17 / 05 / 2024

Kaliteli ürünler inşaat maliyetlerine ne kadar etki ediyor

Kaliteli ürünler inşaat maliyetlerine ne kadar etki ediyor

Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, "İnşaat sektörünün bilinçli temsilcileri, yapılarında kaliteden ödün vermemek için yüksek maliyetlerdeki ürünler kullanıyor. Bu durum da toplam maliyeti yükseltiyor" dedi.

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ilaha Alıyeva tarafından kuruldu.

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Yeşilyurt tarafından kuruldu.

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dündar tarafından kuruldu.

Serenay Endüstriyel Ürünler İnşaat Danışmanlık Gıda Ve Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serenay Endüstriyel Ürünler İnşaat Danışmanlık Gıda Ve Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rafaıl Babayev tarafından kuruldu.

Thyssenkrupp Polysius Teknolojik Ürünler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thyssenkrupp Polysius Teknolojik Ürünler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Thyssenkrupp Polysius Gmbh tarafından kuruldu.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Rusya’dan götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 bina restore edildi!

Rusya’dan insani yardım olarak götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 binanın restorasyonu tamamlandı.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Crn Endüstriyel Ürünler İnşaat Metal Elektrik Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crn Endüstriyel Ürünler İnşaat Metal Elektrik Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Önder tarafından kuruldu.

22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı 2021'de bitecek!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının 2021'de bitirileceği açıkladı. 

İnşaat sektörü yeni inşaat projelerine temkinli yaklaşıyor!

Koronavirüs sonrası inşaat sektörü de iş yapma prensibini değiştirdi. Yeni inşaat yapma eğilimini ortaya koyan yapı ruhsatları bu yıl da düşük seyrediyor. Koronalı günlerin gerçekleşmesiyle sektör yeni inşaat projelerine temkinli yaklaşıyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Uzuntarla’da hayata geçireceği kültür merkezindeki inşaat çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor.

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Kocaeli'nin Yazlık bölgesinde ikamet eden ve binaya yakın bölgede bulunan vatandaşların kullanacağı Yazlık Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi.

Kaliteli ürünler inşaat maliyetlerine ne kadar etki ediyor Haberi

Kaliteli ürünler inşaat maliyetlerine ne kadar etki ediyor

İnşaat sektörünün bilinçli temsilcileri, yaşam standartlarını yükselten yapılarında kaliteden ödün vermemek için çok yüksek maliyetlerdeki ürünler kullanıyor. Bu durum da toplam maliyeti neredeyse yüzde 500’e kadar yükseltiyor.

Konut sektöründeki gelişmeler son yıllarda talepte de önemli farklılıkları beraberinde getirirken “kaliteli yapı = iyi bir yaşam” anlayışı iyice oturmaya başladı. Konut alıcısı artık yaşamını sürdürmeyi düşündüğü konutun her detayını titizlikle incelerken, üst yapı kadar altyapıda da kalite çıtasını bir hayli artırdı. Tüketicinin kalite arayışı sektörün önde gelen firmalarını da yurt içi ve dışında ciddi arayışlara yöneltti.

Başkent Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında yer alan 1150 rakımlı Parktepe Evleri de o projelerden biri…

-Kalite farkı yüzde 60’ta ortaya çıkıyor

İnşaatın yüzde 40'ını oluşturan “kaba inşaat” aşamasında kullanılan malzemelerin aşağı yukarı her projede...