28 / 04 / 2024

Çaşme Nazım Yazıcılar Camii ibadete açıldı!

Çaşme Nazım Yazıcılar Camii ibadete açıldı!

Aryon İnşaat, hayırsever Berna Yazıcılar tarafından yapımı üstlenilen Nazım Yazıcılar Camii inşaatını tamamladı. Cami, dün modern ve farklı mimarisiyle ibadete açıldı.



Sosyal sorumluluk projelerine önem veren ARYOM İnşaat, hayırsever Berna Yazıcılar tarafından yapımı üstlenilen Nazım Yazıcılar Camii inşaatını tamamladı. Dün cuma namazıyla ibadete açılan cami, modern mimarisiyle Çeşmelilerin beğenisini topladı. Hayırsever Berna Yaczıcılar'ın yaptırdığı Çeşme'deki Nazım Yazıcılar Camii'nin inşaatını yüklenici firma olarak Aryom İnşaat gönüllü olarak üstlendi. Cami, dün modern ve farklı mimarisiyle ibadete açıldı.


Sanat ve estetik birarada 


Camide kılınan ilk cuma namazından önce konuşan Aryom İnşaat sahibi Mustafa Günday, "Hayır sahibi Berna Yazıcılar'a, projeyi yapan mimar Özgür Dinçer'e ve yapımda emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz. Her projemizde hassas bir mühendisliğin ve sanatsal estetiğin buluşmasına önem veriyoruz. Caminin hayata geçmesinde bize fırsat veren  İzmir  Valimize ve bu güzel yeri bize tahsis eden Milli Emlak Defterdarı Tamer Utkucu'ya, Çeşme Kaymakamlığı'na, İl ve İlçe müftülüklerine ve Çeşme Belediyesi'ne teşekkür ederiz. Nazım Yazıcılar Camii halkımıza hayırlı olsun" dedi. Vatanadaşlar da cami için hayırsever Berna Yazıcılar'a ve inşaat yapımını gönüllü olarak üstlenen Aryom İnşaat'ın sahibi Mustafa Günday'a teşekkür etti.


Yeni Asır


Geri Dön