02 / 05 / 2024

kalkavan yapı Nazım Kalkavan

kalkavan yapı Nazım Kalkavan

Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan kimdir? Nazım Kalkavan daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Nazım Kalkavan'ın biyografisi...

Yapı belirsizliği nasıl çözülecek? İnşaat Mühendisi Nazım Ergin çözüm önerilerini tek tek sıraladı!

İnşaat Mühendisi Nazım Ergin, Türkiye'de imar sorunları ve imarsız yapılaşmaya dikkat çekerek çözüm önerilerini sıraladı. 

Nazım Kalkavan kimdir?

Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan kimdir? Nazım Kalkavan daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Nazım Kalkavan'ın biyografisi...

Nazım Hikmet’in Bolu'da kaldığı han yıkılmaktan kurtuldu! Restore ediliyor!

Ünlü şair Nazım Hikmet’in, Bolu’da öğretmenlik yaparken kaldığı han yargı kararıyla yıkılmaktan kurtuldu. Şimdi otel ve müze yapılacak.

Nazım Erdoğan'dan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Değişikliği değerlendirmesi!

sahibindencom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nazım Erdoğan, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik'te gerçekleştirilen düzenlemeye ilişkin, "Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan bu düzenlemeyi çok önemli buluyor ve destekliyoruz." dedi.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Oran Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Yeni nazım imar planı nedir?

Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile “Nazım İmar Planı” ve “Çevre Düzeni Planı” tanımları değiştirildi. Peki, yeni nazım imar planı nedir?

Şile Sahilköy nazım ve uygulama imar planı askıda!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul İli, Şile İlçesi, Sahilköy Mahallesi, Uzundere Kıyı Koruma Yapısı (Mahmuz) Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkardı...

Pendik Nazım Ungan İlkokulu'nun temeli atıldı!

Pendik Belediyesi, Pendik Eğitim Kültür Yardımlaşma Vakfı ve bağışçı katkılarıyla Pendik Sülüntepe Mahallesi'nde yapımına başlanan Nazım Ungan İlkokulu'nun temeli atıldı.

Nazım Kalkavan konutta KDV düzenlemesini değerlendirdi!

Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan, ‘yabancılara konut ve iş yeri satışında KDV istisnası düzenlemeleri’ni de içeren ‘Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ni değerlendirdi.

Samandağ'da 33 yeni mahalle için nazım imar planı yapılacak!

Başkan Nehir, hizmet projelerini, Türbe Peyzajı, Yeni Toplu Konut Hamlesi, BŞB ile ortaklaşa 5,5 dönümlük Rekreasyon Alanı, Çevre Yolu, 75.Yıl Parkı altı otopark, üstü yeşil alan, 33 yeni mahalleyi içine alan Nazım İmar Planı, Kapalı Semt Pazarı ve Çevlik-Arsuz Yolu şeklinde sıraladı.

Kartal 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı tekrar değerlendirilecek!

Kartal 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'nda yer alan değerler dikkate alınarak, tekrar değerlendirilmesi için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na başvurulmasına karar verildi ve aynı gün bu başvuru yapıldı.

Çaşme Nazım Yazıcılar Camii ibadete açıldı!

Aryon İnşaat, hayırsever Berna Yazıcılar tarafından yapımı üstlenilen Nazım Yazıcılar Camii inşaatını tamamladı. Cami, dün modern ve farklı mimarisiyle ibadete açıldı.

Nazım Çulha: Kentsel dönüşüm sosyal çöküntü olmasın!

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha kentsel dönüşüm projelerinin mevcut kent dokusuyla uyumlu, kentte yaşayan dinamikler dışında diğer yerleşim yerlerine de örnek olabilecek düzenlemelerin yapılması gerektiğini belirtti.

kalkavan yapı Nazım Kalkavan Haberi

kalkavan yapı Nazım Kalkavan

Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan kimdir? Nazım Kalkavan daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Nazım Kalkavan'ın biyografisi...

Nazım Kalkavan kimdir?

Nazım Kalkavan, Kalkavan Yapı'da Yönetim Kurulu Başkanı görevinde bulunuyor. 

Kalkavan Yapı Yatırımları A.Ş., 1972 yılında Kalkavan Ticaret — Şadan Kalkavan unvanı ile Armatörlük ve Hurda Gemi Söküm faaliyeti ile ticari hayata başladı. Devam eden yıllarda çok sayıda Gemi satın alma ve inşa ile armatörlük faaliyetini sürdürdü. Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Galleria ve Ataköy Marina bulunan Dati Holding A.Ş.‘nin büyük hissedarlarından olan Kalkavan Yapı 1992'de Sarıyer’de, 1997'de Yeşilköy'de ve 2012'de Florya'da aldığı arazilerde çeşitli projeler hayata geçirdi. 

Kalkavan Yapı, özellikle İstanbul'da önemli projeler hayata geçiren bir inşaat firması olarak dikkat çekiyor. Şirket, konut, ofis ve residence projeleri inşa ediyor. Şirket, İstanbul'da inşa...