlaştırmayı hedefliyor. 


Pakistanlıların, Türkiye'nin Kurtuluş Savaşı'na verdiği desteğin millet olarak asla unutulmadığını ve bu yatırıma da bir gönül borcunun ifası olarak baktığını söyleyen Bodur Okyay şöyle konuştu:


"Bu ortaklığın gelecek perspektifine çalışırken ben, ufku açık bir ülke gördüm. Bu...